یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...
یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...
ربطی نداره ، ممکنه 4 تا لغت باعث پیلتر شدن یه سایت بشن!!
میگم سرعت دانلود کسایی که 128 دارن باید چند باشه؟؟ از یه شرکتی هم گرفتم نگفت نماینده کدوم شرکته تو سایت زدم دیدم فن آواست
مال من رو 10 11 هستش اصلا خوب نیست
اگه سرویس نامحدود باشه ، معمولا روی 14 15 ، ولی اگه سرویس حجمی یا محدود باشه ، معمولا سرعت های بالاتر رو میدن!
چه سرویسی گرفتی؟
برو توی تنظیمات مودم ، ببین downstream رو روی چند بستن؟
دوستان سرویس تو تهران .جود نداره که به درد خور باشه !!! کیفیت + قیمت مناسب !!!
همه شرکت اوایلشون خوبم من لایز هم بودم اولش خوب بود بعد اون هم خراب شد...
پست ویرایش شد../
Last edited by Masoud.Neshat; 21-04-2010 at 15:07.
سلام به همه
دوستان من یکی دو روزه که از فن اوا adsl گرفتم. سوالم درباره اینترنت شبانش هست که از 2 نصفه شب فعال میشه.
من خط اصلیم 512 هست که سرعت دانلودش معمولا بین 55-60 هست که خوبه تقریبا ولی اینترنت شبانه که user و pass جدا داره و برای همه یکسانه سرعتش از 20-30 بیشتر نمیشه. یعنی فکر کنم اینترنت شبانشو 256 بستن.
حالا سوالم اینه که مگه نباید سرعت شبانه ی من با سرعت روزانه م که 512 هست یکی باشه؟ چون یکی از دلایلی که 512 گرفتم برای دانلود های رایگان شبانه بود. اصلا برای شما هم user و pass شبانه با user و pass اصلیتون فرق داره؟
ببین آقا جون، شما برو خدا رو شکر کن و خیلی ازشون ممنون باش که حالا یه روزانه 512 بهت دادن...
شبانه رو هم که منت گذاشتن بر سر ما که بهمون دادن....
پ.ن ! : برای همه یوزر شبانه یکیه و با روزانه فرق داره...
پیشنهاد میکنم که صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید...
اگر هم در منطقتون به غیر از فن آوا شرکت دیگری میده (به عبارت دیگه اگر خونتون سر گردنه نیست) برید اونها رو هم بررسی کنید و به این که از فن آوا برید هم باشید.
در نهایت هم که بررسی هاتون رو کردید، خیلی به خودتون زحمت ندید، چون احتمال زیاد همه شرکت ها سر و ته یک کرباس هستند ! البته من خودم تا حال از شرکت دیگری ADSl نداشتم، ولی در هر حال اگر نخوردیم نان گندم، دیدیم که دست مردم![]()
اره. اینو که توی این شرابط باید شاکر باشم که 512 بهم دادن رو قبول دارم (البته 442 نه 512) ولی خب اگه از همون اول می دونستم این طوریه قضیه شبانش، بیشتر فکر می کردم.
حالا اگه دوستانی که از فن اوا اینترنت دارن هم جواب بدن که سرعت اینترنت شبانشون چنده؟ ممنون میشم.
شما adsl رو از فن اوایی گرفتین؟
ولی برای این گفتم شبانه user و pass متفاوتی داره که توی همین سایت یه اموزش هست درباره اینکه کامپیوتر اتوماتیک روشن بشه، وصل بشه به اینترنت ، دانلود کنه و بعد اتوماتیک قطع کنه و بعد خاموش بشه که خودتون بهتر می دونید البته. نکته اینجاست که اگه برای همه یوزر و پسورد شبانه یکیه دیگه احتیاج به قطع اتوماتیک نیست چون سر وقت پایان شبانه (همون 7 یا 8) خودش قطع می کنه. برای همین برام سوال پیش اومد
حالا اینکه گفتید صفحات قبل رو مطالعه کنید ممنون، ولی خب، تاپیک صفحاتش زیاده.اگه پست خاصی مدنظرتون هست خوشحال میشم بفرمایید.
خونمون هم جای خوبیه اتفاقاولی هر شرکتی 512 رو به راحتی نمیده.... خلاصه اره دیگه......از اوووووووون لحاظ
دوستان دیگه که توی فن اوا هستن سرعت شبانه و روزانتون چه قدره؟
شبانه رو ریتش رو 128 بستن و نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنید
با یوزر و پسوورد night@fanava کانکت میشی
ولی از من میشنوی اگه شرکت دیگه ای تو اون منطقه جز فن اوا هست سریع برو از اون بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)