تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 85 از 1174 اولاول ... 3575818283848586878889951351855851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 كارت رياست افتخاري رئال مادريد براي رائول و كاسياس

خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد در سالروز تولد هشتاد و يك سالگي دي استفانو، كارت رسمي رياست افتخاري باشگاه را به رائول و كاسياس اهدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز - مادريد، رائول گونسالس كاپيتان رئال مادريد و ايكركاسياس دروازه‌بان ملي پوش اين تيم در مراسمي، كارت رسمي رياست افتخاري 2 و 3 پس از دي استفانو را دريافت كردند.
    قرارداد كاسياس 26 ساله نيز بصورت رسمي تا پايان سال 2077 تمديد شده است كه پس از آن نيز تنها خود اين بازيكن حق دارد در مورد قرارداد تصميمگيري كند.
    رامون كالدرون كه چندي پيش قرارداد كاسياس و رائول را به صورت مادام العمر تمديد كرده بود، اين هديه را به تمام هواداران رئال مادريد تقديم كرد و گفت: بزودي چند قرارداد مادام العمر ديگر نيز منعقد خواهد شد و كساني چون سالگادو و گوتي در اين فهرست حضور دارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض روبن: به بازي مقابل رم مي‌رسم

خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي و مصدوم تيم فوتبال رئال مادريد با وجود تاكيد پزشكان بر استراحت 3 هفته‌اي از رسيدن به بازي مقابل رم خبر داد.

به گزاش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، آرين روبن گفت: پس از 3 ماه خانه نشيني ديگر دوست ندارم از روي سكوها بازي تيم محبوب خود را تماشا كنم. پزشكان وسواس غير منطقي به خرج مي‌دهند و از ديد من مشكلي براي بازي مقابل آ.اس رم ايتاليا وجود ندارد.
    وي ادامه داد: اين بازي براي من بسيار سرنوشت‌ساز و بزرگ است و گلزني در چنين ميداني، خيلي چيزها را برايم به اثبات مي‌رساند.
    روبن در ادامه افزود: همه نگاه‌ها به رائول است؛ اما ثابت مي‌كنم رئال مادريد متكي به چند ستاره نيست، از طرفي بايد جاي خالي روبينيو را پر كنم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سه شنبه بازی رئال - رم به طور مستقیم از شبکه 3 پخش میشه و بعدش بازی اینتر - لیورپول با تاخیر پخش میشه
    البته این خیلی خبر خوبی نمی تونه باشه چون با توجه به سیتمی که تغریبا همیشه هستش در چنین مواقعی که در یک شب دو بازی مهم برگزار می شه بازی رفته هر تیمی رو نشون دادن بازی برگشتشو نشون نمی دن
    البته امیدوارم که بازم دوستان به روابط عمومی شبکه سه زنگ بزنن تا شاید بازی برگشت که خیلی مهم تره پخش بشه
    اینم مصاحبه شوستر:

پیروزی در برابر بتیس می تواند یک موفقیت هم در زمینه ورزشی باشد هم در زمینه سیاسی ...
    ما ان را فقط به چشم یک مسابقه می بینیم بازی در برابر بتیس خیلی اسان نیست چون انها بازی ما در برابر المریا را دیده اند و به ان امیدوارند و باید امیدوار باشیم که ما همان کاری را که در برابر ویادولید انجام دادیم در برابر بتیس نیز انجام بدهیم.
    صحبتهای زیادی در مورد تمدید قرارداد شما می شود ایا این تمدید قرارداد شما مثل قرارداد های کاسیاس و رائول است ؟
    من هم در این مورد شنیدم اما همه انها بی اساس هستند من اینجا امده ام و می خواهم به هر چیزی برسم و قصد دارم موفق باشم و با رئال مادرید به قهرمانیهای زیادی برسم و بقیه چیزها در اولویت بعد قرار دارند.
    ایا شما مسئول هر اتفاقی هستید که در رئال پیش می اید ؟
    فکر می کنم شما از همه چیز من اطلاع دارید که من چه ایده و تفکری دارم. این بازیکنان هستند که بیشترین مسئولیت را در تیم دارند انها هستند که گل می زنند و دفاع می کنند. و ایجاد هارمونی در تیم بر عهد من است و اینکه تیم ما باید بهتر شود و بیشتر تلاش کنیم تا کم کم بالاتر برویم.
    ایا اتفاقی که دیروز افتاد باعث نمی شود تمرکز تیم از بین برود ؟
    ان ناهاری که ما دیروز با رئیس خوردیم فقط برای اعلام تمدید قرارداد رائول و ایکر نبود بلکه ما در هر ماه همیشه یک بار با رئیس ناهار می خوریم چون این باعث می شود رابطه ها نزدیکتر شود و بازیکنان در مورد مسائل مختلف با رئیس صحبت کنند.
    ایا شما تمام بازیکنان را برای بازی با بتیس می برید یا چند نفر را برای بازی با رم استراحت می دهید ؟
    ما همه را با خود می بریم هر بازیکنی که اماده باشد در این سفر با ماست و هیچ بازیکنی در مادرید نخواهد ماند هرکس که در فرم خوبی باشد بازی می کند تیم ما ذخیره های خوبی نیز دارد و امادگی این را داریم که در ۴ روز ۲ بازی انجام دهیم و به عقیده من این تیم توانایی پیروزی در ۲ بازی اینده را دارد.
    ایا فکر می کنید بتیس شایسته این هست که به طور ویژه روی انها تمرکز کنید ؟
    بله. چون ما فقط در مورد بتیس صحبت می کنیم و هیچ حرفی در مورد رم نمی زنیم چون بازی با رم هنوز چند روز دیگر فاصله دارد و همه حواس و تمرکز ما روی بتیس است ما باید صدرنشینی خود را حفظ کنیم و برای همین ما از بازی در برابر بتیس فقط پیروزی می خواهیم.
    چه عکس العملی نشان می دهید اگر به شما بگوئیم قرارداد شما بازنگری خواهد شد و ممکن است بندی در ان تغییر کند ؟
    به این چیرها فکر نمی کنم و این کارها به عهده باشگاه است فقط می توانم بگویم که من در حال حاضر از همه چیز راضیم و از سبک بازی تیم و از نتیجه ها خوشحالم و منتظر اولین قهرمانیم در پست مربیگری هستم.
    ایا راموس می تواند در بازی با بتیس استراحت کند؟
    لازم نیست او اماده است او در این چند روزه به اندازه کافی استراحت کرده است ما می دانیم که او اماده است و هیچ چیزی در مورد مصدومیت او نشنیده ایم.
    توتی را چگونه توصیف می کنید ؟
    من ترجیح می دهم فقط در مورد بتیس صحبت کنم اما توتی بازیکنی است که ارزش دارد در موردش حرف بزنی همه چیز رم روی او می چرخد و بازیکنی است که همه نگاهها به او معطوف می شود و همه توپها به او ختم می شوند وی بازیکنی باهوش و توانایی گلزنی بالایی دارد و باید خیلی مراقب توتی و مانچینی باشیم.
    ایا نکته خاصی در مورد لیگ قهرمانان هست که شما بخواهید ان را به بازیکنان خود بگوئید؟
    خیر. جز خوب تمرین کردن و تمرکز بالا داشتن فقط همین. بعد از بازی با ویادولید روحیه تیم بالا رفت و این پیروزی کمک بزرگی به ما کرد بازیکنان ما می دانند که سیستم چرخشی وجود خواهد داشت چون ما باید ۲ بازی پشت سر هم انجام دهیم و این سیستم مناسب بازیکنان ماست و ما بیشتر از اینکه در مورد این ۲ بازی نگران باشیم هیجان داریم چون می دانیم این ۲ بازی خیلی مهم هستند.
    نظرتان در مورد تمدید قرارداد ایکر و رائول چیست ؟ ایا فکر می کنید راموس نیز مستحق این نوع قرارداد هست ؟
    من اطلاعی در مورد جزئیات ندارم اما فکر می کنم باشگاه کار خوبی انجام داد. کاسیاس یکی از بهترین درواز بانهای دنیاست و راه زیادی تا پایان دارد و رائول نیز که همیشه گفته دوست دارد با رئال از فوتبال خداحافظی کند و در مورد راموس نیز این تصمیم با باشگاه است و من نمی توانم نظری دهم.
    ایا راست است که در قرارداد شما درج شده که اگر شما باشگاه را ترک کردید حق دارید هیچ غرامتی به باشگاه ندهید ؟
    بله درست است .
    ایا دیدید رونالدو مصدوم شد ؟ فکر می کنید او دوباره بر می گردد؟
    من ندیدم اما امیدوارم خوب شود و دوباره برگردد نه اینکه از فوتبال خداحافظی کند. این گونه خداحافظی از فوتبال در شان یک بازیکن مثل رونالدو نیست و من امیدوارم که پزشکان کمک کنند او خوب شود و دوباره فوتبال بازی کند و ان طور که استحقاقش را دارد از فوتبال خداحافظی کند این تنها خواسته من از رونالدو است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد در سالروز تولد هشتاد و يك سالگي دي استفانو، كارت رسمي رياست افتخاري باشگاه را به رائول و كاسياس اهدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز - مادريد، رائول گونسالس كاپيتان رئال مادريد و ايكركاسياس دروازه‌بان ملي پوش اين تيم در مراسمي، كارت رسمي رياست افتخاري 2 و 3 پس از دي استفانو را دريافت كردند.
    قرارداد كاسياس 26 ساله نيز بصورت رسمي تا پايان سال 2077 تمديد شده است كه پس از آن نيز تنها خود اين بازيكن حق دارد در مورد قرارداد تصميمگيري كند.
    رامون كالدرون كه چندي پيش قرارداد كاسياس و رائول را به صورت مادام العمر تمديد كرده بود، اين هديه را به تمام هواداران رئال مادريد تقديم كرد و گفت: بزودي چند قرارداد مادام العمر ديگر نيز منعقد خواهد شد و كساني چون سالگادو و گوتي در اين فهرست حضور دارند.
    فک کنم منظورت 2017 بود ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

قرارداد کاناوارو و روبينيو نيز تمديد می شود

به گزارش رسانه های اسپانیایی دو بازیکن بعدی که رئال مادرید قصد دارد قراردادهای انها را تمدید کند کاناوارو و روبینیو هستند.

وکیل کاناوارو در حال حاضر در رم است و قرار است در سه شنبه همین هفته وقتی رئال به رم سفر کرد با میاتوویچ در مورد تمدید قرارداد کاناوارو صحبت کند.

همین وضعیت را وکیل روبینیو دارد و او نیز در شهر رم مستقر شده است تا هم بر سر تمدید قرارداد روبینیو با میاتوویچ صحبت کند هم بر سر بستن قرارداد با تیاگو مارتین پدیده ۱۸ ساله برزیلی با مسئولان رئال مذاکره کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رئال مادريد ثروتمندترين باشگاه جهان شناخته شد

رئال مادريد اسپانيا به عنوان ثروتمندترين باشگاه ورزشي جهان شناخته شد.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، سازمان اقتصادي- تجاري دلويت بلژيك در گزارشي، نتيجه يك تحقيق 6 ماهه درباره تيم‌هاي ورزشي و ميزان ثروت آنها را اعلام كرد.
    رئال مادريد با داشتن 36 آكادمي بزرگ در سراسر جهان، بيش از 428 ميليون پوند مبلغ سپرده در خزانه بانكي، پرداخت ماليات به موقع و برخورداري از تخفيف در بيمه و ماليات تا 10 سال آينده، ثروتمندترين باشگاه جهان است.
    پس از رئال مادريد، منچستريونايتد، چلسي، آرسنال و بارسلونا به ترتيب رتبه‌هاي بعدي را به خود اختصاص داده‌اند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

«ديارا» هم از رئال مادريد مى رود

محمدو ديارا، هافبك رئال مادريد اعلام كرد به احتمال فراوان در پايان فصل برنابئو را ترك خواهد كرد.اين بازيكن اهل مالى سال گذشته با مبلغ ۵/۱۸ ميليون پوند از ---- راهى برنابئو شد و قراردادى ۵ ساله را منعقد كرد اما از آن موقع نتوانسته در تركيب ثابت تيم جايگاهى داشته باشد.ديارا اظهار داشت: «از حضور در رئال مادريد خوشحالم. تنها مساله مهم براى من، موفقيت و پيشرفت تيم است.متأسفم كه نتوانستم باب ميل عمل كنم اما فكر مى كنم مى توانم بهتر از اين هم باشم. مهم نيست كنار چه كسى توپ مى زنم. در فوتبال نمى توان آينده را پيش بينى كرد. اگر رئال قصد فروش مرا داشته باشد، براى رفتن آماده مى شوم.»

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فک کنم منظورت 2017 بود ؟؟؟
    راستش منبع خبری من گفت 2077!!!
    اما 2017 بیشتر معقول به نظر میاد!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راستش منبع خبری من گفت 2077!!!
    اما 2017 بیشتر معقول به نظر میاد!
    2017 درسته....البته یه قرارداد مادام العمر هم قراره که بسته بشه که تا الان فقط با رائول این کارو کردند(منظورم یه قرارداد بدون مدت)
    راستی پس قرار گذاشتید که همه بازی رو برای هم گزارش کنند!!!!!
    یه نفر بیاد داوطلب بشه تا بازی رو گزارش کنه....(البته این شکله یه میکروفون کم داره!!!!!!)
    اینم عکس بازیکنان رئال : در فرودگاه مادرید-ورود به اندلس-استقبال هواداران

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به خوشم اومد عجب پیشنهاد خوبی دادی چالرز خوبه خوبه حالا کی هست این رستم دستان که تا 1 شب بیدار میمنونه و هی گزارش میکنه ؟
    یک سوال از همه رئالی ها:
    1:میشه که بعنوان یک هوادار به تیم رئال پیشنهادی یا پستی چیزی بزینم ؟ منظور اینکه چطور میشه که با کارمندان باشگاه ارتباط برقرار کرد؟
    2:میگم که نظر شما درباره بازیکنان زیر چیست و دوست دارید رئال کدامیک را به خدمت بگیرد؟
    (1-کریس رونالدو 2_ابراهیمویچ 3_دروگبا 4-تیاگو مارتین)
    نکته:اون مسئله قرارداد با کاسیاس 2017 است .
    ببخشید که 2تا سوال کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •