شما تا حالا چند تا موزیک خارجی اونم از سبک های مختلف گوش دادین که میگید سبکش تنده؟به نظر من سبکش تنده و زیاد جالب نیست. و جلوه های کامپیوتریش زیاده.
سبک تند مثلا کدوم سبک؟ خداییش چندتا آهنگ گوش دادین؟؟؟
اگه میخوایین با مجید خراطها مقایسه کنید بهتره آهنگ های سبک پاپ رو مورد بررسی قرار بدید نه دیگر سبکها. (هر سبکی طرفدار و علاقه ی خاص خودش رو داره) شما برید آهنگ Enrique Iglesias یا Massari یا خیلی خواننده گان.... سبک پاپ گوش کنید بعد بعد با مجید خراطها مقایسه کنید و فرقش رو بدونین !
راستی منظور شما از جلوه های کامپیوتری چیه؟
شما حق انتخاب دارید و بازم میگم که هر کسی به سبک و سیاگی علاقمنده و نمیشه بزور بهش تحمیل کرد که برو فلان سبک یا فلان خواننده رو گوش کن.ولی ما مجید خراطها رو که سلطان احساس هست به خاطر دلمون گوش میکنیم.
آرامشی که در آهنگ های خراطها هست رو نمیشه تو هیچ یک از موسیقی های خارجی و حتی داخلی پیدا کرد.
ایرانی ها اکثرا آهنگهای خارجی گوش نمیدن و بیشترشون هم آهنگهای داخلی و مخصوصا زبان خودشون رو گوش میدن، اینم همه جا قابل درکه...در ضمن من هم فکر می کنم که ایرانی ها اکثر آهنگ های خارجی رو گوش میکنن تا بگن ما خیلی با کلاسیم.
موفق باشید![]()
اما بازم هستن کسانی که برای کلاس گذاشتن آهنگ خارجی گوش میدن که بنظر من اشخاصی کاملا بی منطق و بدون درک و احساس از موسیقی هستن!
![]()