سلام شما در تنظيمات بايوس رفته و به حالت دفالت در بياوريد
درست ميشه
سلام شما در تنظيمات بايوس رفته و به حالت دفالت در بياوريد
درست ميشه
Last edited by Hossein_nasa62; 27-04-2008 at 09:55.
سلام
شما در پالت پروسس رفته وببينيد كدام پروسس بيشتر وقت سي پي يو را گرفته
رم سيستم شما چقدر است ؟
Last edited by Hossein_nasa62; 27-04-2008 at 09:56.
اگر هارد شما سامسونگ است طبعيي است
هاردهاي مكستور صداي كمي دارند ولي هارد هاي سامسونگ صداي زيادي توليد ميكنند
موفق باشيد
سلام.
من برنامه رو گرفتم و امتحان کردم.
یکیش که بوت میشد درست حسابی کار نکرد.
دستگاه من از قبل بدتر شد. یعنی به محض اینکه بالا میومد سریع ریست میشد، من یکی از رم های 256 رو در اوردم و فقط یک 256 کل حافظه رم سیستم باقی موند.
با هر کدوم از رم ها امتحان کردم نتیجه این شد که وقتی یه رم 256 رو دستگاهم باشه دیگه دستگاه ریست نمیکنه. یعنی خیلی کمتر میشه. به اندازه 70 درصد کاهش پیدا میکنه. و فقط ممکنه در حین کار با دستگاه یا بالا اوردن game دستگاه وایسه که شاید به دلیل کمبود رم باشه!
حالا ممکنه چون یه رم کم شده وقدار ولتاژ تامین شده توسط پاور کم میشه دستگاه حالت بهتری داره نسبت به قبل؟ پس پاور مشکل داره؟
شاید هم چیز دیگه ای باشه!
راستی یه وسال جدا. من رم ها از نوع ddr 400 یا ddr1 هست. میتونم مثلا به نوع ddr 800 ارتقا بدم. بستگی نداره مثلا به نوع مادر بود و یا...؟
سلام
و تشکر از توجه شما . . .
نتیجه رو اعلام می کنم .
ممنون .
سلام
اگر نرم افزار اعلام كرده كه رم مشكل داره
شك نكيند
در ضمن رم ها را جداگانه تست كنيد
نرمافزار هاي تحت ويندوز هم براي تست موجودن
در مورد سوال دومتون شما نميتونيد از باس بالاتر استفاده كنيد
چون اصلا مادر بورد ساپورت نميكنه
ورنج 800مربوط به ddr2 است واصلا روي اسلات ddr سوار نخواهد شد
موفق باشيد
خب من هر دو رم رو توسط نرم افزار rmma372bin تست کردم مشکل نداشت. از طرفی همونطور که گفتم وقتی یکی از رم ها رو میذارم دستگاه ریست نمیکنه.. دلیل چی هست؟ عجیب هست. حتی اگر رم ها هم مشکل داشته باشه و بدون تست نرم افزاری و گذاشتن هر کدوم از رم ها جدا جدا و بالا اوردن دستگاه و ریست نشدن سیستم اینطور معلوم میشه رم مشکل نداره. حالا میمونه یا پاور یا کارت گرافیک. از cpu هم که فکر نکنم!
حالا من هیچطوره نمیتونم از ddr در بیام مثلا ddr670؟ بعد یه چیز دیگه اینکه الان تو بازار ddr1 پیدا میشه؟
سلام
ممكنه از پاور باشه كه توان كافي رو براي 2 رم نداره
در مورد سوال دومت نه هيچ جوري نميشه
مگه مادربوردت رو عوض كني
بله تو بازار بگردي ميتوني dd1 پيدا كني
سلام
ببخشيد نمي دانم اين مشكل من جاش اينجاست مطرح كنم يا نه ؟
كيس من پورت Lan ( ورودي فيش Adsl) نداره و با Usb وصل هستم براي همين از سرعتم كاسته شده می خواستم ببينم آيا امكان دارد يك ورودي Lan درست كنم يا بايد كيس را عوض كنم ؟
ممنون
با سلام
میخواستم ببینم گزینه AA آنتی الیزین تو کارتهای ATI بیشتر به GPUفشار میاره یا RAM گرافیک جانمن خیلی مهمه لطفا کمک کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)