يه تك لينك هستش با پسوند mkv وكيفيت BluRay الان در قسمت ذخيره فايلهاي idm دوفايل وجود داره .
من حتي وقتي اين دوفايل رو پسوندشون رو به avi تغيير ميدهم فقط اوني كه حجمش كمه باز ميشه اون حجم زياده باز نميشه .
باتشكر
يه تك لينك هستش با پسوند mkv وكيفيت BluRay الان در قسمت ذخيره فايلهاي idm دوفايل وجود داره .
من حتي وقتي اين دوفايل رو پسوندشون رو به avi تغيير ميدهم فقط اوني كه حجمش كمه باز ميشه اون حجم زياده باز نميشه .
باتشكر
میتونه مشکل از خود فایل باشه چون اینطور که شما گفتی فایل اول مشکلی نداشته
هنگام دانلود فایل احتمل داره دچار تداخلی شده باشه
خوب شاید درایور ویندوزت جای کافی برای الحاق کردن نداره
توی لیت Compelete شده یا اینکه 100% ؟
روش resume بزن ببین چی میشه (مطمئن شو درایوت جای خالی داره)
من با idm یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی تو زمانبندیش وارد میشم و تنظیم میکنم مثلا سر ساعت 1:3 شروع به دانلود کنه،سر ساعت تنظیم شده این کارو نمیکنه و به محض کلیک روی دکمه شروع،شروع به دانلود میکنه
عکسشو گذوشتم
ببینید چی کار میتونم بکنم!
![]()
سلام دوست عزیز؛
تنها اشتباه شما اینه که بعد از تنظیم زمان دکمه شروع (Start) رو میزنید، این دکمه باعث میشه فایلهای موجود در صف شروع به دانلود کنن. شما باید بعد از تنظیم زمان (که احتمالا زمان شروع سرویس رایگان اینترنتتون هستش!!) دکمه اجرا (Apply) و بستن (Close) رو بزنید.
موفق باشید.
سلام
با Orbit Downloader چه جوری میشه وقتی یک فایل تمام شد به فایل دیگر بره و اونو دانلود کنه؟
سلام دوستان یه مشکل با IDM دارم اونم اینه که همون طور که در تصویر می بینید فایلی که می خواهم دانلود کنم با اون نام URL در قسمت "ذخیره به عنوان" نمیاد مجبورم دستی کپی پیست کنم تا با اون نام ذخیره بشه.
حالا باید چی کار کنم تا با نام سرور ذخیره بشه ؟
ممنون![]()
چجوری باید به وسیله ی idm از سایتهایی مثل rapidshare و megaupload دانلود کرد؟؟؟
و اینکه چجوری باید مسیر دانلود را تغییر داد چون هرکاری میکنم دانلودها وارد درایو c و داخل my documents میره؟؟؟
Last edited by pedram08; 17-07-2010 at 17:07.
با اکانت دیگه !
Option > Sitelogins > New
ابتدا IDM رو باز کنید.
دکمه Option رو بزنید.
بعد از زدن دکمه New آدرس سایتی که میخواهید ازش دانلود کنید رو وارد میکنید.
در قسمت Username و Password موارد خواسته شده که همان اکانت سایت هست رو وارد کرده و OK کنید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
برای تغییر مسیر پیشفرض هم بایستی به این تنظیمات مراجعه کنید:
شاد باشید
در قسمت شماره 2 هر یک از موضوعات رو انتخاب و از دکمه Browse شماره 3 مسیر دلخواهتون برای هر موضوع رو وارد کنید.
برای اینکه این مسیر به عنوان پیشفرض برای تمامی فایلهای اون موضوع دربیاد تیک گزینه 4 رو هم فعال کنید. البته این تیک آخرین مسیری که برای این موضوع ذخیره شده هست رو نگه میداره.
Last edited by mjzaret; 18-07-2010 at 07:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)