آره بعضي اوقات اصلا باز نميكنه...
آره بعضي اوقات اصلا باز نميكنه...
آقا نشد فایده ای نداشت دوباره نصب کردم حالا چیکار کنم fsp امتیازها و سیو هام از بین نره my trafic ر وهم باید دوباره نصب کنم
دوستان من هنوز سر حرفم هستم ها. باور کنید پولشو می دم. تکرار می کنم پولش رو می دم. اگه کسی می تونه برام ارسال کنه این آی دی یاهو. برام پیام بذاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکرار می کنم بازم می گم پولش رو مــــــــــــــــــــــــ ـی دم...
شما برای ارتقا به ACC نیازی نیست نسخه ی فعلی رو پاک کنید. روی همین نصب کنید. اما Addoneه باید دوباره نصب بشن.سلام.
دوستان من یک راهنمایی می خواستم.
من از Microsoft Flight Simulator X استفاده می کنم. سیستم بالایی هم دارم و ویندوز ویستا.
پک یک و دوی fsx رو هم نصب کردم. و یک سری اضافات براش دانلود کردم مثل fspassenger
میخوام امروز برم flight simulator acceleration رو بخرم.
می خوام بدونم اگه من کلا این نسخه ی فعلی رو پاک کنم و acceleration رو بریزم میتونم این اضافات رو باز نصب و استفتده کنم؟
البته فقط fspassenger نیست. یک سری textures و هواپیما و چیزهای دیگه هم هست...
ممنون
همین P30world نسخه ی 4 دی وی دی رو داره. فکر میکنم قیمتش هم خوبه.acceleration تو هیچگدوم از فروشگاه های توی کرج نبود.
میشه یک سایت برای خرید پستی بی درد سر به من معرفی کنید؟
FSX رو پاک کنید و یا نام دیگری نصب کنید.آقا نشد فایده ای نداشت دوباره نصب کردم حالا چیکار کنم fsp امتیازها و سیو هام از بین نره my trafic ر وهم باید دوباره نصب کنم
مثلا اگر قبلا در این مسیر بود:
f:\FSX
حالا در این مسیر نصب کنید:
F:\FlightSimulator
[QUOTE
دوستان من هنوز سر حرفم هستم ها. باور کنید پولشو می دم. تکرار می کنم پولش رو می دم. اگه کسی می تونه برام ارسال کنه این آی دی یاهو. برام پیام بذاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکرار می کنم بازم می گم پولش رو مــــــــــــــــــــــــ ـی دم...
[/QUOTE]
من حاضرم ارسال کنم ولی خب از تو فروشگاه سایت میتونید یک نسخه ی 4 دی وی دی کامل همراه با MyTraffic بخرید. (تو DVD چهارم داره) و بعد FSP رو دانلود کنید.
درد سرش هم کمتره.
ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپیمن حاضرم ارسال کنم ولی خب از تو فروشگاه سایت میتونید یک نسخه ی 4 دی وی دی کامل همراه با MyTraffic بخرید. (تو DVD چهارم داره) و بعد FSP رو دانلود کنید.
درد سرش هم کمتره....
دوستان کسی این نسخه فارسی نوین پندار رو رو باهاش کار کرده
اموزشهای شبیه ساز همه به فارسی دوبله شدند ؟
غیر از 4 تا DVD چه چیزهایی در پکش هست ؟
چون من اموزشهاش برام خیلی مهمه بیشتر به خاطر اونها می خوام
ok. من براتون پست میکنم.ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپی...
آدرس دقیقتون رو بهم بدین. کد پستی هم دادین چه بهتر.
نکته: من FSX + ACC + FSP + My Traffic + 20 - 30 Aircraft دارم فقط.
ببین اگر همشهریه بهرام هستی از اون بگیر. اگر نه که من برات بفرستم.
فقط و فقط آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی شده.دوستان کسی این نسخه فارسی نوین پندار رو رو باهاش کار کرده
اما به نظر من بهتر از دوبلش اینه که کتابچه رو داشته باشید.
ولی به هر حال به نظر من ارزشش رو نداره.
ok. من براتون پست میکنم.ای خدا. من این پکی رو که می گید توی ولیعصر دیدم اما 14 تومن پول بی زبون رو باید بدم برای 4 تا دی وی دی که خودم 2 تاش رو دارم. ضمن این که بعضی اضافاتی که از اینترنت دانلود می شن توی این پک ها نیستن. نکته دیگه این که ارسال پستی هزینه کمتری داره. آخرین نکته هم اینه که دل یه مسلمون روزه دار رو شاد می کنید. حتی با نیمی از دی وی دی و تکه ای فلاپی...
آدرس دقیقتون رو بهم بدین. کد پستی هم دادین چه بهتر.
نکته: من FSX + ACC + FSP + My Traffic + 20 - 30 Aircraft دارم فقط.
ببین اگر همشهریه بهرام هستی از اون بگیر. اگر نه که من برات بفرستم.
فقط و فقط آموزشهای بخش Flying Lesson فارسی شده.دوستان کسی این نسخه فارسی نوین پندار رو رو باهاش کار کرده
اما به نظر من بهتر از دوبلش اینه که کتابچه رو داشته باشید.
ولی به هر حال به نظر من ارزشش رو نداره.
سلام
آقا میشه یکی یه توضیح کامل در مورد My Traffic بده و اینکه دقیقا کارش چیه ؟
دوست عزیز من اموزشهاش خیلی برام مهم هست من یه مدل فارسی گرفته بودم نسخه 2004
فقط قسمت ppl اش فارسی بود ! که من تونستم گواهینامه ppl رو بگیرم بقیه اش دوبله نشده بود
من هدفم یادگیری هست این دفترچه اش چطوریه ؟ عکسی ازش نداری بزاری ؟
این نسخه به مشخصات سیستم من میخوره
cpu dual core E5200
VGA : 4670
RAM 2 GIG
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)