خب
سرآیند conio.h که معلومه برای استفاده از تابع getch اومده
حالا سوالم اینه که عملکرد تابع getch چیه
ممنون
خب
سرآیند conio.h که معلومه برای استفاده از تابع getch اومده
حالا سوالم اینه که عملکرد تابع getch چیه
ممنون
فکر کنم این بود===>
اگه گت سی اچ رو نذاری برنامه اجرا میشه و محاسبات رو انجام میده اما صفحه برای نمایش منتظر نمیمونه. و سریع از برنامه بیرون میاد
اونو که میزنی آخر برنامه ، صفحرو نگه میداره که با زدن هر دکمه ای بعد از اون برنامه تموم میشه....
نه دوست عزیز.
تابع Getch برای دریافت یک کلید از صفحه کلید میباشد ، تفاوتش با توابعی مثل cin , scanf اینه که فقط کلید دریافتی رو توی بافر ذخیره میکند و روی صفحه نمایش نشان داده نمیشود (یه سری نکات توی بافر و این چیزها هم هست که الان خاطرم نیست).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب همون کارو میکنه دیگه
چطوری میخوای صفحه خروجی رو منتظر نگه داری؟ با این راه صفحه میاد و یه کاراکتر میگیره(هرچی) و از برنامه خارج میشه
ایشون منظورشون اون گت سی اچی هست که آخر برنامه میذاریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
کار تابع گت سی اچ همون دریافت کاراکتر هست...
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
که ترفندی برا مشاهده خروجی از این تابع به کار میبریم.
سلام دوستان
موضوع فصل 3 کتاب دیتل کلاس ها و معرفی اونها هست,در آخرین بخش این فصل به چگونگی معرفی کلاس ها و توابع اونها به صورت جداگانه و استفاده ی اون ها در برنامه اصلی پرداخته
حالامن می خوام 1 برنامه کوچیک به همین منوال درست کنم توی کامپایلر 3 تا sourcefile رو در 1 پروزه باز کردم اولی برای معرفی کلی کلاس و دومی برای شرح توابع درون کلاس و سومی برای خود برنامه اصلی
حالا برنامه رو که کامپایل میکنم توی سورس کد مریوطه به تشریح توابع توی دستور
اشکال میگیره که کلاس تعریف نشدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل کجاست؟
ممنون
"" نباید <> باشن؟
اگرچه نمیدونم کلاسو اینا چیه!
سلام نه برای کلاس هایی که برنامه نویس تعریف میکنه همون کوتیشنه
کد هام به نظرم اشکال ندارن گمونم گیر اصلی کارم اینه که نمیدونم چجوری به کامپایلر بفهمونم که کلاسی که تعریف کردم کجاست ا ز devc++ استفاده میکنم
نوع داده double براي اعداد اعشاري هست يا صحيح؟ چه مقدار در خودش جا ميده دابل؟
براي مقادير اعشاري بزرگ از چه چيزي استفاده كنيم؟
مقادير long چقدر در خودشون ميتونن ذخيره كنند؟ يعني در چه بازه عددي؟ اگر ميشه كامل توضيح بدهيد
سلام
من میخواستم برنامه نویسی #c رو یاد بگیرم
میخواستم ببینم باید از کجا شروع کنم
باید حتما کلاس برم یا با کتاب و سایت و تمرین خودم میتونم یاد بگیرم
لطفا کسی که در این زمینه اطلاعاتی داره بهم کمک کنه
ممنون میشم
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید
میتونید کمکم کنید خواهش میکنم
برنامه ای بنوسید که یک رشته را از ورودی خوانده و تعداد حروف صدادار آنرا چاپ کند
حروف صدا دار :
i
o
u
a
e
خیلی حیاتی هست زود میخوان ازم کمک کنید
پیشاپیش تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)