نینجا ی 250cc
250 هایی رو که شرکت ها میارن پلاک می کنن مثل هیوسانگ که جهانرو آورده
ولی این چون 4سیلندر فکر نمی کنم بتونن بیارن البته خود فارس موتور گفته تا عید میاره و حدود 8-9 میلیون
نینجا ی 250cc
250 هایی رو که شرکت ها میارن پلاک می کنن مثل هیوسانگ که جهانرو آورده
ولی این چون 4سیلندر فکر نمی کنم بتونن بیارن البته خود فارس موتور گفته تا عید میاره و حدود 8-9 میلیون
درود
دوستان امروز بالاخره ما هم یک آپاچی 160 نارنجی رنگ که عقب و جلو دیسک هست رو خریدیم به قیمت 2،050،000 تومان
من 3 سال یک موتور 125 سی سی ایرانی از شرکت پیکتاز داشتم که آشغالترین موتور جهان فکر میکنم بود و الان واقعا احساس میکنم که دارم سوار موتور میشم بعد از 3 سال!
حالا از دوستان کمک میخوام که چجوری موتور رو در سریعترین زمان بتوانم خلاصش کنم؟؟؟ خیلی دنده های این موتورها منو اذیت میکنه و اصلا عادت ندارم.
بعضی وقتا خلاص میشه بعضی وقتها هم نمیشه و این باعث میشه همیشه دستم روی کلاج باشه
سلام
چرا اینقدر گرون ؟ دستکاری شدست یا از کارخونه اینطور بیرون اومده ؟ نو یا دست دوم ؟
از کارخانه اینجوری بیرون اومده و من از نمایشگاه شرکت جهانرو (جنب سفارت انگلیس) خریدم. موتور هم صفر هست و دستکاری نشده. قیمت معمولیش یعنی بدون ترمز دیسک عقب 1،950،000 بود که میفروختن.
خود اینجانب قسد داشتم آپاچ 180 بخرم ولی میگن حداقل دو ماهی طول میکشه بیاد ایران. (که من مطمئنم بیشتر از این حرفا طول میکشه) و بعدش هم که هوا سرد میشه و دیگه کلا موتورمون رو از پارکینگ در نمیاریم و با همون 206 میریم بیرون.
یکی از دلایلی که شما راحت نمی تونی خلاص کنی اینه که قلقش دستت نیست و دلیل دیگه اش هم اینه که موتور فعلا صفره و دنده ها و گیربکسش خشکه.وقتی حدود 2000 تا موتورت کار کنه دنده ها کاملا نرم میشه و به راحتی خلاص میشه.
مبارکه . زمستونهای تهران خیلی سرد نیست با کاپشن چرم و شلوار مخصوص موتور می شه تحمل کرد . چون بیشتر حجم ترافیک شهری تو فصل بارندگی و برفه .
بهر حال ، یه سووال داشتم . اینکه اگر قیمت این موتور شما هم قیمت پالس 200 بود . باز هم اینو انتخاب می کردی ؟ یعنی می خوام دلایل شما رو در این انتخاب بدونم . ممنون
درود
خواهش میکنم عزیز چیز قابل داری نیست، راستش شاید من یکم سرمایی باشم ولی بیشتر از ترس سر خوردن و افتادن میترسم چون چند بار تو زمین خیس بدجوری افتادم زمین برای همین میترسم تو زمستون برم باهاش بیرون، حتی همین چند روز پیش که بارون اومد یه ترمز گرفتم و یک متر سر خوردم و نزدیک بود اولین زمین خوردن رو با موتور جدیدم تجربه کنم که خوشبختانه کنترلش کردم.
در مورد سوال دوم هم اینکه باید بگم بله بازم همین کارو میکردم و همین موتور رو میخریدم، اول اینکه پدرم مخالف شدید بود تو خریدن موتور با سی سی بالا و چون خودش جوانیاش موتور داشته میدونه چه چیزیه موتور و همینش هم با کلی التماس کردن برامون گرفت. از نظر کیفیت قطغات و زیبایی هم که خوبه و جنس چینی توش کار نشده و از یکی شنیدم که پالس 40% قطعاتش چینی هست و راست و دروغش و هم نمیدونم، و با توجه به دیسکی بودن ترمز عقب و سبکتر بودن وزن موتور، نسبت به پالس امنیت بیشتری داره.
یه چیزی دیگم بگم که من واقعا دنبال سرعت بالای 100 نیستم و واقعا میترسم. شتابشم که واقعا غیر قابل کنترل هست و به راحتی حواست نباشه تصادف میکنی. همیشه سرعت و شتاب موتور همه چیزه موتور نیست.
همین موتور Yamaha FZ16 با انجین 160 سی سی که تو هند هم تولید میشه فقط به خاطر کیفیت بالای قطعات و زیبایی منحصر به فرد اون از پالس 220 و آپاچ 180 بهتر هست و طرفدارای بیشتری داره و همه ی ما میدونیم که تو شتاب و سرعت نهایی ضعیف تر از بقیه هست.
موفق و پیروز باشید
چندتا مشکل از آپاچی 160 میتونم بگیرم که یکیش پنهای کم چرخ عقب هست و دوم صدای دنده عوض کردن که منصر به آپاچ فقط نیست البته (موتورهای هندی کلان صدای دنده عوض کردنشون زیاده) و سوم هم کم بودن درجه حرکتی فرمون که نسبت به موتورهای CG واقعا کم هست و برای دور زدن باید چندبار عقب جلو بری تا دور بزنی
یوسف جان مبارک باشه.در مورد دنده عوض کردن عرض کنم که اگه هنگاه دنده عوض کردن یه کوچولو نیش گاز بدی دنده بدون صدا عوض میشه و در ضمن زمانی که دور موتور برای دنده عوض کردن مناسب نبست معمولا صداش بیشتره.کلا توی موتورهای هندی اینجوریه.
در مورد فرمون هم گفتی،آخ آخ لامصب دهن آدمو سرویس میکنه این موتورهای هندی.
در مورد کیفیت قطعات پالس باید عرض کنم که طبق گفته تعمیرکار نمایندگی باجاج،میگفتش که تمام پالس ها با قطعات درجه دو وارد بازار میشه و وقتی دلیلش رو سوال کردم گفتش که بخاطر اینکه خود ایران به شرکت سازندش همچین درخواستی داده،برای اینکه قیمت تمام شده موتور کمتر باشه و شرکت وارد کننده سود بیشتری داشته باشه.
می خوام یه داد از دست اینا بزنم که فقط جنس آشغال تحویل مردم میدن و (بهتره حرف های سیاسی نزنم)![]()
سلام دوستان
میخواستیم یک موتور 125CC بگیریم ، برای همین از شما مشاوره برای خرید میخواستم .
ماشالله توی بازار اینقدر نام موتور سیکلت ها زیاد شده که آدم نمی دونه چی باید بگیره و چی خوبه !!!
دو سه مدل رو بهم معرفی کردن ، میخواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتره ؟
1-احسان
2-تیزکار
3-ساوین
4-مدل سایر
این از سوال اول ، و امام سوال دوم اینه که :
طریقه صحیح آب بندی رو چطور می دونید ؟
آخه بعضی ها میگن اولش باید خیلی یواش بری !
بعضی ها میگن تا میتونی گازش بده !
حالا نظر شما چیه ؟
با تشکر ، منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)