نه دوست عزیز خودشون نمیسازن ، از قدیم گفتن جوینده ، یابنده است ، اینم از سایت ساخت نوار امضاء :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست عزیز خودشون نمیسازن ، از قدیم گفتن جوینده ، یابنده است ، اینم از سایت ساخت نوار امضاء :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . Tinypic چون مخصوص آپلود عکس هست اون لینک رو بهتون میده . اما وقتی توی پرشین گیگ عکسی رو آپلود کردید ؛ روش کلیک راست Propertis کنید . بعد آدرس و لینک رو کپی کنید . توی فروم ؛ در قسمت ادیتور روی اینآیکون کپی کنید ؛ و لینک رو Paste کنید . بدیت ترتیب عکس رو نمایش میده .
شاد باشی .
دوست عزیز ممنون بابت توضیحت.
فقط یه سوال دیگه:
وقتی من عکس رو از طریق microsoft office picture manager ریسایز میکنم مثلا به 600 در 480 هنگام آپلود تو سایت پرشین گیگ سایز عکس میشه 200 در 150 علتش بخاطر چیه؟؟؟؟ در حالی که این اتفاق تو tinypic نمیوفته.
در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون.![]()
خواهش . علت اون موضوع اولی که گفتی رو نمیدونم ؛ شاید خود پرشین گیگ اتوماتیک Resize میکنه واست ! اما واسه من این مشکل پیش نیومده تا حالا . سایت زیاد هست ؛ مثل -----.com
یه سایت خوب و سبک هست اگه دایل آپی هستی حتماً امتحان کن :در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون.![]()
مؤفّق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا قسمت خبرهای غیر کامپیوتری امکان ارسال پست از دست رفته؟
به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست![]()
نه ! توي متفرقه اسپم خشك و خاليه ولي توي اين انجمنه يكسري چيزهاي ديگه اي قاطي خودش داره!!به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست![]()
اما طی روزهای اخیر (مثلا همین دیروز) بعضی کاربرای معمولی توش پست زدن!
تون پست ها توي متفرقه زده نشده.
جاهاي ديگه بودن كه به تشخيص مدير فرستاده شدن متفرقه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)