تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 150 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام
    آقا يكي بگه اين 6120 داراي Gps مي باشد يا نه؟
    تو برنامه هاش كه موجوده ولي كار نميده. اگه كسي اطلاعي داره در مورد نحوه كاركردن و فعالسازي اون توضيح بده.
    نه! نداره. اون برنامه برای اینه که بتونی از دستگاه GPS اکسترنال (بلوتوث) استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سؤال: تأثیر چیپ گرافیکی تو گوشی چیه؟ به زبون ساده آیا کیفیت و سرعت بازی های ان.گیج تو 6120 و ان82 با هم کلی فرق داره؟ لطفا با مدرک بگین دوستان عزیز. ممنون

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

یه سؤال: تأثیر چیپ گرافیکی تو گوشی چیه؟ به زبون ساده آیا کیفیت و سرعت بازی های ان.گیج تو 6120 و ان82 با هم کلی فرق داره؟ لطفا با مدرک بگین دوستان عزیز. ممنون
    تو انگيج فعلا" نه....ولي بازي Global Racing رو نصب كن ميفهمي....

4. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

. از توی App.Manager میشه ولی خیلی از تم ها توی اون قسمت نمیان. باید از راه های دیگه بری که بعدا سر فرصت توضیح میدم.
    ممنون که حداقل قولش رو دادید ولی بعدا یعنی کی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mefmefجان این رو تو همینجا پیدا کردم تست کن خبر بده

شايد براي شما هم پيش اومده باشه كه تمي نصب كنين و بعد از يه مدت كه بخواين پاكش كنين،
    پاك نشه و گزينه اي هم در app.manager براي پاك كردنش نباشه و خلاصه اينكه مثل سريش بچسپه به موبايل.
    با روش زير ميتونين بدون هيچ مشكلي از شر اين جور تمها خلاصي پيدا كنين:
    به وسيله رم ريدر يا كابل خود گوشي در حالت mass storage وارد مموری كارت ميشويم.
    روي پوشه private كليك راست كرده و گزينه propertise رو انتخاب ميكنيم.
    نكته:((برای اینکه بتونید پوشه private رو ببینید در فولدر آپشن كامپيوتر فایلها رو از حالت هیدن بردارید))
    حالا در پنجره اي كه باز شده تيك گزينه Hidden رو برداريد و Ok كنيد.
    حالا مموری كارت را داخل گوشی می اندازيم و اين مسير را ميرويم:
    menu/tools/file manager/memory card
    سپس از منوي option گزينه find روی memory card را انتخاب ميكنيم.
    حالا در قسمت find text كلمه private را تايپ ميكنيم.
    بعد وارد پوشه private شده و پوشه 10207114 را پيدا كرده و بازش ميكنيم.
    با وارد شدن داخل پوشه import یه سری فولدر با اسمی ترکیب از عدد و حروف ديده ميشود كه داخل هر كدام سه الی چهار فايل ميباشد.
    برای این که ببینیم کدوم تم رو میخواهیم پاک كنيم روی فایلهای با پسوند mbm. رفته و بعد از مشاهده عكس تمی كه ميخواهيم پاك كنيم يك مرحله به عقب بر ميگرديم و پوشه مخصوص همان تم را پاك ميكنيم.
    راستی استید گرامی کسی میتونه آپدیت جدید این گوشی رو پارت پارت بذاره؟ بقیه گوشیها رو دیدم اینجا اینکار رو کنن! ممنون.
    Last edited by nima912; 13-10-2008 at 22:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و مدیران از اینکه این تاپیک تا این حد فعاله خوشهالم چون خودم 6120 دارم.
    لطفا به من بگین مشکل باطری این گوشی رو نمیشه یه جوری حل کرد؟چون من واقا باهاش خیلی مشکل دارم آخه برام خیلی زجر آوره که نمیشه از امکانات خیلی خوب این گوشی زیاد استفاذه کرد.لازم میدونم بگم که شارج گوشیم(کیبوردم ر با سه تا نقطه نمی نویسه) نصف روز هم نمیره و خاموش میشه.
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و مدیران از اینکه این تاپیک تا این حد فعاله خوشهالم چون خودم 6120 دارم.
    لطفا به من بگین مشکل باطری این گوشی رو نمیشه یه جوری حل کرد؟چون من واقا باهاش خیلی مشکل دارم آخه برام خیلی زجر آوره که نمیشه از امکانات خیلی خوب این گوشی زیاد استفاذه کرد.لازم میدونم بگم که شارج گوشیم(کیبوردم ر با سه تا نقطه نمی نویسه) نصف روز هم نمیره و خاموش میشه.
    با تشکر فراوان
    باتری کارکردش چقدره؟ از اول هم چنین مشکلی داشتی؟
    من خودم تقریبا 1.5 ماهه گوشی رو دارم اگه معمولی (زنگ-اس.ام.اس-ور رفتن با تنظیمات-و مقداری آهنگ با صدای اسپیکر) کار کنم تا 2 روز جواب داده اما به محض اینکه ان.گیج یا دیدن فیلم طولانی کار بشه به زور میشه 1 روز
    باتری این گوشی نسبت به امکانات ضعیفه. اما اگه گوشیت فول شارژه بعد یه هو 3 4 خط کم میکنه باتری یا ایراد داره یا عمرش داره تموم میشه.
    موفق باشی

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

با تشکر فراوان
    اگه مشکلت خیلی حاده باید پیگیری کنی! من با استفاده معمولی تا 3 روز هم جواب گرفتم. ولی ان.گیج و فیلم و غیره میشه همون 1 روز!

ممنون که حداقل قولش رو دادید ولی بعدا یعنی کی ؟
    به شدت مشغولم و کمبود وقت دارم. ان شاالله تا آخر هفته توضیح کامل کامل با تصویر مینویسم.

باتشکر.

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا هیچ راه حلی برای باتری این گوشی نیست؟آخه من میخام بخرم اول از باتریش میترسم دوم از اینکه لکه میگیره و رنگ جویستیک میره و شنیدم که دکمه هاش بعد یه مدت صدا میده،درسته؟
    یک سوال بچه گانه:میشه باطری n95 gig یا n81 روی این گوشی گذاشت؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هیچ راه حلی برای باتری این گوشی نیست؟آخه من میخام بخرم اول از باتریش میترسم دوم از اینکه لکه میگیره و رنگ جویستیک میره و شنیدم که دکمه هاش بعد یه مدت صدا میده،درسته؟
    یک سوال بچه گانه:میشه باطری n95 gig یا n81 روی این گوشی گذاشت؟
    عزیزم باتریش اونقدرها هم ترسناک نیست! منم قبل اینکه بخرم ترس شما رو داشتم باتری این گوشی مدل قدیمی Standard battery, Li-Ion 890 mAh (BL-5B) هستش که ابدا باتری ان81 و 95 بهش نمیخوره.
    رنگ اون کلید چهار جهته کرومی هم بالاخره میره و مات میشه و به نظر من ماتش قشنگتره! واسه من یه ماهه رفت! (فیفا 2008 و آسفالت)
    لکه هم هم زیاد میگیره و هم راحت پاک میشه! اما دکمه هاش معمولیه (نرم نیست) و صدای آزار دهنده نداره زیاد.

پیام بازرگانی: تا مدتها وقتی به گوشیت نگاه میکنی و موقعی که باهاش کار میکنی باورت نمیشه سیمبین باشه! این یعنی کوچک و سریع

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •