ye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
ye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
Last edited by star Walker; 24-06-2008 at 13:10.
مطمئن نیستم که نخونه،ولی مطمئنم ساپورت سخت افزاری (Emotion Engine) نداره.
امروز توپخونه بودم MGS4 قیمت گرفتم در کمترین و بیشترین حالت 110 تومن که میشه دو برابر قیمت اصلیش!حال میکنین چه فروشنده های با وجدانی داریم تو این مملکت؟
اقتصادی ترین LCD که من میتونم بگیرم چی و چنده؟دیگه حالم داره از 480 بهم میخوره.آشغال به تمام معنیه.
اولا که کسی جواب منو نداد
دوما Mgs4 رو نخرین اگه بازی خوب دارین عوض کنید من می خوام با 5تومان + gta4 برم بگیرمش در ضمن تجریش پاساج کیش 100 میده
اقتصادی ترین به نظر من xvision هست که 700 تومنه
لطفا یکمی عمیق تر راهنمایی کنید مگه چند نوع پک هست؟بهترینشونآخه فقط استارترپک با دو بازی هست. 4تا بازی نداشتیم تا حالا
می خوام چند بازی خوب هم معرفی کنید
یه ماشین یه فوتبال یکی هم جنگی به سبک igi .سایتی هست دراین باره
یه سوال دیگه بازی های ps2 روش میاد.اگه فقط سی دی های اصل ، از کجا گیر میاد
کابل hdmi تو پک هست؟برای سینمای خانگی که نبود خریدم 50 تومن.hdmi1.3 چیه
برو تو سایت amazoon.com همه پکهاش هست کابل Hdmi هم خودش داره ماله من که 60 gig بود داشت
hdmi یعنی high defination یعنی تصویر با کیفیت خدا
بازیهای خوب هم assassin uncharted cod4 gta4 mgs4 dmc4 pes2008 rainbow6 vegas 1 2
بهترین پک پکی هست که mgs4 رو داره
دوستان درسته که در این تاپیک مسایل مربوط به پی اس3 مطرح شه ولی برای قیمت وخرید لطف کنید در تاپیک اقا پیام یعنی فروش ps3و 360 ذکر کنید.چون ایشان وارد کننده ای بسیار منصف است و هرچی بخواین برای پی اس3 می تونه بیاره از دبی.موفق باشید.
نه درست نيست اخه بازي كه تا 720 چطوري 1080 ميشه؟
درستهye soali dashtam khedmate asatide gerami mikhastam bebinam raste ke ps3 40g bazi haye ps2 ro nemikhoone
در هيچ مدل PS3 چه قديم چه جديد كابل HDMI وجود نداردبرو تو سایت amazoon.com همه پکهاش هست کابل Hdmi هم خودش داره ماله من که 60 gig بود داشت
در مورد اون که ساپورت میکنه بچها امتحان کردن گفته که میشه در ضمن hdmi هم اره یادم نبود من خودم ماله Ps3 رو 18 خریدم
سلام دوستان بازی echochrome رو چطوری تهیه کنیم تو بازار موجود نیست
آقا من یه Ps3 80 Gb کاملا سالم دارم و می خوام با یه بازی Gta 4 اونو به قیمت 500000 تومن بفروشم که بازیم هم کاملا سالم و حتی لکه ای به اندازه ی مو هم نداره فقط قسمت رویی دستگاهم یکمی تو رفته(البته به مساحتی تقریبااندازه ی نوک انگشت و به عمقی تقریبا 3 میلیمتر) اونم به خاطر حرارت یک لامپ هالوژنی توی میز تلویزیون من تو تبریز هستم اگه کسی خریدار هست با این شماره تماس بگیره : 09354285815
Last edited by PlayStation; 25-06-2008 at 10:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)