بنده وقت و زمان زیادی ندارم که بشینم برای شما مغالطاتتون رو بیرون بکشم . وگر نه از سخنان شما جز ریو ستیزی و ایرادات گاراژی و در کل سفسطه ها و مغلطه های رایج چیز دیگری نمیبینم .
این بابا میخواد با یه مبلغ کم ماشین بخره . منم ریو رو توصیه کردم و محاسن و معایب اون رو هم نوشتم .هر چی پول بدی آش میخوری .
هر وقت مثل من نمونه مستد آوردید , حرف شما قابل بررسی خواهد بود وگر نه با پیغوم و پسغوم و اونجا اینجوری شد و اینجا اونجوری شد , چیزی ثابت نمیشه .در مورد ایربگ هم بگم که هر چیزکه عامل دردسر باشه , فایده اش هم کمرنگ میشه . من میگم ایربگ توی ایران دردسرش از فایدش بیشتره (نکنه شما توهم داری که تو واشینگتن دی سی زندگی میکنی!!) . ه توی شهری مثل تهران نمیشه ااینقدر سرعت داشت که ایربگ به کار بیافته . ضمنا"تنظیم استاندارد اکتیو شدن اکثر ایربگهای موجود در ایران یک عدد ثابت هست که من که تا حالا جز موارد اتفاقی و ایراد فنی , ندیدم کسی بگه ایربگ من پریده بیرون . مگر اینکه تصادف سخت باشه . شما چرا شلوغش میکنی ؟!؟!؟!؟!
ضمنا" اگه توجه کنی کسی که این تاپیک رو باز کرده , تا به حال از صحبتهای گفته شده در باب ریو استقبال کرده , شما چرا خودت رو اذیت میکنی .یه کم با تحقیق حرف بزنی بیشتر توی چشم میآی عزیزم ....
ريو ستيزي؟
مثل اينكه شما تو توهم هستيد دوست من! بهتر بري اين پست من رو كه تو همين تاپيك هست رو ببيني كه از ريو تعريف كردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب! پس در تصارفات داخل شهر تهران، هيچ كي نميميره؟!!! من نمي دونستم! خوب شد گفتين!
سخن آخر هم اينكه، شما گفتيد ايربگ و ترمز ABS ايمني نميشه، كه بنده گفتم چرا دوست عزيز ميشه!
و چند مورد ديگر از ايمني هم گفتم! اصلابحث ريو نيست! منم مثل شما ميگم ريو خوردوي خوبي هست! بحث اينه كه فاكتورهاي يك خوردوي سواري ايمن چي هست!
حرف از آمريكا شد! پيشنهاد ميكنم بري جستجو كني كه چرا ماشين هاي فرانسوي نتونستن در آمريكا بازار فروش خوبي براي خودشون پيدا كنن! به ظاهرشايد فكركني كه ربطي به اين موضوع نداره، اما شما كه اهل تحقيق و دليلي، بفرماتحقيق كن، به نكات جالبي ميرسي!