تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 288 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

رشته برق یا IT

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

کلاس های مختلفی هست که بتونی بری ولی اکثراً تابستون شروع شده. مثلا فکر کنم کلاسای ریاضی نیکوکار شروع شده اگه اشتباه نکنم یا الکترونیک باغستانی. به نظرم به موسسه ماهان و پارسه برو و بپرس.

3. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســـلام...ممنون ميشم اگه اطلاعاتي داريد منم كمك كنيد..
    ========

يه مشورتي ميخواستم بگيرم...من عمران ميخونم و با كم و زيادش ترم بعد آخرين ترمم هست...بخاطر شرايط و مشغله كاري بيشتر از 2 روز در هفته نميتونم وقت بزارم براي ارشد....به نظرتون شدني هست ..
    ترم آخرم تقريبا درسام سبك تر هست درساي اصلي رو تقريبا پاس كردم...ميتونم وقت بزارم براي ارشد...توي بازه زماني هم كه درسم تموم شده بيشتر از 2 روز در هفته نميتونم وقت بزارم..بقيه اش صرف كار ميشه.....
    ممنون ميشم راهنمايي بكنيد...از گرايش هاي عمران هم سازه رو ميخوام بخونم...دانشگاه ازاد يا سراسريش فرق چنداني نداره...البته با اين شرايط خودم بعيد ميدونم ازاد هم قبول بشم...فقط نزديك بودن به تهران برام مهم هست نهايتا 2 ساعت از تهران دور بشم....
    در مورد اين كلاسهاي مدرسان شريف و پارسه وووو ديگر آموزشگاه ها هم به نظرتون كدومش توي رشته عمران قوي تر هستن...
    ممــــنون..

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کلاس های مختلفی هست که بتونی بری ولی اکثراً تابستون شروع شده. مثلا فکر کنم کلاسای ریاضی نیکوکار شروع شده اگه اشتباه نکنم یا الکترونیک باغستانی. به نظرم به موسسه ماهان و پارسه برو و بپرس.
    فکر نکنم پول کلاساشونو داشته باشم بدم - یه کتاب خوب تو زمینه ریاضی و الکترونیک معرفی کنید بد نیست

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

با سلام

یه راهنمایی در خصوص انتخاب منابع برای کنکور ارشد میخواستم.

میخوام از الان استارت مطالعه برای کنکور ارشد رو بزنم (رشته مدیریت فناوری از اطلاعات) با توجه به کمبود وقت و مشغله کاری به دنبال منابع بهتر و روش مفید مطالعه میگردم لذا در این خصوص چند تا سوال دارم.
    1- آیا مطالعه منابع موسساتی مثل پارسه و... از منابع اصلی بهتره؟
    2- آیا استفاده منابعی که از تکنیک جعبه لاتینر مثل جی 5 یا DLM استفاده میکنند بهتر از مطالعه منابع اصلی یا منابع موسسات هست؟

با تشکر...

داره خودمونی میشه S@l@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام عزيزان
    لطفا يكي كمك كنه
    من ميخام هرطورشده از يه دانشگاهي حتي شده آزاد بالاخره كارشناسي ارشد قبول بشم و مدرك ارشد دستم باشه واسه ارتقاي شغليم مدركش تا 3سال آينده لازمه
    اگه ميشه هر كي اطلاعاتي داره بده يه رشته آسون و كم دردسر كه قبولي توش راحت باشه و خوندنش هم بعدقبولي زياد وقتگير نباشه
    اگه كمكم كنيد تو انتخاب رشته اي كه ميخام خيلي خيلي ممنونتون ميشم در ضمن خودم مهندسي برق از دانشگاه دولتي دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

12 كمك>>من ارشدميخام

سلام عزيزان
    لطفا يكي كمك كنه
    من ميخام هرطورشده از يه دانشگاهي حتي شده آزاد بالاخره كارشناسي ارشد قبول بشم و مدرك ارشد دستم باشه
    حالاچرا؟چون واسه ارتقاي شغليم مدركش تا 3سال آينده لازمه خيلي خيلي برام مهمه و حتي حياتي
    اگه ميشه هر كي اطلاعاتي داره بده
    يه رشته آسون و كم دردسر كه قبولي توش راحت باشه و خوندنش هم بعدقبولي زياد وقتگير نباشه
    اگه كمكم كنيد تو انتخاب رشته اي كه ميخام خيلي خيلي ممنونتون ميشم در ضمن خودم مهندسي برق از دانشگاه دولتي دارم
    من تا حالا هرمشكلي داشتم اينجامطرحش كردم و خدايي كمابيش جواب گرفتم ولي اينبار واقعانيازدارم به مشاوره دوستان
    خودم شنيدم همه اونايي كه از رشته خودشون قبول نميشن ميرن مديريت ولي مديريتم ديگه خيلي خاهانش زياد شده نميدونم چه رشته اي شروع كنم بخونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب S@l@m
    از چه درسهایی خوشت میآد و خوندنش برات آسونتره؟

10. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من امسال کارشناسی ارشد برق کنترل دارم
    یه منبع خوب واسه ریاضیات میخواستم
    به نظرتون یه منبع کم حجم و مفید چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تشکربابت توجهتون درساش مهم نیست هر درسی که حفظ کردنش و حجمش کمترباشه رشته های آموزش پرورشی یا انسانی که بشه با صرف وقت کم بتونم بخونمش از رشته خودم اینقدر بهم سخت گرفتن که وافعا زده شدم برق گرایش مخابرات یه چیزی مثل ریاضی محض مخ آدمو میخورن
    حفظیات باشه ترجیحا کمی ریاضی هم باشه که بتونه نقطه قوتم درمقابل بقیه باشه بهتره شایدشنیدم بعضی رشته های انسانی مثلا آمار هم میخاد که اکثراخالی میزنن
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •