تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 737 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به نظر من ارتفاع کم کف ماشین اشکال محسوب نمیشه . جنس خشک داشبورد خوب نیست (206 هم خشکه) ولی آیا سروصدا هم داره(مثل پراید) یا نه؟ فرم داشبورد ریو از سمند و پروتون و 405 بهتره .تزئینات ممکنه برای یه ماشین لازم نباشه . ولی انتخاب آپشنهای محدود (در واقع نداشتن آپشن) از معایب هست. ولی به قول خودت توی ایرانیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر میکنی امتیاز Safety یه خودرو یعنی اون آزمایش که به دیوار میکوبن ماشین رو ؟ نه دوست عزیز اونم یکی از تست ها هست البته جزو تست های خیلی مهمه , ترمز ضد بلوکه هم دقیقا جزو امتیازات اصلی Safety ماشین در تست های مختلف است . اصلا خارج از این تست و امتیازات و به قول شما در عالم واقعیت در اصل و عمق مسئله امنیت خودرو هم که نگاه کنی واقعا ترمزهای ABS غیر قابل چشم پوشیه در امنیت خودرو و تاثر بشدت زیاده من خودم حداقل 2-3 بار تو همین زمیستونی اگر ترمز ABS به دادم نمیرسید یهبارش یکی رو زیر میگرفتم دوبارم تصادف میکردم البته از اون ورم ایرادی که داره همینه که آدم یکمی زیادی از حد خیالش جمع میشه و ممکنه دست به رانندگی از رویه زیادی خاطر جمعی و اطمینان به سیستم ترمز بزنه که خیلی خطراناکه اینم خودش .
    در مورد AirBag هم دوست عزیز بشدت در تصادفهای شدید تاثیر داره بشدت (البته با کمربند) جایی میخوندم که AirBag جلو و کناره تا 70% اسیبهای بدنی ناشی از تصادف از روبرو رو کم میکنه دیگه الان اونقدر این چیزهای عادی شده که Airbag های کناری و رویه دیواره ها (SideAirbag) در ماشینهای مختلف داره به یه استاندارد تبدیل میشه و امتیاز امنیتی به حساب میاد .
    در هر صورت وقتی این موارد امنیتی رو ماشین نباشه و استفادش پیش نیاد خوب طبیعی هست آدم متوجه اهمیت اونها نمشه ولی وقتی باشه و استفادش خدایی ناکرده پیش بیاد اونقت میفهمه این اروپایی ها الکی نیست که واقعا انقدر به این مسائل اهمیت میدن .

دوست خوبم با درصد زیادی از صحبتهای شما موافقم . اما شما توجه کن الان خیلی از اتومبیلهای هم ردیف ریو (تولید یا منتاژ ایران) فاقد ABS و ایربگ هستند . ما داریم در مورد کلاس خودروهای داخلی حرف میزنیم نه خارجی.
    ریو توی به روز بودن تکنولوژی , حتی در بین ماشینهای بالاتر از خودش از بقیه هیچ کم نداره( جز ABS و ایربگ و سانروف و ....) .مثلا" الان میخوام بدونم مگه پرشیا یا 206 تیپ 2 یا 405 یا سمند معمولی ABS و یا ایربگ دارن که ریو نداشته باشه . و خیلی جالبه که همه این ماشینا از 2 تا 6 میلیون با ریو تفاوت قیمت دارند . تازه اضافه کردن ABS به ریو زحمت زیادی نداره . یکی از رفیقای من ریو زرشکی داره تمام تجهیرات رو با یک میلیون روی ریو سوار کرده . ریو اینقدر آپشن داره که آدم شاخ در میآره . در صفحه کیلومتر اکثر LED ها خاموش هستند که یکیشون ABS و سنسور دنده عقب هستند .
    تازه ریو دارای سیستم پیش کشنده روی کمربند هم هست , من اتفاقی متوجهش شدم و وقتی تحقیق کردم دیدم این یکی رو حداقل بر نداشتن واقعا" توی سرعتهای مختلف کمر بند شل و سفت میشه .
    ضمنا" ایربگ برای منی که دارم توی تهران زندگی میکنیم و شاید سالی یک بار برم مسافرت جاده ای, (بیشترتوی شهر هستم .) ضرورت خاصی نداره . شما نمیدونید اگه یه بار حتی بیخودی باز بشه چه مکافاتی داره بستنش . نمایندگی هر بار ازت کلی پول میگیره . یکی از بستگان دور ما به پیشنهاد من سراتو خریده و در اثر یه بی احتیاطی ایربگ شاگرد باز شده بود , باور کنید به من میگفت غلط میکنم که دیگه ماشین ایربگ دار بگیرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من اگر واقعا تو بدنه ریو لوله فولادی باشه و در تصادفات از روبرو و پهلو امتیاز خوبی آورده باشه مهمتر از چیزهای دیگست. البته نداشتن ایربگ و ترمز ABS در سال 2008 به هیچ وجه قابل قبول نیست (حالا ABS رو میشه گذاشت) البته اگر میخواد ABS درست و حسابی کار کنه باید EBD هم داشته باشه. کلا تو ایران باید هرماشین زیر 20میلیون که میگیری یه دو میلیونی هم حداقل خرجش کنی .
    یکی از دوستان 206SDV8 گرفته بعد از 2ماه رنگ سپرش پریده ، گیربکسش هم میخونه و ... چیزهای دیگه رو نمیدونم. تازه SD رو هم باید برای قابل تحمل شدن گلگیر عقب و تیپ پشتش چراغها و رینگهاش رو عوض کرد.
    lavson ، در مورد گیربکس ریو نظرت چیه ؟
    سایز اصلی رینگ و لاستیک ؟
    آینه برقی ریو تو بازار هست اگه هست چنده؟
    در مورد ریگ و لاستیک باید بگم که لاستیک فابریک ریو کامهو پاور ریس باید باشه با رینگ 14 و لاستیک 195 (فکر کنم) که متنخصصان پر توان ما گند زدن به همه چی رفته و رینگ 13 و لاستیک 175 کویررا جایگزین کردند .
    در مورد گیربکس باید بگم : این خودرو قابلیت استفاده از گیربکس 5 سرعته عادی و همچنین 4 سرعته اتوماتیک رو داراست و شما میتونی حتی ماشینت رو دنده اتومات کنی . این خودش بزرگترین حسن برای گیربکس ریو هست .

یکی دیگه از محاسن ریو تنظیم خودکار لغی سوپاپها هست . حالا اگه کسی میخواد بره دنبال 405 بیست سال پیش دیگه میل خودشه .
    در مورد صدای ماشین باید بگم توی دورهای بالای 3500صدای موتور کمی داخل ماشین میپیچه که البته ایراد ماشین نیست چون باز هم متخصصان توانمد کشور عزیزمون تشخیص دادن نمد کاپوت و کف ماشن رو به اصطلاح کف برن تا از بهای تمام شده کاسته بشه . که با خرید نمد کاپوت و کف تا حد زیادی این نقیصه رفع میشه . من خودم نمد کره ای گذاشتم (از میدون قزوین تهیه کردم ) الان تا 140 کیلومتر صدا عادیه و از 140 به بعد هم , ازدیاد صدای موتور امری عادی برای هر ماشینی هست . مرسدس بنز هم توی دورهای بالا بالاخره صداش تغییر میکنه , نمیکنه؟!؟!؟!
    در مورد فاصله خودرو هم با زمین حداقل فاصلش با زمین 152 میلیمتر هست که فکر میکنم با مقایسه دیگر خودروها , بشه نمره خوبی بهش داد . والله من که تا حالا به مشکلی در مورد ارتفاع ماشین بر نخوردم .
    آینه برقی هم هست ولی از قیمتش خبر ندارم والله ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با تشکر واحترام به نظر بقیه دوستان نکته هایی رو یادآور می شم .
    من تقریبا دو ماه پیش همین مشکل رو داشتم قدرت مالی در همین حدود و گزینه های پیش رو همان که شما فرمودید . خیلی به ریو فکر وتحقیق کردم و لی چند مسئله رای من رو زد :

1 . صدای موتور ریو که کمی ازار دهنده هست . ( یک چیز توی مایه های پراید البته با نمد کاپوت که پیدا نمی شود کمی بهتر میشود )
    2 . پشتیبانی ضعیف یدکی که در مسافرت ها خدای ناکرده دردسر می شود . ( خیلی مهم )
    3 . ارتفاع کم ماشین از سطح زمین که اگر بخواهید با فک وفامیل وزر و زنبیل به گردش خارج شهر بروید دردسر می شود
    4 . داشبورد با جنس خشک و بد فرم
    5 . انتقال آزار دهنده و بد صدای اصطکاک وصدای برخورد لاستیک با آسفالت ( با تعویض لاستیک هم افاقه ای ندارد )
    6 . تزیینات و آپشن های تغییر دهنده برای این خودرو بسیار محدو ودر حد انگشتان دست موجوده .

با توجه به جمیع جهات و مهم ترین گزینه در این مملکت ویژه یعنی فرمول مهم : اول به پشتیبانی وتعمیرات فکر کن وبعد خرید کن . توصیه من همون لش گت وگنده یعنی سمند هست .
    دوست عزیز نوع گویش شما , نشان از عدم مهارت در شناخت خودرو ها ست . بنده تا جایی که تونستم توضیح دادم .
    به علت اینکه سخنان شما هر چند دادای ارزش هستند ولی مبنای علمی ندارند, قابل بررسی نیستند .

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 تاپيك داره به بيراهه ميره!

بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنن و مبتدیانه به مواضع یک خودرو میشتابند .

تست crash ربطی به ای بی اس نداره .تست بدنه است که با یک سرعتی , ماشین رو میزنن به سیبل مخصوص تا ببینن چقدر تصادف رو پخش میکنه . ترمز رو میخواد چه کار کنه . ماشین اگه نتونه تصادف رو دست پخش کنه , ایربگ مربگ دیگه سرش نمیشه . جد و آباد راننده رو میاره جلوی چشمش. من تصادف ریو رو توی همین بزرگراه همت دیدم . تمام ضربه رو پخش کره . دقیقا" مثل تصادفات سوناتاست.

ایربگ هم معجزه نمیکنه و اگه خیلی بتونه از امتیاز کم کنه نیم امتیازه . مثلا" زانتیا که ایربگ داره از جلو 1.5 امتیاز آورده اما ریو (منظورم همین ریویی هست که توی ایرانه ) از جلو 4 ستاره و از بغل 2 ستاره امینی گرفته .
    عجب! دوست عزيز حالا يه چيزي! پس اگه يه ماشين باشه كه در اثر برخورد، ضربه رو پخش نكنه، اما با يه فرمان ساده چپ كنه، يه اينكه ترمزش اونقدر بد باشه فوري قفل كنه، امنيت داره؟!!!

در ادامه اون صحبتت در اين پست و پست هاي بعديت كه مربوط به AirBag بود، بايد بگم اين مشكل كه تو ايران ما بعداز باز شدن AirBag يه عالمه دردسر و هزينه داريم، هيچ ربطي به بي فايده بودن اون نداره! تازه من خودم داخل شهر هم ديدم كه تصادف هاي شديد شده! طرف دوبله پارك بوده، يه جوون كه حس ويراژ دادنش اومده بوده، مياد از راست سبقت بگيره، ميزنه به اين! حالا فكر كن اون با 80 تا، اين كاملا ايستاده، ترمز دستي بالا، چه نيرويي به سرنشين وارد ميشه!

امنيت خودرو حتي به طراحي درش هم هست! تا حالا شده از يه سمند پياده شين و صورتتون بگيره به اين لبه ي در؟ متوجه شديد كجاي چهار چوبش رو ميگم ديگه؟ يا اينكه در تصادفات شديد ماشين دچار احتراق نشه و...

اما از همه ي اينا بگذريم، يادمون نره كه موضوع تاپيك چيز ديگه اي بود و ما داريم بيراهه ميريم! بهتره يه تاپيك درمورد بحث درباره ي ريو باز كنيم و اونجا بحث رو ادامه بديم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عجب! دوست عزيز حالا يه چيزي! پس اگه يه ماشين باشه كه در اثر برخورد، ضربه رو پخش نكنه، اما با يه فرمان ساده چپ كنه، يه اينكه ترمزش اونقدر بد باشه فوري قفل كنه، امنيت داره؟!!!

در ادامه اون صحبتت در اين پست و پست هاي بعديت كه مربوط به AirBag بود، بايد بگم اين مشكل كه تو ايران ما بعداز باز شدن AirBag يه عالمه دردسر و هزينه داريم، هيچ ربطي به بي فايده بودن اون نداره! تازه من خودم داخل شهر هم ديدم كه تصادف هاي شديد شده! طرف دوبله پارك بوده، يه جوون كه حس ويراژ دادنش اومده بوده، مياد از راست سبقت بگيره، ميزنه به اين! حالا فكر كن اون با 80 تا، اين كاملا ايستاده، ترمز دستي بالا، چه نيرويي به سرنشين وارد ميشه!

امنيت خودرو حتي به طراحي درش هم هست! تا حالا شده از يه سمند پياده شين و صورتتون بگيره به اين لبه ي در؟ متوجه شديد كجاي چهار چوبش رو ميگم ديگه؟ يا اينكه در تصادفات شديد ماشين دچار احتراق نشه و...

اما از همه ي اينا بگذريم، يادمون نره كه موضوع تاپيك چيز ديگه اي بود و ما داريم بيراهه ميريم! بهتره يه تاپيك درمورد بحث درباره ي ريو باز كنيم و اونجا بحث رو ادامه بديم!
    بنده وقت و زمان زیادی ندارم که بشینم برای شما مغالطاتتون رو بیرون بکشم . وگر نه از سخنان شما جز ریو ستیزی و ایرادات گاراژی و در کل سفسطه ها و مغلطه های رایج چیز دیگری نمیبینم .

این بابا میخواد با یه مبلغ کم ماشین بخره . منم ریو رو توصیه کردم و محاسن و معایب اون رو هم نوشتم .هر چی پول بدی آش میخوری .

هر وقت مثل من نمونه مستد آوردید , حرف شما قابل بررسی خواهد بود وگر نه با پیغوم و پسغوم و اونجا اینجوری شد و اینجا اونجوری شد , چیزی ثابت نمیشه .در مورد ایربگ هم بگم که هر چیزکه عامل دردسر باشه , فایده اش هم کمرنگ میشه . من میگم ایربگ توی ایران دردسرش از فایدش بیشتره (نکنه شما توهم داری که تو واشینگتن دی سی زندگی میکنی!!) . ه توی شهری مثل تهران نمیشه ااینقدر سرعت داشت که ایربگ به کار بیافته . ضمنا"تنظیم استاندارد اکتیو شدن اکثر ایربگهای موجود در ایران یک عدد ثابت هست که من که تا حالا جز موارد اتفاقی و ایراد فنی , ندیدم کسی بگه ایربگ من پریده بیرون . مگر اینکه تصادف سخت باشه . شما چرا شلوغش میکنی ؟!؟!؟!؟!

ضمنا" اگه توجه کنی کسی که این تاپیک رو باز کرده , تا به حال از صحبتهای گفته شده در باب ریو استقبال کرده , شما چرا خودت رو اذیت میکنی .یه کم با تحقیق حرف بزنی بیشتر توی چشم میآی عزیزم ....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنده وقت و زمان زیادی ندارم که بشینم برای شما مغالطاتتون رو بیرون بکشم . وگر نه از سخنان شما جز ریو ستیزی و ایرادات گاراژی و در کل سفسطه ها و مغلطه های رایج چیز دیگری نمیبینم .

این بابا میخواد با یه مبلغ کم ماشین بخره . منم ریو رو توصیه کردم و محاسن و معایب اون رو هم نوشتم .هر چی پول بدی آش میخوری .

هر وقت مثل من نمونه مستد آوردید , حرف شما قابل بررسی خواهد بود وگر نه با پیغوم و پسغوم و اونجا اینجوری شد و اینجا اونجوری شد , چیزی ثابت نمیشه .در مورد ایربگ هم بگم که هر چیزکه عامل دردسر باشه , فایده اش هم کمرنگ میشه . من میگم ایربگ توی ایران دردسرش از فایدش بیشتره (نکنه شما توهم داری که تو واشینگتن دی سی زندگی میکنی!!) . ه توی شهری مثل تهران نمیشه ااینقدر سرعت داشت که ایربگ به کار بیافته . ضمنا"تنظیم استاندارد اکتیو شدن اکثر ایربگهای موجود در ایران یک عدد ثابت هست که من که تا حالا جز موارد اتفاقی و ایراد فنی , ندیدم کسی بگه ایربگ من پریده بیرون . مگر اینکه تصادف سخت باشه . شما چرا شلوغش میکنی ؟!؟!؟!؟!

ضمنا" اگه توجه کنی کسی که این تاپیک رو باز کرده , تا به حال از صحبتهای گفته شده در باب ریو استقبال کرده , شما چرا خودت رو اذیت میکنی .یه کم با تحقیق حرف بزنی بیشتر توی چشم میآی عزیزم ....
    ريو ستيزي؟ مثل اينكه شما تو توهم هستيد دوست من! بهتر بري اين پست من رو كه تو همين تاپيك هست رو ببيني كه از ريو تعريف كردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجب! پس در تصارفات داخل شهر تهران، هيچ كي نميميره؟!!! من نمي دونستم! خوب شد گفتين!

سخن آخر هم اينكه، شما گفتيد ايربگ و ترمز ABS ايمني نميشه، كه بنده گفتم چرا دوست عزيز ميشه! و چند مورد ديگر از ايمني هم گفتم! اصلابحث ريو نيست! منم مثل شما ميگم ريو خوردوي خوبي هست! بحث اينه كه فاكتورهاي يك خوردوي سواري ايمن چي هست!

حرف از آمريكا شد! پيشنهاد ميكنم بري جستجو كني كه چرا ماشين هاي فرانسوي نتونستن در آمريكا بازار فروش خوبي براي خودشون پيدا كنن! به ظاهرشايد فكركني كه ربطي به اين موضوع نداره، اما شما كه اهل تحقيق و دليلي، بفرماتحقيق كن، به نكات جالبي ميرسي!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

'گزاره X:
    توی شهری مثل تهران نمیشه ااینقدر سرعت داشت که ایربگ به کار بیافته .

'گزاره Y:
    در تصارفات داخل شهر تهران، هيچ كي نميميره؟!!!

نتیجه :
    A ): گزاره x یک گزاره معنا دار است و سعی در تبیین موضوعی دارد .
    B ) : گزاره Y که با هدف تخریب گزاره x تعریف شده نه تنها دارای معنای نسبی هست بلکه سعی در منحرف کردن مفهوم اصلی از برداشت x دارد . اینو بهش میگن مغالطه .

این نمونه را زدم که گوشی دست شما بیاد .لطفا" بحث رو کش نده خواهشا" ...

ضمنا" از توصیه تان در باب ماشين هاي فرانسوي و آمریکایی ممنونم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

'گزاره X:
    توی شهری مثل تهران نمیشه ااینقدر سرعت داشت که ایربگ به کار بیافته .

'گزاره Y:
    در تصارفات داخل شهر تهران، هيچ كي نميميره؟!!!

نتیجه :
    A ): گزاره x یک گزاره معنا دار است و سعی در تبیین موضوعی دارد .
    B ) : گزاره Y که با هدف تخریب گزاره x تعریف شده نه تنها دارای معنای نسبی هست بلکه سعی در منحرف کردن مفهوم اصلی از برداشت x دارد . اینو بهش میگن مغالطه .

این نمونه را زدم که گوشی دست شما بیاد .لطفا" بحث رو کش نده خواهشا" ...

ضمنا" از توصیه تان در باب ماشين هاي فرانسوي و آمریکایی ممنونم ...
    واي كه چقدر فاضل هستيد! اون گذاره X رو ازخودت گفتي ديگه؟
    خوبه! بچه ها يه آمار جديد و بسيار خوب در شهر تهران: در اين شهر هيچ كس تصادفش اونقدر شديد نيست كه كارش به Airbag برسه!

فقط قابل توجه شما كه، من يكي از دوستانم در حين رانندگي در داخل شهر، از مسير خارج شد و خيلي خشكل رفت تو درخت كنار خيابون!!! و مرد!!! چون كلش خورد به فرمون و ... حالا فكر كن اگه Airbag داشت...

يادم باشه از اين به بعد تو شهر كه دارم رانندگي مي كنم، Airbag رو خاموش كنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dokhtaroneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فکر می کنم lavson1361 یه کم دچار توهم شده.این ریویی که تو عکس رو گذاشتی و ازش تعریف می دی توی ایران نیست داداش. نکنه تا حالا ریو رو از نزدیک ندیدی یا سوار نشدی. من پیشنهاد می کنم بری یه ریو رو از نزدیک ببینی و خوب امکاناتش رو ببینی یه دور هم باهاش بزن بعد بیا اینجا درباره ریو این چنین عشقولانه نظر بده.
    واقعا چیزهایی که این lavson1361 در مورد ریو می نویسه خیلی احمقانست و من مطمئنم قرص x ریو بهش دادن. یه جوری از این ماشین دفاع می کنه انگاری خودش ساختتش.بابا کوتاه بیا یه کم منطقی باش و واقعیت رو ببین.برو یه چند روز استراحت کن از توهم که خارج شدی بعد بیا.
    تو فکر می کنی ما پدر کشتگی با ریو داریم .خوب ریو آشغاله همه هم می دونن دیگه چرا با همه در میفتی و همه رو ریو ستیز خطاب میکنی.
    Last edited by dokhtaroneh; 21-05-2008 at 21:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •