تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 356 اولاول ... 357581828384858687888995135185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط matin_haeri
    دوست عزيز چند تا سوال دارم؟

1-براي اينكه دنده 1 بتونه 60 تا بره و دنده 2 120 تا روي گيربكس كار مي كنيد تا روي ديفرانسيل؟؟

2-تا جايي كه من مي دونم مقياس قدرت موتور چيزايي مثل اسب بخار و كيلو وات و اينجور چيزاست نه سي

سي.ميشه در موردش كمي توضيح بدين؟؟

3-رينگ و لاستيك استاندارد 17 يعني چي؟
    من از شما ممنونم كه مطالب ما رو با دقت ميخونيد و اما جواب سوالهاي شما:

1- نه روي ديفرنسيل كار ميكنيم نه روي گيربكس!!!

2-بله براي قدرت اسب بخار مهمه ته ماشين رو بكشه اما منظور ما افزايش سرعت ماشين هست كه تو ماشين به Gp12
    بستگي داره.

3-راستش 90 درصد رينگهاي ايران همه تقلبي هستند رينگ نبايد تعادل ماشين رو به هم بزنه بلكه بايد با پهنايي كه داره باعث افزايش تواناييش بشه
    17 هم منظور اينچ بود كه بهترين سايز رينگ تو كل دنيا شد به خاطر هندلينگ بالايي كه داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

متشکرم ازپاسخ کاملتان.
    بنده اعتراف میکنم شما سبک جدیدی از تیونینگ ماشین راابداع کردید که صنعت خودرو را دگرگون خواهد کرد.من قبلا در تعمیرگاه عمویم کار می کردم و مقداری اطلاعات درباره پراید و پیکان مثل تعویض لوازم چرخ و روغن و اینها دارم اگر خدمتی بود در خدمت هستم.البته سال پیش عمویم موتور یک اسپرو را در پراید نصب کرده که ماشین خیلی شتاب خفنی داشت .اسم من هم به عنوان یکی از نامه نویسان به مجله ماشین چاپ شده است.صفحه 84.
    راستی بنده قصد خرید خودرو را دارم ولی بین بلیزر و پراید انژکتوری گیرکرده ام.به نظر شما کدام بهتر است؟بنده اخیرا از اکتان بوستر و مکمل بنزین فومن شیمی و يك ليوان تينر10000 و الكل صنعتي استفاده کردم و حدود 20 اسب بخار به ماشینم اضافه شده است و به 120 اسب بخار و 1520 سي سي رسيده است به نظرم بر روی پراید بهتر جواب میدهد ولی بر روی بلیزر که خیلی ماشین خدایی است کمتر جواب میدهد.چون بوي سوختگي از موتور بيرون آمد و ماهمانطور فروختيمش.گفتم شما هم استفاده کنید.
    Last edited by S126; 31-10-2006 at 20:55.

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Hpower_sl3
    راستش اولآ FXX ازش 35 عدد تولید شده و قیمت اون معادل 2 میلیارد تومان میباشه
    یک سوال حمید جان .
    این قیمت توی ایران هست !؟ چون تا جایی که من خبر داشتم فراری انزو که لقب گرون ترین ماشین دنیا رو یدک میکشه قیمتی معادل 650 هزار دلار (550 ميليون تومان) رو داره .
    فکر کنم اینجا مشکل از دیر آپدیت شدن من باشه ؟ درسته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام آقاي Hpower_sl3 (متاسفانه اسم شما را نمي دانم)

خوشبختانه به تازگي با سايت خوبتان آشنا شده ام ( دنياي اتومبيل را در يكي از موتورهاي جستجو به نام گوگل جستجو كرده ام و به اين تاپيك رسيدم. بسيار جالب مي باشد كه سايت شما در گوگل هم است)

پيدا كردن مطالب شما براي من بسيار جالب بود. زيرا از انفقان كودكي علاقه عجيبي به خودرو و تخويت خودرو داشته ام اما متاسفانه ناكام در انجام آن مانده ام. چند سوال از محضر مبارك شما داشتم كه خوشحال مي شوم اگر جواب دهيد

1- چگونه به اين همه اطلاعات دست يافته ايد؟؟ آن هم در ايران و با اين اوضاع ماشين بازي. چون من علاقه زيادي دارم.

2-مخارج خودروي فراري يا لامبورگيني چقدر است؟ اگر بخواهم آخرين مدل فراري را بخرم چقدر پولش مي شود؟( اگر شرايط قسطي و ليزينگ هم دارد بفرمايد)

راستي عكسي كه از گردهمايي گرفتيد كنار كدام نوع ماشين است؟ عكس براي من خيلي آشنا مي باشد. شبيه نمايشگاه تخويت است اين عكس. راستي آواتور شما هم قشنگ هست. فقط اي كاش دوربين را به فرد ديگري مي داديد تا اندامتان كج نباشد

3-اگر به هيچي دست نميزنيد پس چرا ماشين اينقدر راه مي ره؟ اگر بخواهم با دنده 2 اسپرو يك عدد 405 كه در دنده 5 است را بگيرم چقدر هزينه مي گيريد؟

براي اينكه خودرو در دنده 1 90 كيلومتر راه برود چقدر خرج دارد؟ دقيقا كدام قسمت را تخويت مي كنيد؟

رينگ 17 مارك Hpower_sl3 هم داريد( كه از اصل بودن آن مطمين باشيم؟) راستي اين رينگ سيناد چرا اينقدر متفرقه و ذاقارت مي باشد؟ پول صاحبش به اتمام رسيده بوده است؟

آقاي اچ پاور شرمنده. من نبايد جواب اين دوست بزرگوار را بدهم. اما بعضي كارهايي مي كنند كه نبايد ساكت ماند.

آقاي متين حايري بايد خدمت شما عرض كنم كه معيار قدرت همان سي سي است. مثلا 206 با موتور 1600 به مقدار 200 سي سي از موتور 1400 قويتر هست. با اين سوال هاي بيهوده هم وقت اچ پاور را تلف مي كنيد و هم ايشان را ناراحت مي نماييد.

يك سوال ديگر ؟ آيا درست است كه بليزر با موتور 450 قدرتي معادل 1450 سي سي دارد؟ آيا پكيج خاصي هم داريد؟ خواهر بنده به تازگي گواهينامه گرفته و ما يك بليزر جيگري براي او خريديم تا دستش راه بيفتد. حالا كه دستش راه افتاده مي باشد مي خواهيم تخويتش كنيد تا خيلي خيلي زياد راه بيفتد. زيرا من بر روي ماكسيماي پدرم شمع دو پلاتينه بسته ام ( تون آپ فجر وقع در خيابان بني هاشم. انسان باحالي بود و خودش عوض كرد. اما پولش را گرفت) ماكسيماي پدرم به راحتي يك عدد بنز آخرين سيستم را مي گيرد. مي خواهم بدانم اگر بنز را تخويت كنند باز هم ما مي توانيم از او سريعتر برويم؟ بنز راتا چند سي سي مي توان تخويت نمود؟

آيا از اين درپوش هاي موتور HPower هم مي فروشيد تا روي خودرو نصب كنيم تا دوستانم با ديدن آن خوشحال شوند كه سوار خودروي HPower مي شوند؟ زيرا با توجه به نوع تخويت شما به زودي مشهور خواهيد بود.

فكر مي كنم شما بسيار كلفت مي باشيد زيرا هم خودرو وارد مي كنيد هم لنت هاي فراري را كه گفتيد 35هزار يورو است همراه با بسياري از لوازم تخويت روي سيناد نصب نموده ايد اما خرجش شده است 5 ميليون. در حاليكه به گفته شما فقط لنتها 38 ميليون ارزش دارد. احتمالا در فراري آشنا داشته ايد

چند وقت پيش مقداري سي دي با نام پرشين ريس خريداري نموده ام. آيا با آن آشنايي داريد؟ مطالب آنرا تصديق مي نماييد؟چون فكر كنم اين وسايل فقط در شهر پيدا مي شوند.

راستي كيت هايام پاور هم توليد شماست يا اينكه فقط اچ پاور مي سازيد؟

متشكرم

ببخشيد كه طولاني گرديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه بتونيد يكم در مورد تقويت پژو توضيح بديد ممنون ميشم .

راستش من چند وقته دارم دنبال راهي ميگردم كه بتونم با پرشيا كل كل كنم ولي متاسفانه نميتونم بگيرمش و معمولا عقب ميوفتم .

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آخ جون سرعت
    منم ميخام
    HPower عزيز ميشه بگي چطوري ميشه به سرعت هاي بالاي 200 رسيد؟ مثلا 240 يا 300 ؟

نميدونم كدوم ماشين براي اين كار مناسب تره كه هم خيلي خفن باشه هم هيشكي نتونه پوزشو بزنه ؟

چقدر خرج داره و چي بگيرم ..

پولشم خيلي مهم نيست فقط سرعت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط s126
    متشکرم ازپاسخ کاملتان.
    بنده اعتراف میکنم شما سبک جدیدی از تیونینگ ماشین راابداع کردید که صنعت خودرو را دگرگون خواهد کرد.من قبلا در تعمیرگاه عمویم کار می کردم و مقداری اطلاعات درباره پراید و پیکان مثل تعویض لوازم چرخ و روغن و اینها دارم اگر خدمتی بود در خدمت هستم.البته سال پیش عمویم موتور یک اسپرو را در پراید نصب کرده که ماشین خیلی شتاب خفنی داشت .اسم من هم به عنوان یکی از نامه نویسان به مجله ماشین چاپ شده است.صفحه 84.
    راستی بنده قصد خرید خودرو را دارم ولی بین بلیزر و پراید انژکتوری گیرکرده ام.به نظر شما کدام بهتر است؟بنده اخیرا از اکتان بوستر و مکمل بنزین فومن شیمی و يك ليوان تينر10000 و الكل صنعتي استفاده کردم و حدود 20 اسب بخار به ماشینم اضافه شده است و به 120 اسب بخار و 1520 سي سي رسيده است به نظرم بر روی پراید بهتر جواب میدهد ولی بر روی بلیزر که خیلی ماشین خدایی است کمتر جواب میدهد.چون بوي سوختگي از موتور بيرون آمد و ماهمانطور فروختيمش.گفتم شما هم استفاده کنید.
    ممنون از لطف شما دوست عزيز.راستش اگر شما پرايد انژكتور بگيري با توجه به خدمات و پشتيبانيش و همچنين

وسائل موجود در بازار بهتر از بليزر هست.سعي كن هر 4 باك از مكمل استفاده كني و تينر و اكتاناصلآ نريز مگر اينكه بخواي تو پيست مسابقه بدي.من تا حالا تينر نريختم اما اين حرف رو زدي گرخيدم!!!

چون سر سيلندرهات رو آب ميكنه.

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط EhsanHF
    یک سوال حمید جان .
    این قیمت توی ایران هست !؟ چون تا جایی که من خبر داشتم فراری انزو که لقب گرون ترین ماشین دنیا رو یدک میکشه قیمتی معادل 650 هزار دلار (550 ميليون تومان) رو داره .
    فکر کنم اینجا مشکل از دیر آپدیت شدن من باشه ؟ درسته ؟
    احسان جان شما هر چقدر سوال داري بپرس ما با جون جواب ميديم!!

راستش آره اين قيمت بعد از معادل كردن دلار به ريال در اومده اما قيمت بين الملليش تو 1.8 ميليون دلار رو داره

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط end speed
    آخ جون سرعت
    منم ميخام
    HPower عزيز ميشه بگي چطوري ميشه به سرعت هاي بالاي 200 رسيد؟ مثلا 240 يا 300 ؟

نميدونم كدوم ماشين براي اين كار مناسب تره كه هم خيلي خفن باشه هم هيشكي نتونه پوزشو بزنه ؟

چقدر خرج داره و چي بگيرم ..

پولشم خيلي مهم نيست فقط سرعت.

راستش خب از اسمت معلومه ميخواي بتركونيا!!!

در جواب اول سوالت بايد بگم كه بستگي به ظرفيت ماشينت داره و بستگي به تيونينگ كردن ما!!!

بهترين ماشين براي اين كار 405 و پرشيا بعدشم زانتيا اما هر ماشين رو بخواي تا 2 برابر ميتونم برات بتركونم مثلآ با پرايد 220 تا ميتوني بري(در كمال ايمني)

همونطور كه گفتم گروه ما براي هر ماشين چند تا پك داره اگر هر پك رو نصب كني بسته به نوع پك قدرت و زيبايي ماشينت بيشتر ميشه.

ماشينت رو بهم بگو و بگو چقدر سرعت ميخواي تا همه چي رو بهت بگم(فقط پرايد رايگان)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمد.
    اگه بتونيد يكم در مورد تقويت پژو توضيح بديد ممنون ميشم .

راستش من چند وقته دارم دنبال راهي ميگردم كه بتونم با پرشيا كل كل كنم ولي متاسفانه نميتونم بگيرمش و معمولا عقب ميوفتم .

ممنون
    بابا پرشيا كه 1800 سيسي هست بايد بگيريش....

راستش من موندم چه پژويي اما فكر كنم 405 داري. تو جواب علي روش سرحال كردن 405 رو گفتم

يه مواردي هم بستگي به زرنگي و دست فرمون تو داره(تعويض به موقع دنده ها)

اگر بيشتر خواستي با گروه ما همكاري ميكيني و اگر 3 تا پك رو ببندي تويوتا كمري 3000 رو ميگيري خوبه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •