hdmi هم صدا رو میفرسته و هم تصویر رو. شما که مانیتور/تی وی داری اگه ورودی شو داشته باشی نباید مشکلی پیش بیاد
hdmi هم صدا رو میفرسته و هم تصویر رو. شما که مانیتور/تی وی داری اگه ورودی شو داشته باشی نباید مشکلی پیش بیاد
Last edited by hellfire; 06-06-2011 at 15:33.
به نظرتون سرعت واکنش چقدر تو مانیتور ها مهمه ؟ برا بازی ؟
مثلا 2ms با 5ms خیلی فرق دارن ؟
زیاد فرقی نمیکنه؛
2ms بهـتره.
سلام دوستان
من یک LCD LG مدل L1752S دارم 17اینچ هستش 1:5000 میخواستم بدونم ارزش داره xbox360 با کابل VGA به این مانیتور وصلش کنم کیفیت تصویر جوری هست که بشه بازی کرد آیا صدا هم با این کابل میتونم بگیرم البته اسپیکرم جک ورودی دوفیش داره... لطفا راهنمایی کنید
سلام
اقایون من هر دفعه میخوام بازی کنم باید کابل رو در بیارم از پشت مانیتور کابل اینو بزنم؟نمیشه یه کاری کنم 2 تاش باهم باشه..این خیلی دردسره
سلام. تو رو خدا یکی به زبون ساده بگه من برای وصل کردن ps3 به مانیتور که ورودی hdmi و dvi نداره باید چی بخرم و به کجا وصلش کنم؟
یه کابل PS3 to VGA تهیه کن و این لینکی که برات پ . خ میکنم رو بخون .
من تمام راه ها رو امتحان کردم شما دو راه حل بیشتر نداری یا این که بر کابل companet رو بخری که خیلی کم گیر میاد یا این که یه HD fury و یه تبدیل HDMI به dvi بخری به جز این دو کار هیچ راه حل دیگری وجود ندارد حتی با استفاده از vga به HDMI هم نمیشه چون PS3 اونو ساپورت نمیکنه .![]()
شما باید عینه من وصل کنی به تلویزیون
دوستان ممنون از راهنماییتون من رفتم کابلو بخرم بعد خودم جواب سئوالو اینجا براتون میزارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)