تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 208 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه Blade II's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بالا خونه ون هلسینگ

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه خواهشی دارم از همه دوستان
    من یه مدته از طرح های گوشی های شرکت پالم ( palm ) خیلی خوشم اومده البته چند مدل گوشی دیگه هم تو بازاز موجوده که از نظر طرح ظاحری به گوشی های پالم شباهت دارن.
    اما سوال من از شما دوستان اینه که من هر چی تو گوگل سرچ کردم نتونستم مطلب درست حسابی در مورد پالم ها پیدا کنم مثل نقد و بررسی این سری گوشی ها اگه میشه دوستانی که اطلاع دارن در مورد این گوشیها توضیحی بدن ممنونشون میشم . اصلا چطوری هستن از نظر نرم افزاری چطورن پشتیبانی از فونت ها فارسی و زبان فارسی .قابلیت های مالتی مدیا چطوره صدا تصویر کیفیت مکالمه و غیره...

مرسی.
    Last edited by Blade II; 17-10-2008 at 05:02.

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

اگه ممکنه در مورد کاربرد touch flo یه کم توضیح بدید

و یه سوال:
    آیا touch flo اونقدر ارزش داره که بخایم بین دو گوشی که یکی touch flo داره و دیگری نداره ، گوشی touch flo دار رو انتخاب کنیم؟؟

اگه ممکنه یه کم سریع تر جواب بدید ممنون میشم
    Last edited by SajjadKAZ2003; 17-10-2008 at 16:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه خواهشی دارم از همه دوستان
    من یه مدته از طرح های گوشی های شرکت پالم ( palm ) خیلی خوشم اومده البته چند مدل گوشی دیگه هم تو بازاز موجوده که از نظر طرح ظاحری به گوشی های پالم شباهت دارن.
    اما سوال من از شما دوستان اینه که من هر چی تو گوگل سرچ کردم نتونستم مطلب درست حسابی در مورد پالم ها پیدا کنم مثل نقد و بررسی این سری گوشی ها اگه میشه دوستانی که اطلاع دارن در مورد این گوشیها توضیحی بدن ممنونشون میشم . اصلا چطوری هستن از نظر نرم افزاری چطورن پشتیبانی از فونت ها فارسی و زبان فارسی .قابلیت های مالتی مدیا چطوره صدا تصویر کیفیت مکالمه و غیره...

مرسی.

سلام دوست گرامی!

من هم مثل شما بسیار به این پی پی سی با اصالت علاقه مندم. برای همینم کلی دنبال یکی از مدلهاش گشتم و بالاخره مدل Palm treo 750v رو پیدا کردم و خریدم. همونطور که اطلاع داری پالم قدیمی ترین کمپانی کامپیوتر جیبی هستش و یه سیستم عامل مخصوص خودش داره. اما دو سه سالی می شه که بعضی گوشی هاش ویندوز موبایل هم دارن.

اصل این گوشی ساخت آمریکا است اما گوشی های حال حاضرش رو در کشور تایوان می زنه.گوشی های پالم در کل بیش از اینکه به امکانات جانبی مثل دوربین و ... مجهز باشن وجه کامپیوتری و تکنولوژیک دارن. از لحاظ سرعت سی پی یو فوق العاده هستن واز داشتن یک گوشی پالم کمبود لپ تاپ رو احساس نمی کنی. من Htc touch cruise هم دارم که سی پی یوش 400 هستش. اما پالمم با سی پی یو 300 به مراتب سریع تره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگه ممکنه در مورد کاربرد touch flo یه کم توضیح بدید

و یه سوال:
    آیا touch flo اونقدر ارزش داره که بخایم بین دو گوشی که یکی touch flo داره و دیگری نداره ، گوشی touch flo دار رو انتخاب کنیم؟؟

اگه ممکنه یه کم سریع تر جواب بدید ممنون میشم
    به نظر من عمده ترین کاربرد Touch flo دسترسی سریع و بدون دردسر به شماره ها و یک سری برنامه هاست. اگه براتون مهم نیست که برای تماس با مثلا منزلتون برید توی منوی Start و توی contacts پیداش کنید یا از شماره گرفتن خسته نمی شید Touch flo زیاد براتون کاربردی نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه گوشی JAMin دست دوم حدو یک سال و نیم کار کرده و تر و تمیز رو چند بخرم خوبه.
    ممنون

داره خودمونی میشه Hossein505's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه گوشی JAMin دست دوم حدو یک سال و نیم کار کرده و تر و تمیز رو چند بخرم خوبه.
    ممنون
    180 تا 220 فکر کنم خوب باشه

7. این کاربر از Hossein505 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام گوشی kjam خودم رو عوض کنم وقصد دارم ultimate 8150 بخرم ولی از ضعف گوشی های آی میت در اجرای برنامه های جاوا و بلوتوث ضعیف و مدیریت ضعیف فایل ها برای ارسال و اندازه بزرگ و وزن زیاد و ....خسته شدم(الیته دوربین ضعیف هم هست که زیاد برای من مهم نیست) ولی علاقه شدید به pocket pcدارم می خواستم بپرسم دیگر شرکت های سازنده pocket pc آبا محصولی در رنج قیمت imate ultimate 8150 وکارایی وقدرت بیشتر دارند و اندازه و وزن مناسب که در بازار ایران موجود باشه اگه می شه معرفی کنید

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

درضمن گوشی دسته دوم من که 1.5 سال کارکره هست و تقریبا تمیزه چند می ارزه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام گوشی kjam خودم رو عوض کنم وقصد دارم ultimate 8150 بخرم ولی از ضعف گوشی های آی میت در اجرای برنامه های جاوا و بلوتوث ضعیف و مدیریت ضعیف فایل ها برای ارسال و اندازه بزرگ و وزن زیاد و ....خسته شدم(الیته دوربین ضعیف هم هست که زیاد برای من مهم نیست) ولی علاقه شدید به pocket pcدارم می خواستم بپرسم دیگر شرکت های سازنده pocket pc آبا محصولی در رنج قیمت imate ultimate 8150 وکارایی وقدرت بیشتر دارند و اندازه و وزن مناسب که در بازار ایران موجود باشه اگه می شه معرفی کنید

توی این مایه قیمت ( البته با کمی بالا پایین ) سه گزینه عالی پیش روی شماست:

1. Samsung Omnia i900

2. HTC Touch diamond

3. HTC Touch cruise

از من می شنوی اصلا" سراغ آی میت نرو که پشیمون می شی!

11. 2 کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

توی این مایه قیمت ( البته با کمی بالا پایین ) سه گزینه عالی پیش روی شماست:

1. Samsung Omnia i900

2. HTC Touch diamond

3. HTC Touch cruise

از من می شنوی اصلا" سراغ آی میت نرو که پشیمون می شی!
    از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
    همون دو تا HTC بهتر هستند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •