تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 949 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما نقل قول نگیر ، اون گزارش تخلف رو اون پایین برای همین موقعها گذاشتن!
    یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه تار سبیل بروبچ فروم میارزه به ...
    ربطی نداره ، ممکنه 4 تا لغت باعث پیلتر شدن یه سایت بشن!!

3. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

میگم سرعت دانلود کسایی که 128 دارن باید چند باشه؟؟ از یه شرکتی هم گرفتم نگفت نماینده کدوم شرکته تو سایت زدم دیدم فن آواست
    مال من رو 10 11 هستش اصلا خوب نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

میگم سرعت دانلود کسایی که 128 دارن باید چند باشه؟؟ از یه شرکتی هم گرفتم نگفت نماینده کدوم شرکته تو سایت زدم دیدم فن آواست
    مال من رو 10 11 هستش اصلا خوب نیست
    اگه سرویس نامحدود باشه ، معمولا روی 14 15 ، ولی اگه سرویس حجمی یا محدود باشه ، معمولا سرعت های بالاتر رو میدن!
    چه سرویسی گرفتی؟
    برو توی تنظیمات مودم ، ببین downstream رو روی چند بستن؟

داره خودمونی میشه samfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Queue ban

پيش فرض

دوستان سرویس تو تهران .جود نداره که به درد خور باشه !!! کیفیت + قیمت مناسب !!!

همه شرکت اوایلشون خوبم من لایز هم بودم اولش خوب بود بعد اون هم خراب شد...

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پست ویرایش شد../
    Last edited by Masoud.Neshat; 21-04-2010 at 15:07.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من یکی دو روزه که از فن اوا adsl گرفتم. سوالم درباره اینترنت شبانش هست که از 2 نصفه شب فعال میشه.
    من خط اصلیم 512 هست که سرعت دانلودش معمولا بین 55-60 هست که خوبه تقریبا ولی اینترنت شبانه که user و pass جدا داره و برای همه یکسانه سرعتش از 20-30 بیشتر نمیشه. یعنی فکر کنم اینترنت شبانشو 256 بستن.

حالا سوالم اینه که مگه نباید سرعت شبانه ی من با سرعت روزانه م که 512 هست یکی باشه؟ چون یکی از دلایلی که 512 گرفتم برای دانلود های رایگان شبانه بود. اصلا برای شما هم user و pass شبانه با user و pass اصلیتون فرق داره؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من یکی دو روزه که از فن اوا adsl گرفتم. سوالم درباره اینترنت شبانش هست که از 2 نصفه شب فعال میشه.
    من خط اصلیم 512 هست که سرعت دانلودش معمولا بین 55-60 هست که خوبه تقریبا ولی اینترنت شبانه که user و pass جدا داره و برای همه یکسانه سرعتش از 20-30 بیشتر نمیشه. یعنی فکر کنم اینترنت شبانشو 256 بستن.

حالا سوالم اینه که مگه نباید سرعت شبانه ی من با سرعت روزانه م که 512 هست یکی باشه؟ چون یکی از دلایلی که 512 گرفتم برای دانلود های رایگان شبانه بود. اصلا برای شما هم user و pass شبانه با user و pass اصلیتون فرق داره؟
    ببین آقا جون، شما برو خدا رو شکر کن و خیلی ازشون ممنون باش که حالا یه روزانه 512 بهت دادن...
    شبانه رو هم که منت گذاشتن بر سر ما که بهمون دادن....

پ.ن ! : برای همه یوزر شبانه یکیه و با روزانه فرق داره...

پیشنهاد میکنم که صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید...
    اگر هم در منطقتون به غیر از فن آوا شرکت دیگری میده (به عبارت دیگه اگر خونتون سر گردنه نیست) برید اونها رو هم بررسی کنید و به این که از فن آوا برید هم باشید.

در نهایت هم که بررسی هاتون رو کردید، خیلی به خودتون زحمت ندید، چون احتمال زیاد همه شرکت ها سر و ته یک کرباس هستند ! البته من خودم تا حال از شرکت دیگری ADSl نداشتم، ولی در هر حال اگر نخوردیم نان گندم، دیدیم که دست مردم

10. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین آقا جون، شما برو خدا رو شکر کن و خیلی ازشون ممنون باش که حالا یه روزانه 512 بهت دادن...
    شبانه رو هم که منت گذاشتن بر سر ما که بهمون دادن....

پ.ن ! : برای همه یوزر شبانه یکیه و با روزانه فرق داره...

پیشنهاد میکنم که صفحات قبلی تاپیک رو مطالعه کنید...
    اگر هم در منطقتون به غیر از فن آوا شرکت دیگری میده (به عبارت دیگه اگر خونتون سر گردنه نیست) برید اونها رو هم بررسی کنید و به این که از فن آوا برید هم باشید.

در نهایت هم که بررسی هاتون رو کردید، خیلی به خودتون زحمت ندید، چون احتمال زیاد همه شرکت ها سر و ته یک کرباس هستند ! البته من خودم تا حال از شرکت دیگری ADSl نداشتم، ولی در هر حال اگر نخوردیم نان گندم، دیدیم که دست مردم
    اره. اینو که توی این شرابط باید شاکر باشم که 512 بهم دادن رو قبول دارم (البته 442 نه 512) ولی خب اگه از همون اول می دونستم این طوریه قضیه شبانش، بیشتر فکر می کردم.

حالا اگه دوستانی که از فن اوا اینترنت دارن هم جواب بدن که سرعت اینترنت شبانشون چنده؟ ممنون میشم.
    شما adsl رو از فن اوایی گرفتین؟

ولی برای این گفتم شبانه user و pass متفاوتی داره که توی همین سایت یه اموزش هست درباره اینکه کامپیوتر اتوماتیک روشن بشه، وصل بشه به اینترنت ، دانلود کنه و بعد اتوماتیک قطع کنه و بعد خاموش بشه که خودتون بهتر می دونید البته. نکته اینجاست که اگه برای همه یوزر و پسورد شبانه یکیه دیگه احتیاج به قطع اتوماتیک نیست چون سر وقت پایان شبانه (همون 7 یا 8) خودش قطع می کنه. برای همین برام سوال پیش اومد

حالا اینکه گفتید صفحات قبل رو مطالعه کنید ممنون، ولی خب، تاپیک صفحاتش زیاده.اگه پست خاصی مدنظرتون هست خوشحال میشم بفرمایید.

خونمون هم جای خوبیه اتفاقا ولی هر شرکتی 512 رو به راحتی نمیده.... خلاصه اره دیگه......از اوووووووون لحاظ

دوستان دیگه که توی فن اوا هستن سرعت شبانه و روزانتون چه قدره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شبانه رو ریتش رو 128 بستن و نمیتونی بیشتر از اون دانلود کنید
    با یوزر و پسوورد night@fanava کانکت میشی
    ولی از من میشنوی اگه شرکت دیگه ای تو اون منطقه جز فن اوا هست سریع برو از اون بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •