تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 241 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhle007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گاهی تهران ، گاهی اهواز

پيش فرض

سلام
    بنده به سلامتی ویروس jeefo گرفتم
    حالا توی task manager که میرم پنج تا svchost میبینم
    اما نمیدونم کدوم رو باید حذف کنم که ریستارت نشه
    1-برنامه مدیریت پروسه ها چیه ( که توی پست اول اشاره شده) ؟ اگه میشه برام بذارین ممنون میشم
    2-و دیگه اینکه چطوری باید ویندوز رو در حالت safe mode بالا بیارم ؟
    3-راستی من درایو e حدودا 6 گیگ اطلاعات داشتم که الان فقط حدود 1 گیگ رو میتونم ببینم حالا چطور بقیه اش رو که نیست بیارم ( فکر نمیکنم پاک شده باشه چون توی proprties حافظه استفاده شده رو 6 گیگ میزنه )
    البته من آنتی ویروس نورتون 2007 هم نصب کردم و 100 مورد ویروسی رو شناخت ولی دیگه نمیدونم پاکشون کرد یا نه ، و ویندوز رو هم عوض کردم
    حالا جون من کمکم کنید شاید یه فرجی شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

ویروسی که پیغام می ده و از شما دخواست دانلود فلان انتی ویروس یا نرم افزار را می کنه یا از شما بابت کاری پول درخواست می کنه را تنها برنامه ای که میتونه کامل از بین ببره برنامه Malwarebytes Anti-Malware 1.24 هست که قبلا هم بهتون این طور که می گید معرفی کرده بودم .

خب شما اشتباه کردین از فایلهای الوده نسخه پشتیبان گرفتین . اگه فایلی الوده باشه و شما از اون نسخه پشتیبان گرفته باشید و دوباره اون فایلها را به هارد منتقل کنید هارد شما الوده خواهد شد .
    و طبعا اگه یه هارد الوده باشه با هارد به هارد کردن هارد دیگر هم الوده خواهد شد .

بله فلش شما کاملا ویروس بوده . همه ویروس هایی که توی صفحه اول این تاپیک در موردشون مطلب نوشتم از طریق فلش مموری منتقل می شن .

بهترین کار اینه که اول از پایان نامه خواهرتون و اطلاعات مهم هارد یه نسخه پشتیبان بگیرید و اونا روی سی دی رایت کنید . و بعد از رایت کردن ، محتوای سی دی را باز کنید و مطمئن باشید که از پایان نامه نسخه پشتبان گرفته اید .
    چون اگه پایان نامه یا اطلاعات اون یکی هارد ویروسی شده باشه انتی ویروس اون اطلاعات را ویروس تشخیص داده و همه را پاک خواهد کرد .

حالا انتی ویروس کسپراسکای را روی هر دوتا هارد نصب کنید و اونا اپدیت کنید و کامل سیستم را اسکن کنید .
    اگه اون ویروس قبلی را دارید از همون برنامه ای که معرفی کرده بودم استفاده کنید .

بعد از این که سیستم را کامل اسکن کردید و مطمئن شدید که مشکلش بر طرف شده . اگه اطلاعاتتون پاک شده بود اطلاعاتی که ازشون نسخه پشتیبان گرفتید را داخل یک فولدر کپی کنید و اصلا اون فولدر را باز نکنید . و روی اون فولدر راست کلیک کنید و انتی ویروس خودتون را انتخاب کنید تا انتی ویروس اون فولدر را کامل اسکن کنه و اگه ویرسی داشت اونا از بین ببره .

اما سعی کنید همیشه انتی ویروس کسپراسکای را روی سیستم داشته باشید .

موفق باشی .
    با سلام
    كسپر 2009 را نصب كردم و T.WIN32.delf.aam را پيدا كرد ظاهرا خيلي از فايلهايي كه من فكر مي كردم سوپر هيدن شدن را هم حذف كرده چون با روشي كه شما گفتيد (فايل mahdi.bat)سعي كردم اونها رو از حالت سوپر خارج كنم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد. حالا كه سيستم را اسكن مي كنم سالمه اگر اون برنامه كه براي برنامه مخرب (تو پست اول به اون اشاره كرديد)فوق اعلام كرديد را اجرا كنم فايلهاي سوپر هيدن برمي گردند يا نه؟
    اگر نتونستم برگردونم يعني كه حذف شدن ؟ اگر حذف شده باشن كدام برنامه بازيابي را پيشنهاد مي كنين براي برگردوندن اونها؟
    ضمنا فلش را كه اسكن كردم چندتا از فولدرها كاملا حذف شده ممكنه خود فولدر هم سوپر هيدن شده باشه تا حالا كه ففط فايلها اين طوري مي شدن

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام

وقتی دوستم روی درایوهاش کلیک می کنه یک پنجره ی جدید باز می شه و علاوه بر این که پنجره ( مای کامپیوتر یک پنجره ای برای درایوش) باز می شه . حالا می خواستم بدونم این از علائم اولیه ی یه ویروسه یا ..... هست؟ یا این که مشکل چیز دیگه ای است ، البته اون می گه یک فولدر مخفی هم هست که پاکش می کنم اما دوباره به وجود می آد (داخل پوشه فایلی به نام Boot.exe هست). قابل ذکر است که قبلا سیستمش اون ویروسه که جک و چرندیات می نویسه رو هم گرفته بود اما با کلی زحمت تونسته بود پاکش کنه ......

سرعت سیستمشم اساسی اومده پایین

راستش من سرچ کردم و چیزی در این مورد پیدا نکردم .

متشکر می شم اگه یه راه حل جلوی پامون بذارین
    ممنونم
    یا علی

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

حالا از کجاها بفهمیم که کامیپوتر ما ویروس گرفته است .

موقعي که شما وارد My Computer مي شويد و روي درايو هاي ان راست کليک مي کنيد و در اين هنگام يک گزينه با يک زبان نامفهوم مطابق عکسي که قرار . . ... . . . . . . . .. .. ... /

موفق باشید .

مهدی ( mahdi7610 )

سلام به همه و مخصوصآ آقا مهدی عزیز

متشکرم از راهنمایی شما

من کاملا اسیر این ویروس شده بودم ((( مشکل Show Hidden Files ))) و نزدیک بود قید ویندوز و عکسهایم را بزنم ولی ...............

به هر حال ممنون

اما دوستان عزیز من چند سوال هم داشتم ؟

من وقتی سرچ میکنم این اطلاعات برام میاد

services c:\windows\system32

services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\040c
    services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\0416
    services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\0c0a

آیا اینها ویروس است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن انتی ویروسه من kaspersky anti-virus 8.0.0.454 است

با اعتبار 1 ماهه

و احساس میکنم ویروس ها را پاک نمی کنه فقط پیدا میکنه

up هم کردم و گهگاهی هم 1 صدای تیک میده ( وقتی تو اینترنتم )

باید چه کار کنم ؟ و از کجا مطمئن شوم سیستمم ویروس نداره ؟

مرسی
    [/quote]

سلام و خسته نباشید

ممنون میشم اگر جواب من را بدین ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

[quote=panteaaa55;3119423]
    در اين مقاله قصد دارم راه ها و برنامه هایی را برایتان معرفی کنم که بتوانيد از طريق اين راه ها گزينه ي Show Hidden Files رو که در قسمتFolder Option هست را اگر از کار افتاده است برطرف کنید .
    ) يعني شما تيک Show Hidden Files را ميزنيد ولي کار نمي کند و وقتي بر مي گرديد هنوز روي Do Not Show Hidden Files هست ! )
    این مشکل به دلیل وجود ویروسهایی متعددی روی سیستم شما بوده است که با پاک شدن انها توسط انتی ویروس ها آثارشون باقي مانده .
    همچنین راههایی برای از بین بردن انواع ویروس های کامپیوتری که اکثریت انها را انتی ویروس ها تشخیص نمی دهند .

حالا از کجاها بفهمیم که کامیپوتر ما ویروس گرفته است .

موقعي که شما وارد My Computer مي شويد و روي درايو هاي ان راست کليک مي کنيد و در اين هنگام يک گزينه با يک زبان نامفهوم مطابق عکسي که قرار . . ... . . . . . . . .. .. ... /

موفق باشید .

مهدی ( mahdi7610 )

سلام به همه و مخصوصآ آقا مهدی عزیز

متشکرم از راهنمایی شما

من کاملا اسیر این ویروس شده بودم ((( مشکل Show Hidden Files ))) و نزدیک بود قید ویندوز و عکسهایم را بزنم ولی ...............

به هر حال ممنون

اما دوستان عزیز من چند سوال هم داشتم ؟

من وقتی سرچ میکنم این اطلاعات برام میاد

services c:\windows\system32

services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\040c
    services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\0416
    services.exe.mui c:\windows\mui\fallback\0c0a

آیا اینها ویروس است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن انتی ویروسه من kaspersky anti-virus 8.0.0.454 است

با اعتبار 1 ماهه

و احساس میکنم ویروس ها را پاک نمی کنه فقط پیدا میکنه

up هم کردم و گهگاهی هم 1 صدای تیک میده ( وقتی تو اینترنتم )

باید چه کار کنم ؟ و از کجا مطمئن شوم سیستمم ویروس نداره ؟

مرسی
    سلام

services.exe نه ویروس نیست . البته می تونه ویروس باشه ولی احتمالش خیلی ضعیف هست . و این مسیری که شما گذاشتید ویروس نیست . بلکه از سرویس های خود سیستم عامل هست .

امروزه وجود یه انتی ویروس قوی روی هر سیستمی از نون شب واجب تر هست و من کسپراسکای را پیشنهاد می کنم . چون جزء انتی ویروس های قوی هستش و عملکردش خیلی خوب هستش .

بهتره به این انتی ویروس اعتماد کنید و سعی کنید اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

اگه توی ویندوز چیزهای عجیبی می بینید یا اختلالاتی توی کارهای ویندوز می بینید باید احتمال وجود ویروس را بدید .

اگه با یه انتی ویروس به روز سیتسم را کامل اسکن کنید دیگه نباید خیلی نگران باشید .

موفق باشید.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

سلام

وقتی دوستم روی درایوهاش کلیک می کنه یک پنجره ی جدید باز می شه و علاوه بر این که پنجره ( مای کامپیوتر یک پنجره ای برای درایوش) باز می شه . حالا می خواستم بدونم این از علائم اولیه ی یه ویروسه یا ..... هست؟ یا این که مشکل چیز دیگه ای است ، البته اون می گه یک فولدر مخفی هم هست که پاکش می کنم اما دوباره به وجود می آد (داخل پوشه فایلی به نام Boot.exe هست). قابل ذکر است که قبلا سیستمش اون ویروسه که جک و چرندیات می نویسه رو هم گرفته بود اما با کلی زحمت تونسته بود پاکش کنه ......

سرعت سیستمشم اساسی اومده پایین

راستش من سرچ کردم و چیزی در این مورد پیدا نکردم .

متشکر می شم اگه یه راه حل جلوی پامون بذارین
    ممنونم
    یا علی
    AVG نسخه ی فریش و آپدیت شدش دخلش رو می آره ! یه چک کن ببین روی این سیستم دوستت فایل های هیدن نمایش داده میشه یا نه !
    من هم همین ویروس رو داشتم boot.exe این ویروس رو ما فقط boot.exe رو می بینیم و هر چی هم که پاک می کنیم چون که منشا اصلی یه فایل دیگه به اسم hints.exe توی یه فولدر توی system32 هست قابل شناخت نیست که گفتم AVG دخلش رو می آره می تونین این آنتی ویروس رو از لینک زیر دانلود کنین !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش هم 49.41MB هست ! که وقتی وارد صفحه ی بالا شدین سمت راست بالا نوشتهDownload
    Latest Version روی اون که کلیک کنین میره برای دانلود که سرورش هم نسبتا قویه ! و سرعت بالایی داره ! بعد هم یه آپدیت کوچولو میزنین و خلاص ! آپدیتش هم کم حجمه !

در ضمن این نرم افزار Freeware هست و نیازی به کد و اینا نداره ! البته صد در صد از نسخه ی پولیش کارایش کمتره ولی واقعا خوب کار می کنه !

در ضمن با تشکر از mahdi7610! مشکل سرعت کم شدن سیستم من علاوه بر اون ویروس (که پاک شد) به خاطر برنامه های زیادی که داشتم از جمله همون آنتی ویروس بود !

7. این کاربر از bersam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

انتی ویروس avast4.8 خیلی راحت این ویروس رو میشناسه و برای شما حذف میکنه.
    سایتش هم
    avast.com

9. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

3

سلام

services.exe نه ویروس نیست . البته می تونه ویروس باشه ولی احتمالش خیلی ضعیف هست . و این مسیری که شما گذاشتید ویروس نیست . بلکه از سرویس های خود سیستم عامل هست .

امروزه وجود یه انتی ویروس قوی روی هر سیستمی از نون شب واجب تر هست و من کسپراسکای را پیشنهاد می کنم . چون جزء انتی ویروس های قوی هستش و عملکردش خیلی خوب هستش .

بهتره به این انتی ویروس اعتماد کنید و سعی کنید اونا اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .

اگه توی ویندوز چیزهای عجیبی می بینید یا اختلالاتی توی کارهای ویندوز می بینید باید احتمال وجود ویروس را بدید .

اگه با یه انتی ویروس به روز سیتسم را کامل اسکن کنید دیگه نباید خیلی نگران باشید .

موفق باشید.

سلام

ممنون مهدی جان

کاسپراسکی سیستمم را آپدیت کردم (( 310 روزه )) چیزه جدیدی پیدا نکرد .

فقط توی این آدرس چند تا فایل را قرنطینه میکنه ( del نمی کنه )

C:\Documents and Settings\Hamid\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
    C:\Documents and Settings\Hamid\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\NBTD19WD

آیا اینها فایل های مهم هستن یا میتونم del کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا مهدی عزیز

لطفا برای من و اون دسته از دوستان که سوال مشابه من را دارن توضیح دهید که

چرا در هنگام اسکن باید system restor را off کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و

سیستم من به صورتی تنظیم شده که با تک کلیک فایل و فولدر را باز میکند ( یعنی نیازی به دبل کلیک نیست )
    سوال من این است که آیا برای 1 سری ویروس ها که میگن با دبل کلیک حرکت میکنن یا جابجا میشن و بهتر است راست کلیک کنید و از گزینه ی open استفاده کنید سیستم تک کلیک کدوم حالت را در بر میگیرد .

آیا دبل حساب میشه یا مشابه راست + open است ؟؟؟

مرسی عزیزم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

[quote=mahdi7610;3124559]
    سلام

موفق باشید.

سلام

ممنون مهدی جان

C:\Documents and Settings\Hamid\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5
    C:\Documents and Settings\Hamid\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\NBTD19WD

آقا مهدی عزیز

چرا در هنگام اسکن باید system restor را off کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و

سیستم من به صورتی تنظیم شده که با تک کلیک فایل و فولدر را باز میکند ( یعنی نیازی به دبل کلیک نیست )
    سوال من این است که آیا برای 1 سری ویروس ها که میگن با دبل کلیک حرکت میکنن یا جابجا میشن و بهتر است راست کلیک کنید و از گزینه ی open استفاده کنید سیستم تک کلیک کدوم حالت را در بر میگیرد .

مرسی عزیزم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

[quote=panteaaa55;3126500]

سلام

ممنون مهدی جان

آقا مهدی عزیز

و

مرسی عزیزم
    سلام دوست عزیزم

در مورد اون مسیرهایی که کسپراسکای گیر داده بله شما می تونید اونها را پاک کنید . کلا فایلهایی که توی قسمت Temporary Internet Files قرار می گیرند را شما می تونید حذف کنید . چون توی این قسمت مخلفات مربوط به سایتهایی که مشاهده می کنید قرار می گیرند .

که اگه شما History مربوط به مرورگر خودتون را خالی کنید این قسمتها هم پاک می شن .

برای دیدن این فایلها مسیر زیر را دنبال کنید .

روی درایو ویندوز راست کلیک کنید ( مثلا درایو C ) و گزینه propertise را بزنید و از صفحه باز شده گزینه Disk Cleanup را بزنید و از بعد از چند لحظه یک صفحه برای شما باز می شه که شما گزینه Temporary Internet Files را انتخاب کنید و سپس دکمه View Files را بزنید و توی صفحه باز شده شما می تونید محتوای Temporary Internet Files را مشاهده کنید که می تونید اونها را حذف کنید .

دلیل اینکه چرا باید کلا system restor غیر فعال باشه را توی پست زیر کامل توضیح داده ام . کامل بخونید اگه جایی را متوجه نشدید همین جا بگید تا توضیح بدم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد دابل کلیک کردن بله کاملا درسته اکثر ویروس ها مخصوصا شاه ویروس حال حاضر autorun.inf با دابل کلیک کردن فعال می شه .
    در مورد تک کلیک کردن هم زیاد نمی تونه توی این مورد کمک کننده باشه . چون کلا کلیک کردن باعث فعال شدن این ویروس ها می شه و بهتره با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو ها شد . البته این برای موقعی هست که شما می دونید سیستم شما ویروس داره .

در مورد وصل کردن فلش مموری یا موبایل به کامیپوتر اصلا به هیچ عنوان نباید از دابل کلیک استفاده کرد . حتما باید با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو فلش مموری یا موبایل شد . حتی اگه می دونید که فلش مموری که وصل می کنید ویروسی نیست .

دابل کلیک کردن با کلیک کردن خیلی زیاد فرقی نمی کنه هر دوتاشون کلیک کردن هستند . اما راست کلیک کردن و زدن open کلیک محصوب نمی شه .
    البته تک کلیک به نسبت بهتر از دابل کلیک هستش البته در برابر ویروس ها

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •