عزیز دل جای قبولی زیاد برام مهم نیست!!!!!1
ولی بگو ببینم با 19012 توی اصفهان برق یا نرم افزار میارم؟؟؟
عزیز دل جای قبولی زیاد برام مهم نیست!!!!!1
ولی بگو ببینم با 19012 توی اصفهان برق یا نرم افزار میارم؟؟؟
قابل توجه دوستان از آدرس زیر میتونید آخرین رتبه های قبولی دانشگاه های مهم در سال 85 رو گیر بیارید (گله نکنید من اینو برای پارسالی ها گذاشته بودم)
sharim.persiangig.com
یه کم هم بی نظم شدن ... قبلا این طوری نبود ... اون صفحات html که همون اوله رو باز کنید کاری به بقیش نداشته باشید
بین شیراز و مشهد هر کدوم که بهت نزدیک تره , بعد تبریز ...می خواستم ببینم برای رشته های برق و مکانیک و عمران بعد از تهران و اصفهان به ترتیب کدوم دانشگاها خوبی؟.!
(مشهد یا تبریز یا شیراز؟!!!)
در ضمن اگه فونتش قاطی بود ---> View--encoding---unicode UT8Fsharim.persiangig.com
یه کم هم بی نظم شدن ... قبلا این طوری نبود ... اون صفحات html که همون اوله رو باز کنید کاری به بقیش نداشته باشید
آقا شاریم این دانشگاه امام رضا مشهد چطوریه؟؟؟؟
خوبه؟
ارزش داره از کرمانشاه بیام اونجا؟؟؟(برای برق یا نرم افزار)
بايد در لينک بجاي مقدار 2 گروه عدد گروه آزمايشي و بجاي 1 سهميه عدد سهميه (فکر کنم مناطق) را وارد کنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این جهاد دانشگاهی کجاست ؟؟
من این رشته ها رو تو نرم افزار انتخاب رشته قلمچی نگاه میکردم بعضی ها رو ننوشته بود مال کدوم شهر !! توی اون 150 تا رشته سنجش واسه زبان هم بود ، ولی اونجا هم ننوشته بود !!
کسی میدونه ؟؟
سلام دوست عزيز. مگه ميشه اهوازيا رو بوشهريا تحويل نگيرن! من با برنامه مشاور زدم برات به صورت 4 تا عكس سيو كردم. چطوري بدمش بهت؟
تقريباً جواب سوالمو گرفتم اما بين نيمه حضوري و پيام نور هنوز نميتونم انتخاب كنم چون كسي به اون صورت با نيمه حضوري آشنايي نداره.
چند نفر بهم گفتن نيمه حضوري معتبرتره ولي من مطمئن نيستم كه اينطور باشه.
Last edited by M A R S H A L L; 03-08-2008 at 13:55.
اهالی مشهد یه کمکی مرقوم بفرمایید!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)