اگر آمپر آب ماشین پایینه .... از کجا میدونی موتور داغ میکنه؟
اگر آمپر آب ماشین پایینه .... از کجا میدونی موتور داغ میکنه؟
سلام اساتید محترم
دوستان ما یک ماشین 141 دوگانه سوز کارخانه داریم این ماشین روی گاز درست کار میکنه و بهتر بگم خیلی بهتر از بنزین کار میکنه!ولی روی بنزین که میزنیم دور موتور روی 2500 دور وای میسته و بعد از این که یه مدت زمان 30 40 ثانیه ای میگذره دور بر میگرده پایین روی 1000 واقعا نمیدونم از کجاشه!
سلام
به نظر شما هنگام ترمز گرفتن بهتره کلاچ رو هم بگیریم یا نه؟
یک بنده خدایی نیست جواب ما رو بده.
کلاچ بگیریم که ماشین خلاص میشه دوست عزیز!!!!
اگر دور ماشین بیاد پایین باید کلاچ بگیری تا با دنده سنگین تر حرکت کنی . .. .
باید از استپر موتورش باشه ببر مکانیک خودش میفهمه حتما یه جایی ببر که بلد باشن
این خیلی مهمه
از استپرش شاید باشه وگرنه دیاگ میزنه میفهمه
نه داداش کلاچ نگیر
مثلا میخوای نزدیک سرعت گیر بشی بزار سرعتت تا مثلا 50 یا 30 برسه بعد کلاچ بگیر دنده عوض کن یا دوس داشتی سرعت به مثلا 70 یا 60 یا 50 رسید دنده معکوس بزن رو 3 بعدشم تا 30 رسیدی بزن 2 سرعت گیرو رد کن
ولی همینطوری با دنده و بدون کلاچ ترمزو کامل نگیری موتور موتور داغون شه!!!!
اون اقایی که من اموزش داد گفتند که اگه موقع ترمز گرفتن کلاچ رو نگیری موتور زور میبره ولی اگه خلاص کنی یعنی کلاچ رو بگیری دیگه زوری رو موتور نیست واین بهتره . به نظر شما گفته ایشون درست است.
گفته ایشون درسته که میگن زور رو موتوره ولی این زور هیچ اشکالی واسش نداره!
ضمن اینکه واسه لنت ترمزت خوبه و کلا سیستم ترمزت دیرتر مستهلک میشه.
اگه یخورده اطلاعات اتومکانیک داشته باشی میدونیم که از موقعی که پاتو از گاز ورمیداری و کلاچ رو نگرفتی خودرو هیچ سوختی مصرف نمیکنه هیچ سوختی.اما اگه بدون اینکه پات رو گاز باشه اما خلاص کنی(کلاچ بگیری) خودرو سوخت مصرف میکنه
بگرد چراشو پیدا کن نمیدونستی خودم میام میگم
Last edited by D r i v e r; 11-06-2011 at 23:27. دليل: لینک فروم های دیگه خلاف قوانین هست ;)
سلام
من یه سایپا 131 اسفند تحویل گرفتم و الان 4500 تا کارکرده مشکلی که پبش اومده اینکه چند وقت پیش چراغ فشار روغن موتور روی کیلومتر خودرو وقتی سوئیچ رو on بود نورش به صورت خیلی کم رنگ شده بود تا اینکه دو سه روزه تو این حالت یعنی و قتی سوئیچ رو حالت on هستش دیگه روشن نمیشه.مشکل چی میتونه باشه ؟ تشکر
من متخصص نیستم ولی ظاهرا چون اول کمرنگ شده و الان خاموش باید چراغش سوخته باشه
ببر نمایندگی اگه گارانتی بود یعنی پول نمیگیرن از اونجا عوضش کن ولی اگه پولی بود از بیرون عوضش کنی بهتره
تو پست بالاییم یه سایت گذاشتم برو اونجا بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)