الان که دوباره خوندم نوشته: در صورت عدم امکان استفاده از خدمات شرکت ......
یعنی اجباری نیست. بی دقتی از من بود![]()
الان که دوباره خوندم نوشته: در صورت عدم امکان استفاده از خدمات شرکت ......
یعنی اجباری نیست. بی دقتی از من بود![]()
میگم چرا نمیرید سرغ اینترنت مخابرات. البته من تست نکردم ولی 256 نامحدود قیمتش 12 تومنه و هزینه راه اندازی نداره. حساب کردم در 24 ساعت حرود 2.6 گیگابایت میشه دانلود کرد.
اتفاقا دوستم داره . ولی عزیز من نمیشه که 24 ساعت کامپیوتر مشغول دانلود باشه.
به جای 24 ساعت سرعت دانلود 20 بهتره تو 6 ساعت سرعت دانلود 35 باشه.
( که البته اولا لایزر اینجوری بود که سرعتم تال 45 هم میرفت.الان که صب شده و بیدار شدم ببینم چقدر دانلود داشتم دیشب دیدم فقط 270 مگ دانلود داشته لعنتی و هنوزم داره با سرعت 15 ادامه میده.والا اگه میدونستم قراره سرعتش بشه 15 خب از مخابرات 128 میگرفتم که نا محدود همه ی روزو با سرعت 15 وصل باشم)
اینم از لایزر
دیشب وسطای دانلود بودیم یهو DC شد حالا خوب بود بیدار بودم وگرنه تا صبح PC الکی روشن میموند
لایزر هم معلوم نیست چرا اینجوری شد
راستی دوستان راهی سراغ ندارین که بعد ازDC شدن خودش اوتومات وصل بشه
وقتی تو کانفیگ مودم میری ، داون استریم و آپ استریم رو چقدر تعیین کردن برای شما؟
با IDM دانلود میکنی ؟ با Scheduler یا خودت بیدار میشی میذاری دانلود بعد میخوابی دوباره 7 بیدار میشی قطع میکنی ؟
بلد نیستم کجاست.
سلام
یه سوال
من هم امروز B01 خریدم
از ساعت 1 مجانی میشه؟
از کجا میفهمید که کم نمیکنه؟
وقتی توی پروفایل میرید فقط میزان مانده رو میزنه میرید میبینید اون عدد ثابته؟
راه دیگه هم داره؟
یه سوال دیگه
امروز مال من تازه وصل شد وقتی روی اینترنت میزنم میزنه 3 روزه شما وصلید!!!!چجوری میشه؟
عزیزان یکیتون لطف میکنه بگه پهنای باندتون رو چه عددی بسته شده؟
کافیه این آیپی رو توی مرورگرتون بزنید :یوزر و پس دیفالت admin و admin استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ببینید آپ استریم و دان استریم رو چه عددی جلوش نوشته !
Line Rate - Upstream (Kbps):
Line Rate - Downstream (Kbps):
با تشکر![]()
سلام
ببخشید این سرویسی که روز های جعمه کلا رایگان هست سرویس گلد
در 24 ساعات چند گیگ دانلود میشه داشت
دوستانی که تست داشتند اعلام کنند
در ضمن سرعت دانلود از 1 تا 7 شبانه رایگان چقدر است بیشترین سرعت
من تا حالا از آسیاتک 256 نامحدود می گرفتم که 3 روز دیگه تموم می شه ولی الآن می گن که دیگه نامحدود نمی دیم من هم کلی گشتم دیدم لایزر کم قیمت ترین 256 نامحدود رو می ده. من کامپیوترم رو هیچ وقت خاموش نمی کنم فقط هر سه-چهار روز یه بار یه ریستارت می زنم!توی این 6 ماه قبل هم 220 گیگ دانلود کردم! می خواستم ببینم که این شرکت با این مساله مشکلی داره؟ می شه 24 ساعت دانلود کرد؟ سرعت کم و زیاد نمی شه؟ قطع و وصل نمی شه؟ سرعت دانلود 256 نامحدودش چنده؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)