اون ادرسیکه گفتید اصلا ربطی به صوت نداره وفونت استفاده شده در فایل را ضمیمه فایل میکند
شما برای اضافه کردن موسیقی از ادرس زیر استفاده می کنید؟
Insert>>Sound>>Sound from file
اون ادرسیکه گفتید اصلا ربطی به صوت نداره وفونت استفاده شده در فایل را ضمیمه فایل میکند
شما برای اضافه کردن موسیقی از ادرس زیر استفاده می کنید؟
Insert>>Sound>>Sound from file
من اون مراحلی که شما میگید رو رفتم و فایل هم حاضر هست و درست کار میکنه مشکل من یه چیز دیگه هست . من اون فایل pps رو توی سی دی میزنم توی کامپیوتر دیگه صدا پخش نمیشه
تا اونجایی که می دونم برای چنین شرایطی, باید فرمت فایل صوتی شما wav. باشه و به نظرم محدودیت سایز هم براش در نظرگرفته میشه.
البته اگه برای پروژه و یا چنین موضوعاتی می خواید بهتره که به صورت Package for CD ذخیره کنید.
سلام دوستان
م نیه مشکلی دارم تو هر اسلاید عکس و نوشته هست ولی عکس روی نوشته ها می افته چطور میشه کاری کرد که مثلا عکس تو همون اسلاید باشه ولی روی نوشته نافته ؟
یه روشی بود یادم رفته
سلام دوستان عزیز.دو تا سوال فنی داشتم :
1.چجوری برای همه ی اسلایدها میشه header گذاشت؟عجیبه که فوتر و شماره اسلاید میشه گذاشت ولی هدر نه
2.دومی هم همین سوال دوست بالایی.چطور میشه یه عکس رو جوری آورد که نوشته زیرش هم قابل خوندن باشه؟
1- insert>header &footer<notes &handouts<header
2-راست کلیک کنید و send to back رو بزنید
عزیزم متوجه منظورم نشدی !
یه جوری عکس رو میچینه کنار نوشته ها که خود نوشته ها جدای عکس باشن مثلا عکس رو میذاره کنار و نوشته ها رو خودش ویرایش میکنه طوری که عکس با نوشته ها تداخل نداشته باشه .
سلام
من يه عكس با پسوند JPG رو روي يه Shape بصورت Hyperlink گذاشتم.
هر موقع روي اون Shape كليك ميكنم عكس رو با IE باز مي كنه در حاليكه بطور پيش فرض ديدن JPG با Photoviewer هستش.
من چه كنم كه با IE باز نشه؟
ممنون
چطوری میشه توی پاورپوینت 2010 وقتی آخرین صفحه از این فایل پاوروینت تموم شد خودش اتوماتیک به اسلاید شوی دیگه بره و همزمان نیز یک فایل صوتی اجرا بشه(حدود 50 ثانیه) و بعد از اینکه اسلاید شو اجرا شد این آهنگ متوقف بشه
سلام
چند سوال فوری (جواب برای امروز می خوام) در مورد صدا گذاری داشتم
1- اولین و مهمترین در مورد جزوه آموزشی در مورد صداگذاری است که در تایپیک آموزش نکات پاور است قابل دانلود نیست
خیلی بهش احتیاج دارم
2- چطور صدا را بگذاریم که از اول شروع و تا آخرین اسلاید بخواند
3- چطور دکمه های play، stop,pause بسازیم
4- چطور صدا همراه فایل رایت یا در فلش ریخته شود
5- معرفی چند صدا برای گذاشتن روی پاور
6- حذف پسورد فایل های pps چطور پسورد فایل های پاور که با این فرمت ذخیره شده اند را برداریم
7- چطور روی فایل پاور پسورد بگذارید و تعیین کنیم دسترسی در چه حد باشد
Last edited by nelahe; 18-02-2012 at 19:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)