نام مرکز مخابراتی شما ؟
یا پیش شماره تلفن شما
نام مرکز مخابراتی شما ؟
یا پیش شماره تلفن شما
من یک سرویس 3 ماهه 128 با محدودیت 10GByteاز صبانت گرفتم و اعتبار اون تموم شد(از لحاظ حجمی). ولی یک نکته قابل توجه که میزان حجم اعتبار در سایت به جای 10*1024*1024=10485760KByte میزان 10000000 KByte اعتبار داره!!!یعنی حدود 474MByte کمتر شارژمیکنن.وقتی با نماینده اونها تو شیراز تماس گرفتم گفتند که از تهرون اکانت رو شارژ میکنن. منم که پیله این قضیه بودم با تهران تماس گرفتم و مسئول فنی تهران گفت که همان نماینده در شیراز اکانت رو تعریف میکنه. اینها همشون دروغ میگن!!!
هیچ چیزی هم براشون مهم نیست. منم پس از پیگیری به جایی نرسیدم و برای اینکه نیازم فوری بود و اون موقع ها سرعتشون خوب بود دوباره شارژ 3 ماهه 128 رو گرفتم. اما حالا که سرعتشون را از قبل کمتر کردند دیگه خیلی زور میگه. اگه کسی میخواد ADSL بگیره دیگه از صبا نگیره. من که رأی خودم رو از صبا پس میگیرم. مطمئنا اگر صبا اینجوری پیش بره از امروز که 58% به صبا رأی دادن خیلی اوضاشون بدتر میشه. بابا این صبا رو ولش کنید. برین سراغ یکی که پای حرفشون باشن. ضمنا پیگیری تفاوت در حجم با قرار داد و تبلیغاتشون رو از شرکتها پیگیری کنید. اگر صدای ما در نیاد اینها چه کارها که نمی کنند. یه سر به این سایت صبانت و وضعیت اکانت بزنید و شما هم چک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میخواستم بپرسم آیا شبانه هم سرعتش اومده پایین یا اون مثله قبل همون سرعت بالا هستش ؟؟؟/
چون به نظر من تو صبا نت سرعت اکانت شبانش هست که مهمه چون روزاانه هر چی هم که سرعت بالا باشه به دلیل محدودیت حجمی واسه ما زیاد فرقی که نمیکنه که هیچ بعضی وقتا به ضرر هم هست چون جو گیر میشیم و هی دانلود میکنیم اما اگه شبانه تغییر نکرده باشه به نظر من که هنوزم خوبه چون روزا واسه وبگردی و چک کردن ایمیل و شبا هم واسه دانلود
حالا دوستان بگن سرعت شبانه صبانت ( 3 تا 7 ) کم شده یا نه
قطعا" كم شده
من دوباره 256 شدم همین دیروز سرعتم 512 بود دیشب قطع شد امروز ظهر دوباره شد256
معلوم نیست تو مخابرات امیر کبیر چه خبره ،جمعه ها هم کار میکنن اونم توی برف
توی هفته ی اخیر سه بار تلفن و ADSL با هم قطع شدن ولی خداییش وقتی وصل میشه سرعتش خوبه
سرعت الان:
![]()
راست میگید؟؟؟
من شک دارم.
نظر دیگران رو نمیدونم
من از فن آوا دارم.ولی سرعتم تا به حال نه کم شده.نه قطعی داشتم.شبانه هم نور علی نور.با شبانه امروز داشتم تا ساعت 11 ظهر دانلود می کردم.یه بار هم تا 6 عصر جواب داده بود.
مال من که تقریبا شبانه و روزانه فرقی نداره ولی الان روزانه تقریبا روی 16 تا 17 است. البته وقتی میزارم واسه دانلود اولش که شروع می کنه تا حدود 1 دقیقه روی سرعت 50- 60 دانلود می کنه بعد یک دقیقه میاد تا همین حدود 16 تا 20آقا میخواستم بپرسم آیا شبانه هم سرعتش اومده پایین یا اون مثله قبل همون سرعت بالا هستش ؟؟؟/
چون به نظر من تو صبا نت سرعت اکانت شبانش هست که مهمه چون روزاانه هر چی هم که سرعت بالا باشه به دلیل محدودیت حجمی واسه ما زیاد فرقی که نمیکنه که هیچ بعضی وقتا به ضرر هم هست چون جو گیر میشیم و هی دانلود میکنیم اما اگه شبانه تغییر نکرده باشه به نظر من که هنوزم خوبه چون روزا واسه وبگردی و چک کردن ایمیل و شبا هم واسه دانلود
حالا دوستان بگن سرعت شبانه صبانت ( 3 تا 7 ) کم شده یا نه
واسه شما هم همین جوره؟
آدرس سايت فن آوا چيه؟ تعرفه قيمت ها رو ميخوام
تعرفه هاش با صبا نت یکی هست.فقط الگوی یوزر و پسوردش فرق می کنه.
سایت خاصی که من براش ندیدم.ولی بیشتر جاهایی که صبا نت می دن . فن اوا رو هم نمایندگی می کنند.
مثل شبکه رایانه ای شیراز و اون کافی نت سر ملا صدرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)