تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 123 اولاول ... 357581828384858687888995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    مطالبتون رو خوندم ولی مشکل اینه که خیلی سخت حرکت می کنه و نمی شه با روغن به راحتی راش انداخت.
    فکرم اینه که بازش کنم و کامل تمیز کنم و بعد روغن کاریش کنم.
    فقط می خوام بدونم با تمیز کردنش مشکل حله یا ممکنه از جای دیگه هم باشه؟
    شیر به چه سمتی باشه می شه تابستانه و زمستانه؟!
    (الان تو عکس بالا سمت چپه یعنی می شه تابستانه؟!)
    سلام
    کاربراتور آب رو باز کنین و ساق پیستونِ دیافراگم رو تمیز کنین و روغن بزنین
    اگر فشار آب قوی هست و ساق هم نرم و روان هست پس دیافراگم کهنه شده و درست کار نمیکنه و باید عوض بشه
    =======================================
    متاسفانه یادم نیست کدوم طرف تابستانه هست . وقتی میله ی پیستون بیشتر حرکت میکنه تابستانه هست و فشار آب گرم هم تقریباً 2 برابر میشه که در شیر مخلوط زیاد خودش رو نشون نمیده . در شیر آبِ لباسشوئی خودش رو نشون میده و شیرهای معمولی مثل اینها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض پمپ

سلام دست عزیز
    اگه امکانش هست جزئیات تنظیم پمپ رو درج کنین
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دست عزیز
    اگه امکانش هست جزئیات تنظیم پمپ رو درج کنین
    با تشکر
    سلام و خوش آمد به شما
    آیا منظورتون تنظیم پمپ آب ساختمان هست ؟
    اگر بله , لطفاً در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو مطرح کنین و نوع اتوماتیک رو هم ذکر کنین که آیا معمولی هست (مکانیکی) یا دیجیتالی و آیا فشار سنج هم داره تا اونجا پاسخ بدم

آخر فروم باز hlpmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کازرون،پایتخت تاریخ و تمدن ایران

پيش فرض

سلام
    من یه پکیج دیواری تاچی دارم برای واحد ۵۵ متری. این مشاهدات را درموردش داشتم:
    ۱- گاهی اوقات (نه همیشه) دمای آب مصرفی نوسان می‌کند.
    ۲- گاهی اوقات، چند ثانیه (~دو ثانیه) بعد از روشن شدن شعله، با صدای «تق» مانند خاموش می‌شود. (به نظرم گاز را قطع می‌کند)
    ۳-گاهی اوقات این مشکل ناتوانی در روشن نگه‌داشتن شعله ادامه پیدا می‌کند و پکیج خطای E6 که به معنای نقص در احتراق است را می‌دهد.

یک راه حل که به صورت تجربی پیدا کردم این است که بعد از ری‌استارت پکیج، یک شیر آب گرم را چند ثانیه زیاد باز کنم ، این کار باعث روشن شدن شعله می‌شود، سپس آب را بسته و پکیج را روی حالت زمستان قرار دهم که این کار پمپ و شعله را روشن می‌کند. در این صورت معمولا شعله روشن باقی می‌ماند!

سوال:
    مشکل از کجاست؟ نظر خودم من، میله‌ی یونیزاسیون (سنسور شعله) است، و یا خرابی برد الکترونیکی.
    خواستم نظر شما را بدانم. و اینکه آیا می‌توان خودم آن را تعمیر کنم (کلا اگر راهنمایی کنید عالی خواهد بود!)
    پیشاپیش ممنون.
    (این پست را ابتدا اشتباها در تاپیک «مشاوره درخصوص پکیج‌های دیواری» پست کردم که ظاهرا مدیران باید آن را حذف کنند)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من یه پکیج دیواری تاچی دارم برای واحد ۵۵ متری. این مشاهدات را درموردش داشتم:۱- گاهی اوقات (نه همیشه) دمای آب مصرفی نوسان می‌کند.
    (این پست را ابتدا اشتباها در تاپیک «مشاوره درخصوص پکیج‌های دیواری» پست کردم که ظاهرا مدیران باید آن را حذف کنند)

سلام
    جای مطلبتون همونجاست (تاپیک پکیج)
    اینجا فقط موضوعات مربوط به آبگرمکن مطرح میشه

در آغاز فعالیت mohammad3087's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام یه مشکل عجیبی دارم با ابگرم کن دیواری بوتان قدیمی مدل b212
    وقتی شمعک آبگرمکن رو روشن میکنم سخت روشن میشه و وقتی اهرم رو ول میکنم مشکلی نیست روشن میمونه ولی وقتی اهرم رو میخوام به سمت راست یعنی زیاد کردن شعله ببرم یکدفعه شمعک خاموش میشه
    ضمنن دیافراگم رو خودم 2 ماه پیش عوض کردم عالی برام کار میکرد مشکل کم بودن شعله و داغی آب هم ندارم فقط مشکلم اینه وقتی شمعک روشنه وقتی اهرم رو میبرم سمت زیاد کردن شعله یکدفعه شمعک خاموش میشه برام عجیبه..نکته اینکه وقتی شمعک رو روشن میکنم و اهرم رو ول میکنم شمعک روشن میمونه ..فقط موقع چرخوندن اهرم مشکل دارم..اساتید راهنمایی کنن

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام یه مشکل عجیبی دارم با ابگرم کن دیواری بوتان قدیمی مدل b212
    وقتی شمعک آبگرمکن رو روشن میکنم سخت روشن میشه و وقتی اهرم رو ول میکنم مشکلی نیست روشن میمونه ولی وقتی اهرم رو میخوام به سمت راست یعنی زیاد کردن شعله ببرم یکدفعه شمعک خاموش میشه
    ضمنن دیافراگم رو خودم 2 ماه پیش عوض کردم عالی برام کار میکرد مشکل کم بودن شعله و داغی آب هم ندارم فقط مشکلم اینه وقتی شمعک روشنه وقتی اهرم رو میبرم سمت زیاد کردن شعله یکدفعه شمعک خاموش میشه برام عجیبه..نکته اینکه وقتی شمعک رو روشن میکنم و اهرم رو ول میکنم شمعک روشن میمونه ..فقط موقع چرخوندن اهرم مشکل دارم..اساتید راهنمایی کنن
    سلام
    ظاهراً فشار گاز کمه و با باز شدنِ گاز مشعل ,فشار اونقدر افت میکنه که پیلوت خاموش میشه
    آیا شعله ی شمعک قوی هست ؟ باید حدود یک سانت از ترموکوپل بره اونطرفتر
    شمعک رو روشن کنین
    آب گرم رو باز کنین
    حالا اهرم رو میلیمتر میلیمتر بچرخونین و چشمتون به شمعک باشه
    آیا با هر میلیمتر چرخوندن اهرم , شمعک کم کم ضعیف میشه ؟
    اگر بله پس به احتمال زیاد فشار گاز ضعیفه که ممکنه به علت افت فشار شبکه باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فشار شمعک قوی هست اینم بگم بجای اینکه سه دقیقه اهرم رو پایین نگهدارم تا بویین گرم به باید 6 دقیقه نگهدارم تا خوب گرم بشه وگرنه شعله خاموش میشه
    آب داغ رو باز گداشتم و وقتی شمعک روشن ماند اهرم رو به سمت راست بردم آبگرمکن روشن شد ولی بعد از 10 ثانیه بلافاصله هم آبگرم کن خاموش شد و هم شعله شمعک انگار یکدفعه گاز قطع بشه یه همچین حالتی
    فشار گاز عالی هست چون پیلوت شعله اش خیلی قوی هست..خیر با چرخوندن اهرم شعله اش کم نمیشه بلکه یکدفعه خاموش میشه کافب فقط دو ملیمتر بچرخونم تا خاموش بشه
    Last edited by mohammad3087; 18-12-2016 at 19:26.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فشار شمعک قوی هست اینم بگم بجای اینکه سه دقیقه اهرم رو پایین نگهدارم تا بویین گرم به باید 6 دقیقه نگهدارم تا خوب گرم بشه وگرنه شعله خاموش میشه
    آب داغ رو باز گداشتم و وقتی شمعک روشن ماند اهرم رو به سمت راست بردم آبگرمکن روشن شد ولی بعد از 10 ثانیه بلافاصله هم آبگرم کن خاموش شد و هم شعله شمعک انگار یکدفعه گاز قطع بشه یه همچین حالتی
    فشار گاز عالی هست چون پیلوت شعله اش خیلی قوی هست..خیر با چرخوندن اهرم شعله اش کم نمیشه بلکه یکدفعه خاموش میشه کافب فقط دو ملیمتر بچرخونم تا خاموش بشه
    سلام

اگر اول صدای تق میاد و بعدش شمعک خاموش میشه پس ظاهراً مشکل از ضعیف شدن بوبین هست که داخل کاربراتور گاز هست . همونجائی که سیم مسیِ ترموکوپل بهش وصل شده
    بوبین با داغ شدن آهنربا میشه و نمیذاره فنرش گاز رو قطع کنه . اگر نیم سوز و ضعیف شده باشه فنرش با صدای تق گاز رو قطع میکنه

البته اگر که مطمئن هستین که فشار گاز و شعله ی شمعک قوی هست و ترموکوپل هم کج نیست و خوب داغ میشه و اول صدای تق میده

هشدار:
    باز کردن کاربراتور گاز احتیاج به رعایت همه ی نکات ایمنی و مهارت کافی داره وگرنه امکان نشت گاز و یا عمل نکردن فنر بوبین و آتشسوزی زیاد هست

اگر دست به آچار نیستین تعمیرکار بیارین

تاريخ عضويت
    Apr 2006

1

تونستم با حرکت میلی متری اهرم رو روی زیاد بزارم.اب داغ رو باز میکنم شعله آبگرمکن قوی هست و ابگرمکن روشن شد .منتهی وقتی آب داغ رو میبندم هم شعله و هم شمعک همزمان با هم خاموش میشوند
    چندین بار امتحان کردم اب داغ که میبندم اینظور میشه و کلا یکدفعه گازش قطع میشه
    Last edited by mohammad3087; 18-12-2016 at 21:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •