نه!
حتي كليك هم نميشه كرد.
اگر يكم EA خلاقيت داشته باشه. بايد يه پك بزنه كه توش بشه رفت جنگل و اينجور جاها و بشه شكار كرد. موافق نيستيد؟![]()
نه!
حتي كليك هم نميشه كرد.
اگر يكم EA خلاقيت داشته باشه. بايد يه پك بزنه كه توش بشه رفت جنگل و اينجور جاها و بشه شكار كرد. موافق نيستيد؟![]()
سلام
ظاهرا اینجا داره اسپم کده میشه
برای جلو گیریش تا 24 ساعت تاپیک رو میبندم تا پاکسازی بشه ، هر کی هم تاپیک دیگه ای بزنه بسته میشه
به کاربران خاطی هم اخطار داده میشه
تاپیک باز شد
امیدوارم دیگه اسپمی نبینم توی تاپیک ، وگرنه اخطار میگیرید![]()
خب خدا رو شكر تاپيك باز شد هي به من گير دادين تا تاپيك بسته شد اينم چند تا عكس ولي قبل از اون بگم كه چرا وقتي سرعت شماره 4 رو ميزني با سرعت 1 فرقي نداره؟
اينم براي دوستاني كه نميدونن كه الماس اوليه تو سيمز 3 چه جوري هست:
اگر از اينا پيدا كرديد حتمن جمعشون كنيد.
فرق داره....در سرعت لول 4 مثلا 4-5 تا میره بالا عزیز.ولي قبل از اون بگم كه چرا وقتي سرعت شماره 4 رو ميزني با سرعت 1 فرقي نداره؟
اقا یکی لطف کنه جواب مارو بده
چرا وقتی از سرعت 4 استفتده میکنم سرعت انجام کارا بیشتر میشه ولی دقیقه ها امونجوری اروم هستن؟
اینجوری باید 8 ساعت وایسم تا از سر کار بیاد
کمممممممممممممممممممممممم ممممممک
بله این از نظر من یک نکته ی منفی توی سیمز 3 هست ، کاریش نمیشه کرد باید وایسید
توی سیمز 2 ، موقعی که می خوابید و یا سر کار میرید ، اگه خودتون دکمه ای رو نزنید خودش فکر کنم با سرعت زیادی زمان رو بگذرونه که از سریعترین حالت قابل انتخاب شما سریعتره ، یعنی مثلا اگه حداکثر سرعتی که می تونیم انتخاب کنیم 4× باشه ، اگه سرعت رو تغییر ندیم ، بعد از اینکه خوابید ، یا با ماشین رفت سرکارش و از صحنه خارج شد خودش با سرعتی بیشتر از 4× زمان رو میگذرونه ...شاید این هم همینجوری باشه ...بله این از نظر من یک نکته ی منفی توی سیمز 3 هست ، کاریش نمیشه کرد باید وایسید
با سلام....
من مدت ها بود که منتظر اومدن سیمز 3 بودم ولی به دلایلی ( درس و مدرسه و....) مدتی از ان غافل شدم.
حالا هم بعد از مدتی دوباره به اینترنت اومدم تا اخبار اومدن ان را پی گیری کنم و فهمیدم که یک نسخه از ان دو هفته زودتر منتشر شده و 12 خرداد هم نسخه نهایی ان منتشر گردیده است.
با مطالعه بخش هایی از این انجمن خیلی مشتاق شدم تا زودتر ان را تهیه کنم.
اما مشکل من اینجاست که این نسخه 12 خرداد ایا در دسترس و قابل خرید از اینترنت هست؟
ایا نسخه ای از این بازی که توسط P30 World به فروش میرسد نسخه دو هفته زودتر است یا 12 خرداد؟!
چون از توضیحات خود صفحه ی خرید چیزی نمی شود سر دراورد چون در ابتدای ان نوشته 19 ماه می ولی در اخر نوشته 2 june !
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)