شما یا تریلارو ندیدی یا سیستمت بالا نیست و یک چیزی شنیدی.
من 2 تا شو دیدم.اصلا دود تو بازی حتی قابل مقایسه با تریلرم نیست.میگی مخصوص E3 دود ساخته بودن!!
شما یا تریلارو ندیدی یا سیستمت بالا نیست و یک چیزی شنیدی.
من 2 تا شو دیدم.اصلا دود تو بازی حتی قابل مقایسه با تریلرم نیست.میگی مخصوص E3 دود ساخته بودن!!
از نظره اینکه سیستمم بالا نیست درسته ! من خودم از دوستم شنیدم که نسخه PC دودهاشو اگه گرافیکشو ببریم بالا مثل تریلر میشه ! البته بماند که گرافیک سیستم رفیقم یه دونه 8800 Gt بود .
در ضمن من خودم نسخه ی Xbox 360 رو که دیدم دودهاش مثل ماله تریلر بود .
دوستان یه خبره جدید !
گیم اسپات به این بازی برای نسخه ی PC امتیاز 6.5 و برای Xbox 360 امتیاز 7 رو داده !
حتما همین روزا میرم میگیرمش
لعنت بر درس که مارو از دنیای گیم دور کرد![]()
میگم که ندیدی.هیچوقت به حرف اعتماد نکن.منم 360 رو ندیدم.اما بازم ربطی نداره.تریلر ماله پیسی بود و من رو های نمیبینم اونارو.سر و تهش رو زدن نامردا![]()
سلام
من هم بازی رو گرفتم.خیلی عالیه.خیلی واقعی شده.میتونم بگم شاهکاره.
چند تا سوال هم داشتم:
1- چطوری میشه شوک دسته رو فعال کرد؟دسته من شوک داره ولی اصلا تو بازی شوکش کار نمیکنه.کسی از دسته شوک دار استفاده میکنه؟
2- چرا نمیشه دو تا پروفایل تو بازی درست کرد.راهی نداره؟
3- لطفا حرفه ای ها بگن کدوم نوع ماشینها برای هر نوع مسابقه بهتره؟مثلا یه سری نوشته فکر کنم front wheel یا چیزای دیگه.تو خرید ماشین برای هر نوع مسابقه به چه چیزایی باید توجه کنیم؟
ببخشید کجا میشه ماشین را اسپرت کرد؟
تو گاراژ میشه این کار رو کرد.ماشینت رو انتخاب میکنی و چند تا گزینه میاد ببخشید الان دقیق یادم نیست چون تازه امروز بازی رو گرفتم و زیاد آشنا نیستم.ولی تو همون گاراژ بود.
منوهاشو به انگلیسی بگو و من منظورم در career هست.
من هم career رو گفتم دیگه.تو همون منوی اولی فکر کنم cars-------->garage بود.
کسی میتونه راهنمایی کنه چه ماشینی خوبه ؟
اول که وارد بازی میشی برو cars بعد گزینه دوم میرسی به کارگاه ماشینتو انتخاب میکنی بعد ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)