مرضیه جون
منظورم مخلفات سیمزه
مثلا تخت کمد رژ و اینجور چیزا
من موندم بعضیهاشون میان بعضیا نه
مرضیه جون
منظورم مخلفات سیمزه
مثلا تخت کمد رژ و اینجور چیزا
من موندم بعضیهاشون میان بعضیا نه
مال من نه عکس داره و نه کار می کنه
میگم حالا که اینو گفتید بیایید یه سری اضافات(ابزار-لباس-...) ایرانی برای سیمز درست کنیم![]()
بابا من یک ساعته که توی همین قضیه گیرم دیگه هی میگم به داداشم: داداشی گلم گل خودم بیا این ساخت لباس رو ترجمه کن
اونم میگه: باشه هروقت بیکار شدم ترجمش میکنم
اگر این داداشم تا حالا ترجمش کرده بود یک لباس مامانی ایرانی درست میکردم خودمم راحت میدم![]()
برو توی My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads بعد هم Pate کن و بعد رو اون پچ هایی که Paste کردی همه رو کلیک کن و دکمه ی سمت راست رو بزن
بعد هم بزن Extract Here و بعد هم بازی رو اجرا کن
قبله اینکه بازی رو اجرا کنی اگر سیمز FUN FAMILY STUFF رو داری یک چیزی داره این سیمز حتما باید خاموشش کنی
بعد برو تو بازی اگر این کار و نکنی پچ ها نمیان
بعد اینکه بازی رو اجرا کردی یک صفحه میاد که دوتا گزینه اون پایینش داره خاموش یا روشن تو باید دومی رو بزنی یعنی روشن
بعد هم برو هر شهری دوست داری و برو ببین پچ ها اومده یا نه اگر نیموده بود بگو یک فکر دیگه دارم![]()
منم همین جوریم ولی شانس خوبم اینکه فقط یک از پچ هام اینجوری بقیه سالمن
حالا بگو اینایی که نمیان چه جور پچی هستن؟؟![]()
پچ سانسور چی ؟؟؟
بابا بیان درباره پچ ها زیاد صحبت کنیم![]()
نگفتین اون لینکی که دادم خوب بود یا نه اگر خوب بوده اگر پیدا کردم بازم میزارم فقط شماها بگین خوب بوده یانه![]()
اگه پچت فايل اجراييه خوب بايد اجراش كني اما اگه فايل اجرايي نيست بايد بريزيش همون جايي كه گفتم![]()
بابا هزار دفعه گفتم واقعا سخته بخواي خودت لباس درست كني البته من درست كردم اگه خواستيد ميزارم براتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)