جناب آقاي Samin System
عكستون محشره. شايد با وارد شدن به دنياي DSLRبتونيد هنر نهفته خودتون رو توي عكاسي بروز بديد.
جناب آقاي Samin System
عكستون محشره. شايد با وارد شدن به دنياي DSLRبتونيد هنر نهفته خودتون رو توي عكاسي بروز بديد.
Sub: Green like Mirhosein
Gear: Nikon D90 + 18-105 VR
![]()
ضمن تشکر از نظرات ارزشمند شما وجناب استاد سناتور خدمتتون عرض کنم که به دو دلیل فو کوس خوب انجام نشده -1-نداشتن جر ئت کافی حقیر برای یه ماکرو خوب چون اون حشره یه زنبوره -2- یه پروانه یا زنبور ویا هر حشره ای فقط چند ثانیه روی گل میشینه واین مدت زمان کم فرصت هر تنظیم دقیق و مانور و از آدم میگیره (البته برای من ) البته همیشه اینجور نیست بعضی وقتها هم شرایط خوبه هم یه خورده وقت حشره بهت می ده و نا گفته نمونه که من نمی خوام اشتباهاتمو نادیده بگیرم باز هم از شما و استاد سناتور تشکر میکنم ...... شاید این عکسهای پایین (ببخشید که تکراریه )فوکوسشون بدک نباشه
با تشکر
![]()
Last edited by alih2010; 28-05-2009 at 16:09.
ببخشید این عکس ها رو خود تان گرفته اید
اگه منظورت عکسهای بالایی بله خودم گرفتم.
به به ! دی نود ! عکس اولتون ادیت خوبی داره. همین بالایی رو میگم. کادرش هم مورد قبول هست ، فقط اون یه تیکه از کیف یه خانم محترمی مثل اینکه تو سمت راست وسط دیده میشه ! سبزش هم در ضمن میرحسینی نیست.
عکس دوم رو اگر ادیت نباشه ، به نظر میاد فوکوستون جای بسیار نامناسبی انجام شده. چرا اونجا؟ دلیل خاصی داشتید؟
چند وقته عکاسی میکنید؟ با توجه به این که جوون هم هستید ، خیلی جالبه که با یه همچین دوربینی کار میکنید.
سلام به همه دو تا عکس که با گوشیم w810گرفتم میزارم اندازه بزرگ
![]()
خوب صبر كنيد درست بگم. من نوجوونم. عاشق كه چه عرض كنم. كشته مرده ي عكاسي. عكس دوم رو اگه تونستيد با لنز 18-105 بگيريد بهتون جايزه مي دم.
سلام جناب آقای artara74 عکس اولی موتور سبزه خیلی قشنگه و خوب هم ادیت شده عکس دومی مورچه زیاد خوشکل نیست چون فوکوس فقط روی جلوی سر مورچه صورت گرفته است وباید روی بدن مورچه هم باشد از دوربین d 90 بیشتر از این انتظار میرود جلوی سر مورچه هم زیباست اما عکس فاقد کیفیت میباشد ونورهای دور مورچه هم اور شده است دوست عزیز جالبه اشکالاته عکاسیمون تو یه مایه است.نوشته شده توسط artara74;
3816449
Last edited by alih2010; 28-05-2009 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)