آقا جریان این کاسپر 8 چیه ؟
مگه 8 هم اومده ؟
من همین چند روز پیش آخرین ورژن یعنی 7.0.1.321 رو دانلود کردم. ولی چیزی بنام ورژن 8 نبود و نیست.
حال چطوری شما از ورژن 8 صحبت می کنید ؟
آقا جریان این کاسپر 8 چیه ؟
مگه 8 هم اومده ؟
من همین چند روز پیش آخرین ورژن یعنی 7.0.1.321 رو دانلود کردم. ولی چیزی بنام ورژن 8 نبود و نیست.
حال چطوری شما از ورژن 8 صحبت می کنید ؟
با سلام
نه دوست من شما کاملا درست دانلود کرده اید و هیچ نگران نباشید
منظور دوستان از وزژن 8 نسخه های آزمایشی الفا یا بتا است که در همین جا بارها به دوستان توصیه شده از این نسخه ها تا آمدن نسخه های نهایی به علت ایراداتی که دارند استفاده نکنند.
Last edited by Nine; 18-01-2008 at 13:55.
دوستان کسی از شما کی معتبری برای ورژن Kaspersky Internet Security 6.0.0.299 داره ؟ من دو تا داشتم که مدتش دو ماهه تموم شده حالا هم مجبور شدم زمانو بکشم عقب . اگه دارید معرفی کنید لطفا ....
مرسی![]()
از كليدهاي معتبر نسخه 7 كه در صفحات آخر لينكش قرار داده شده استفاده كنيد.
راستش دوست عزيز، ديگه برای ورژن های پايين تر 7.0 کد جديدی نميدن بيرون، ولی من ليستی از کد های نسخه 6.0 رو دارم و برای شما قرار ميدم، ميتونيد تست کنيد، و اگه کد بدرد بخوری داشت استفاده کنيد:
يا همونطور که دوست قبلی توضيح دادن از کد های ورژن 7 استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Markus; 19-01-2008 at 20:27.
با این key ها میشه update هم کرد یا به صورت دستی باید این کار رو انجام بدیم؟
وقتی کدی اعلام ميشه که فعال هست، يعنی ميتونی از تمام قابليت های نسخه ي که از محصول مورد نظر داری استفاده کنی، و تا وقتی که کد کار ميکنه ميتونی اين قابليت رو داشته باشی، بروز کردن محصول(Update) هم يکی از اين قابليت هست که ميتونی ازش استفاده کنی
دوستان آیا برای نسخه Kaspersky Internet Security 7.0.1.321 کرک و یا سریال نامبری موجود است؟؟؟؟
و
برای این نسخه هم Kaspersky Anti-Virus 7.0.1.321 لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس رضا
Last edited by reza,n; 21-01-2008 at 10:20.
از همون کدهای ورژن 7.0.0.125 ميتونی برای اين ورژن هم استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم این کدها تا کی اعتبار داره؟ و آیا در هر دو نسخه جواب میده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)