تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 800 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان

من تازه قطعاتم رو عوض کردم و ویندوز جدید xp نصب کردم اما وقتی خواستم deamon tools 4 رو نصب کنم (وقتی که در ابتدای نصب باید ویندوز رو ریاستارت کنی) یه مرتبه یه صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد (نه مثل وقتی که از استارت ریست می کنیم) از اون موقع به بعد ویندوز نه شات دان میشه نه ریست اگه این کارو بکنم یا هنگ میکنه یا همون صفحه آبیه میاد و ریست ناگهانی ,اول فکر کردم ماله رمه اما رمها با مادربرد کاملا سازگاری دارن(تو دفترچه راهنمای مادربرد نوشته که ساپورت میکنه) در ضمن daemon tools 4 رو هم نتونستم نصب کنم البته می خوام دوباره ویندوز بریزم ببینم چی میشه اما خیلی از نرم افزارام و اطلاعاتم پاک میشه مشکل فعلی از کجاست و راه حل چیه؟
    خیلی حالم گرفته شده لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید!(پاور سالم و رمها در اسلاتهای یکرنگ هستند)

خیلی متشکرم

H.D.D:160 SATA
    Main:Asus P5K EPU
    CPU:Intel E7200 C2D 2.5
    RAM:Kingmax 2G 2*1G DDR2 800Mhz
    Power: Green GP535A
    VGA:Sparkle Geforce 9600 GSO 768mb

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با عرض سلام:
    من سرويس پک 2 winXP رو ریختم. وقتی کانکت میشم بعضی وقتها سيستم هنگ میکنه، البته اگر بعد از کانکت یکی دو دقيقه باکامپيوتر کار نکنم هنگ نميکنه.لپ تاپم از نظر سخت افزاری خوبه و سیستم عامل خودش هم ويستا بود و باهاش زمان کانکت مشکلی نداشتم. اما میخوام xp sp2 بريزم. اگر راهنمايی کنيد ممنون ميشم.
    با تشکر

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ویندوز من آپدیتها رو نصب نمیکنه.
    دانلود میکنه اما نصب نمیکنه
    چند روز پیش از همین طریق آپدیت ویندوز SP3 رو نصب کرد بعد از اون هیچ آپدیتی رو نصب نمیکنه.

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

كسي به سوال من جواب نميده؟چجوري بين اوبونتو و ايكس پي سيستم ايكس پي رو پيش فرض قرار بدم ؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

كسي به سوال من جواب نميده؟چجوري بين اوبونتو و ايكس پي سيستم ايكس پي رو پيش فرض قرار بدم ؟
    منظورت اولین گزینه هست یا اولین انتخاب (انتخاب پیش فرض)؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . دوستم کامپیوترش رو آورده که براش ویندوز نصب کنم . و من موقع نصب ویندوز به مشکل برخوردم . و از یه مرحله ای به بعد دیگه کار پیش نمی رفت . حالا من یه سری اطلاعات می دم و سوالاتم رو می پرسم . اگه زحمتتون نیست لطف کنید و جواب بدید.
    یک :
    ظرفیت هارد دیسکش 80 GB است . و وقتی وارد ست آپ مادر برد (cmos setup utility) می شم اونجایی که هارد رو می شناسه به جای ظرفیتش نوشته : 6y080lo در صورتی که باید می نوشت 80 GB . درسته؟ چرا ظرفیت رو اینجوری نوشته؟

دو : وقتی با فلاپی بوت میام بالا و Fdisk رو اجرا می کنم و برای نمایش درایوها فرمان شماره 4 (display ) رو می زنم یه درایو 1 داره و یه درایو 2 هم داره . که 2 همون expended هست . وقتی داخل expended می رم درایو c , d اونجاست . مگه درایو c نباید primary باشه؟ به هر حال فقط درایو c , d داره . چرا فقط دو تا از درایوها رو می شناسه؟ چرا درایو c رفته توی expended ؟
    سه : وقتی با سی دی بوت میام بالا درایوها رو به این ترتیب می شناسه : ( c:ntfs d:ntfs , e:fat32 , f:fat32 , ) که البته c رو خودم ntfs کردم . بعد از اون صفحه آبی و خط پرشونده زرد رنگ که setup is formatting و بعدش هم setup is copying file هست کامپیوتر restart می شه و توی یه صفحه آبی کمرنگ که انگار تازه شروع فراتیند نصب ویندوزه می مونه و پیغامهایی از قبیل is unreadable عدد file record segment نشون می ده ...
    وخیلی طول می کشه که همونجوری هی نوشته میاد و می ره . آیا badsector داره؟

چهار : آیا با فلاپی می شه فرمت ntfs رو دید ؟ من وقتی با فلاپی میام بالا درایو d نمایش داده شده در صورتی که درایو d فرمت ntfs داره .

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

توي ماي كامپيوتر سيستم پيش فرضم ايكس پي هست ولي در عمل اولين گزينه در هنگام بوت شدن همون اوبونتو هست و براي رفتن توي اكس پي بايد بيام گزينه پاييني يعني اكس پي كه خب ضد حاله ديگه

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

درباره سوال دوستمون بايد بگم يه راه ساده اينه كه همونطوري سيستمت رو بنصبي و بعدش با پارتيشن مجيك به فرمتها و درايوها برسي
    زياد درگير اين چيزهاي الكي نشيد بهتره چون در كل فقط ضد حالن
    اميدوارم دوستان جواب بهتري به شما بدن اين از من ديگه خوب و بدش رو ببخش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نام خدا
    دوستان من 2 روزه ویندوز عوض کردم نرم افزار دیوکس کانورتر 6.8 را ریختم یک شو را با این برنامه تبدیل کردم
    تبدیل کرد ولی بعد یک پک از کدکهای مدیا 11 را ریختم هر چقدر خواستم دوباره با این نرم افزار تبدیل کنم
    تا 100 میره بعد پیغام میده بعد اون کدکها را پاک کردم باز خواستم تبدیل کنم باز همون خطا را داد این تبدیلها را هم برای گوشیم میخوام نوکیا e65 هستش
    اینم عکس خطا

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام . دوستم کامپیوترش رو آورده که براش ویندوز نصب کنم . و من موقع نصب ویندوز به مشکل برخوردم . و از یه مرحله ای به بعد دیگه کار پیش نمی رفت . حالا من یه سری اطلاعات می دم و سوالاتم رو می پرسم . اگه زحمتتون نیست لطف کنید و جواب بدید.
    یک :
    ظرفیت هارد دیسکش 80 GB است . و وقتی وارد ست آپ مادر برد (cmos setup utility) می شم اونجایی که هارد رو می شناسه به جای ظرفیتش نوشته : 6y080lo در صورتی که باید می نوشت 80 GB . درسته؟ چرا ظرفیت رو اینجوری نوشته؟

دو : وقتی با فلاپی بوت میام بالا و Fdisk رو اجرا می کنم و برای نمایش درایوها فرمان شماره 4 (display ) رو می زنم یه درایو 1 داره و یه درایو 2 هم داره . که 2 همون expended هست . وقتی داخل expended می رم درایو c , d اونجاست . مگه درایو c نباید primary باشه؟ به هر حال فقط درایو c , d داره . چرا فقط دو تا از درایوها رو می شناسه؟ چرا درایو c رفته توی expended ؟
    سه : وقتی با سی دی بوت میام بالا درایوها رو به این ترتیب می شناسه : ( c:ntfs d:ntfs , e:fat32 , f:fat32 , ) که البته c رو خودم ntfs کردم . بعد از اون صفحه آبی و خط پرشونده زرد رنگ که setup is formatting و بعدش هم setup is copying file هست کامپیوتر restart می شه و توی یه صفحه آبی کمرنگ که انگار تازه شروع فراتیند نصب ویندوزه می مونه و پیغامهایی از قبیل is unreadable عدد file record segment نشون می ده ...
    وخیلی طول می کشه که همونجوری هی نوشته میاد و می ره . آیا badsector داره؟

چهار : آیا با فلاپی می شه فرمت ntfs رو دید ؟ من وقتی با فلاپی میام بالا درایو d نمایش داده شده در صورتی که درایو d فرمت ntfs داره .
    سلام دوست عزیز

دیگه هیچ نیازی به این همه اضافه کاری نیست . و دیگه از دستور Fdisk برای نصب ویندوز استفاده نمی شه . مگه در موارد خاص .

شما بهتره مقاله زیر را دریافت و کامل مطالعه کنید . این مقاله یکی از استاندارد ترین روشها برای نصب ویندوز هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •