من این قسمت گیر کردم این ستون رو که مار روشه با دست حرکت دادم بین قفس و ستون قرار دادم اما از ستون ثابت میرم طبقه دوم دیگه نمیدونم کجا برم چون دیگه هیچ جایی برای پرش نیست.این قسنت رو چه جوری باید رد کنم؟
![]()
من این قسمت گیر کردم این ستون رو که مار روشه با دست حرکت دادم بین قفس و ستون قرار دادم اما از ستون ثابت میرم طبقه دوم دیگه نمیدونم کجا برم چون دیگه هیچ جایی برای پرش نیست.این قسنت رو چه جوری باید رد کنم؟
![]()
اگه میشه این عکس رو یه جای دیگه اپ کنین
این سایت برای بعضی ها ف ی ل ت ر ه
آقا من همون مراحل اول گیر کردم.هومنجا که میره زیر آب.یه سنگرو باید بچرخونه.چه جوری باید بچرخونمش.چیکار باید کنم؟کمکم کنین.
شما باید اون یکی چرخ - دستگیره - اهرم یا هر چیز دیگه ای که میشه بهش گفت رو پیدا کنین تا کامل بشه بعد شکل اون رو تنظیم کنید تا در باز بشه
در صورتی چنین مشکلی داشته باشین, بله!
ستون رو سمت ستون های اتاق بکشونین تا جایی امکان جابجایش به خاطر خراب بودن زمین نیست. (خلاف مسیری که ستون رو بردین)
به روی ستون برین و از طریق گرفتن ستونها و لبه های راهتون رو ادامه بدین...
با اجازه فاشیست عزیز, توضیحات رو کامل می کنم...
در اونجا یکی از محور ها که سرجاش هست. محور دوم هم تو همون محوطه جلوی ورودی, کف دریاست. اما محور سوم... در صورتی که روبه روی ورودی مجسمه بزرگ مرجانی باشین, یه خرابه مرجانی دقیقا پشت سر, دست راست قرار گرفته که در داخل اون, روی یه پایه, محور رو می تونید پیدا کنین.
منظورت اینه که بچرخونم اونجاش و؟
آره هوس؟اونجارو بچرخونم؟میتونی بگی چجوری بچرخونمش.
به کدوم سمت بچرخونمش؟
بچه جون زبون به دهن بیگیر اینقد اسپم ول نده
از اون خرابه می ری بیرون یکم ول می چرخی یه خرابه دیگه پیدا می کنی تا تهش که بری کلید دوم رو پیدا می کنی
اگه رفتی سراق معما و نتونستی حلش کنی از بازی خارج می شی و بازی رو به کل پاک می کنی چون مخت به حل معما های بعدیش نخواهد کشید(!)
پ ن: واسه انجام دادن فعل جمله اولت هنوز خیلی زوده!
بچه جون زبون به دهن بیگیر اینقد اسپم ول نده
از اون خرابه می ری بیرون یکم ول می چرخی یه خرابه دیگه پیدا می کنی تا تهش که بری کلید دوم رو پیدا می کنی
اگه رفتی سراق معما و نتونستی حلش کنی از بازی خارج می شی و بازی رو به کل پاک می کنی چون مخت به حل معما های بعدیش نخواهد کشید(!)
پ ن: واسه انجام دادن فعل جمله اولت هنوز خیلی زوده!
به آقای جادوگر.خوبی دیگه.عیدتون مبارک.سال نو موهاتم که دم اسبی کردی.
من این قسمت گیر کردم .پل اول و دوم رو رو با پرش با موتور رد کردم و این پل سوم افتاده و راهی برای صاف کردنش نیست یکی کمک کنه این قسمت رو چجوری رد کنم
![]()
اونجا یک سری میله به دیوار هست که از اونها بالا میرین و یک اهرم هست و اون را پایین میارین
بعد اون پل درست میشه
توی عکس هم اون میله مشخصه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)