به به آقا جواد کم پیدایی عزیز نیستی؟
خانم ولایی هم که بکل با این تاپیک خداحافظی کردند و ...؟
به امید دیدار
به به آقا جواد کم پیدایی عزیز نیستی؟
خانم ولایی هم که بکل با این تاپیک خداحافظی کردند و ...؟
به امید دیدار
سلام به همه
من يه مشكل عجيبي از ديروز پيدا كردم... توي word 2007 نمي تونم فارسي بنويسم..!! ظاهرا همه چيز درسته فارسي ساز و... عجيب اينكه در بقيه برنامه هاي آفيس به راحتي ميتونم فارسي بنويسم ولي توي ورد اصلا... نمي دونم چيكار كنم...كلي كار دارم كه بايد انجام بدهم...تا ديروز خوب بود.. نميدونم امروز يهو چه مرگش شدكار خاصي هم انجام ندادم....
كمك
دكمه Ctrl+Shift رو امتحان كن. دكمه Alt+Shift رو هم امتحان كن. آيكون Language كنار ساعت ويندوز رو هم امتحان كن. اگه هيچ كدوم نتونست فارسي بنويسه به قسمت تنظيمات زبان برو:
Microsoft Office> Word Options> Popular> Language Settings
و ببين شايد اونجا بتوني چيزي پيدا كني. نهايتاً اگه نشد، فكر كنم بايد آفيس رو از اول نصب كني.
سلام آرش عزيز
عيدتون مبارك باشه.
ما در خدمت شماييم.
ولي خوشحالم از اين كه اين تاپيك پر رونق شده و اساتيد زيادي همكاري مي كنند.
با فهرست جالبي هم كه خانم ولايي درست كرده، سوالات تكراري كم شده.
سلام دوست من
به نظر من مشكل فارسي ننوشتن ، اونم توي يك جزء از آفيس را نبايد با نصب ويندوز حل كرد. خوبه ابتدا يه بار زبان فارسي ويندوز را حذف كني و Restart كني و دوباره فارسي رو نصب كني و Restart كني ببيني درست ميشه يا نه
موفق باشي
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزيز
ببخشيد چطوري ميشه تو Microsoft word فهرست ساخت
2- چطوري ميشه تو ي Word بعد از اينكه شماره صفحات رو درج كرديم شماره صفحه اي رو به دلخواه حذف كنيم
3- چطوري ميشه خط پاورقي رو تا اونجا كه ما ميخوايم امتداد بديم ( درازتر بشه )
ممنون ميشم اگه جواب سوالام رو بديد
سلام دوست عزيز
براي اينكه بشه سوالاتت رو درست و دقيق پاسخ داد بايد چند تا ابهام بر طرف بشه
اگه منظورتون از فهرستنويسي آدرسدهي ابتداي كتابها است جهت دسترسي به صفحات مورد نظر راه و روش استاندارد خودش رو داره اگه چيزي ديگهاي بگينچطوري ميشه تو Microsoft word فهرست ساخت
آيا ميخواين شماره حذف بشه يا نمايش داده نشه فرقش اينه كه شماره بعدي تو حالت اول يكي كم ميشه و تو حالت دوم نهچطوري ميشه تو ي Word بعد از اينكه شماره صفحات رو درج كرديم شماره صفحه اي رو به دلخواه حذف كنيم
تا اونجايي كه من ميدونم اين خط قابل امتداد تا يه جاي دلخواه نيست يا به همون شكليه كه ميبيني يا سرتاسر عرض صفحه ميتونه امتداد داشته باشه كه اونم مسير مشخصي داره كه اگه نيازه همراه با برطرف شدن اون ابهامات بگو تا برات بگمچطوري ميشه خط پاورقي رو تا اونجا كه ما ميخوايم امتداد بديم ( درازتر بشه )
خوش باشي عزيز
سلام دوست عزيز
اگه Office Button يا همون دكمه دايره شكل بالا و سمت چپ ورد 2007 را كليك كني در ستون سمت چي گزينه Save as هم مشاهده ميشه
راستي يه نكته قشنگ : كليد F12 در ورد براي Save as بكار ميره
خوش باشي جوون
سلام دوستان
فارسی نویسی اعداد در word 2007 امکان پذیره؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)