من دارم . حدودا یک هفته هست که خریدم . خیلی خیلی هم عالی هستش .
فقط روی کیبوردش گچ پژ رو نداره .
من دارم . حدودا یک هفته هست که خریدم . خیلی خیلی هم عالی هستش .
فقط روی کیبوردش گچ پژ رو نداره .
دوستان من یه سوال از کسایی که این گوشی رو خریدن دارم
من مدتیه که میخوام این گوشی رو بخرم البته رنگ مشکیشو فقط یه سوالی برام پیش اومده :
من الان یه N76 دارم که رنگ پشتش یعنی قسمت نقره ای رنگ از بین رفت و چند وقت پیش هم که N82 رو دیدم رنگ مشکیش رنگ پشت کی پدش همون حالت N76 رو داره میخواستم ببینم کسانی که این گوشی رو خریدن آیا این مشکل براشون پیش نیومده که رنگ از بین بره؟
مبارك باشه ، ميشه بگي چند و از كجا خريدي ؟ ( با گارانتي يا بدون گارانتي؟ )
اونكه شما خريدي صفحه كليدش انگليسي/عربي هستش ، من دنبال انگليسي/فارسي ميگردم . كه همون حروف گچ پژ رو داشته باشه .
Last edited by pjk; 25-06-2008 at 12:45.
دوست من یکی از نقاط ضعف گوشی N76 همین رنگ پریدگی سریع قاب گوشی هست ....
ولی N82 اصلاً اینجوری نیست ..... حالا من نمیدونم اون گوشی که شما دیدید چرا اینجوری شده ولی خیالت راحت باشه....
نه من منظورم این نبود که رنگش پریده بلکه رنگش مثل همون رنگ نقره ای N76 هستش یعنی امکان از بین رفتنش به نظر میرسید که بود
سلام
من از یزد 480 بدون گارانتی خریدم . آره انگليسي/عربي هستش .
دوستان نظرتون راجع به اين مطلب كه توي بعضي سايت ها و وبلاگ ها، در مورد گوشي هاي چيني n82 اومده چيه ؟
البته تا اونجايي كه من ديدم ، گوشي هايي كه صفحه كليدشون عربي و يا فارسي هم داره ، مشابه گوشي هايي هستن كه ادعا شده چيني هستن ( اعداد ستون سوم در سمت چپ قرار داره ).
************************************************** *******************************
شناسایی گوشی N82 اصل از N82 تقلبی
. . . . ولی مثل اینکه چینی این محصول هم به طور خیلی حرفه ای ساخته شده که این مطلوب رو برای شما دوستان عزیز می زارم تا اگه کسی خواست این گوشی رو بخره دچار مشکل نشه و کلاه سرش نره البته اطلاعات محدودی همراه با عکس در دست هست که همین مقدار را برای شما قرار میدم.
امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.......
از لحاظ شکل ظاهری بسیار شبیه به هم هستند اما در صفحه کلید همین طور که مشاهده می شود شماره های دکمه های ردیف سوم باید سمت راست باشند اما در گوشی های تقلبی در سمت چپ هستند.
از لحاظ قسمت بالا تقریبا یکی هستند و در پشن هم تفاوتی به چشم نمی خوره و به نظر میاد که گوشی اصل رنگ شفاف تری هم داره الته در بالا قسمت زیرین دوربین دوم نام N82 تقلبی زیاد به چشم نمیاد .
برگرفته شده از انجمن های تخصصی موبایل************************************************** **********************
حال گوشی سمت چپی تقلبیه یا راستیه ؟
گوشی سمت چپ تقلبیهحال گوشی سمت چپی تقلبیه یا راستیه ؟
این موضوع خیلی قدیمی هست و در موبایلستان خیلی روش بحث شد ...
هردوتا گوشی اصلی هستن ...
اگر می بینین شماره های دکمه های ردیف سوم سمت چپ هست برای اینه که اون گوشی برای خاور میانه ( مثلا ایران ) ساخته شده ....
اون گوشی هم که شماره های دکمه های ردیف سوم سمت راست هست ، مال پروداکت کدهایی مثل اروپا و ... هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)