تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 145 اولاول ... 357581828384858687888995135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

نه متاسفانه توی D900i عکس رو نمیشه فول اسکرین کرد

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

13

ممنون که اینقدر سریع جواب دادید مشکل فیلم ها حل شد ولی عکس ها نه من همه عکس هام در حافظه داخلی کوشی هست ولی هر کاری میکنم تصویر فول نمیشه در ضمن میشه رو عکس ها زوم کرد آیا این مشکل بخاطر گوشی منه یا همهشون این جوری هستن چون گوشی من همه چیزش اصلی هست حتی متعلقاتشم کره ای هست
    سلام دوستان من عضو جدید سایت هستم و 2 روز پیش یک گوشی d900i خریدم حالا چند تا مشکل برام پیش اومده که اگه ممکنه راهنماییم کنید
    1- گوشیم در هنگام کاربرد زیاد مخصوصا موقع فیلم دیدن جوی استیکش و باطریش داغ میشه آیا این عادی است یا نه؟
    2- آیا واقعا نمیشود عکس ها و فیلم ها را فول اسکرین کرد اخه فیلمهای من رو اندازه یک نخود نشون میده
    3- برای این گوشی دیکشنری پیدا می شه یا نه ؟
    من قبلا w700i داشتم این گوشی خیلی نسبت به اون سرتره فقط من این مشکل ها رو پیدا کردم که اگه رفع بشه که دیگه حرف نداره در ضمن باطری گوشی من خیلی خوب کار میکنه الان بعد از دو روز یک خونه هم خالی نکرده باهاش هم تقریبا زیاد کار کردم
    1- نه اين به خاطر باريكي گوشي هست ((البته اگه زياد داغ نشه تا يه حد گرمي طبيعي هست))
    2- عزيز شما در D900i فقط و فقط مي توني عكسهايي كه توي My Photo هستن رو فول اسكرين و زوم كني همشون هم اينطوري هستن بابت فيلم هم وقتي فيلم رو پلي كردي مربع رو بزن فول ميشه اگه دو بار بزني مي چرخه و دفعه سوم به حالت معموليش برميگرده
    3- بله من يه دونه دارم فقط لينكشو ندارم برات آپ ميكنم مي ذارم
    بابت باتري گوشي شما گوشيت رو زياد به كامپيوتر ميزني ؟؟؟؟؟ اخه اين گوشي usb شارژ هست
    فكر كنم به خاطر همين دوروز هنوز خونه خالي نكرده

ممنون که اینقدر سریع جواب دادید
    هنوز كجاشو ديدي من جوابهام رو بعضي وقتها روي چند دقيقه گرفتم
    Last edited by hossein-p30-f; 12-12-2007 at 12:30.

داره خودمونی میشه tkd110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان برای d900i قاب گوشی گیر میاد آخه قاب شیشه ای روش انداختم خیلی ضایع بود و صفحه کشویش هم خیلی سفت شده بود. تو علاء الدین هم گفتن براش قاب نیومده اگه هستش قیمتش چنده؟ دوم اینکه بهترین مارک رم برای این گوشی چیه یه رمی که اذیت نکنه و قیمت 512 آن چنده ؟ و یک کمک دیگه. من تمام مراحل برای ریختن برنامه و بازی از طریق usb رو رفتم ولی وقتی Serial downloadبرای دانلود فایل به گوشی رو میزنم هیچ فایلی دانلود نمی شه و صفحه گوشیم سفید میمونه و همون بازی هایی که قبلا تو گوشیم بود رو نشون میده اگه اشتباهی در مراحل کار هست لطفا بهم بگید با توجه به اینکه من تمام مراحل رو دقیق طبق اصول گفته شده رفتم و مطمئنم که برنامه و بازی های نصبیم هم مخصوص سامسونگ هست. با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آیا از یک گوشی سامسونگ دیگه میشه با بلوتوث برنامه یا بازی به یه گ.شی دیگه ریخت ؟ آیا این روش دردسرهای روش انتقال با Usb رو نداره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

می دونم زیاد پست زدم ولی هر دفعه به یک مشکلی برمی خورم که مجبور می شم سوال کنم . فایل های Pdf یا Word را چه جوری می شه توی گوشی D900i دید می دونم که باید این فایل ها رو توی Other File ریخت من هم ریختم . یک فایل Word بود ولی نمیدونم چجوری اونو بخونم اصلا هر چیزی که توی این فولدر میریزم اجرا نمی شه حتی عکس و فیلم فقط میشه اونارو با بلوتوث فرستاد لطفا کمک کنید

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان برای d900i قاب گوشی گیر میاد آخه قاب شیشه ای روش انداختم خیلی ضایع بود و صفحه کشویش هم خیلی سفت شده بود. تو علاء الدین هم گفتن براش قاب نیومده اگه هستش قیمتش چنده؟
    قابش که هست ولی فکر نکنم به این راحتی گیر بیاد ... من 1 هفته دنبال بودم پیدا نکردم
    دوم اینکه بهترین مارک رم برای این گوشی چیه یه رمی که اذیت نکنه و قیمت 512 آن چنده ؟
    بهترین مارک که سامسونگ هم با گوشیهاش عرضه میکنه سان دیسک هست ... قیمتشو نیمدونم
    من تمام مراحل برای ریختن برنامه و بازی از طریق usb رو رفتم ولی وقتی Serial downloadبرای دانلود فایل به گوشی رو میزنم هیچ فایلی دانلود نمی شه و صفحه گوشیم سفید میمونه و همون بازی هایی که قبلا تو گوشیم بود رو نشون میده اگه اشتباهی در مراحل کار هست لطفا بهم بگید با توجه به اینکه من تمام مراحل رو دقیق طبق اصول گفته شده رفتم و مطمئنم که برنامه و بازی های نصبیم هم مخصوص سامسونگ هست. با تشکر
    شما یه تاپیک زیر مراجعه کن :

آیا از یک گوشی سامسونگ دیگه میشه با بلوتوث برنامه یا بازی به یه گ.شی دیگه ریخت ؟ آیا این روش دردسرهای روش انتقال با Usb رو نداره ؟
    خیر نمیشه اگرم بشه چطوری میخواین نصب کنین !!!
    .....
    . فایل های Pdf یا Word را چه جوری می شه توی گوشی D900i دید می دونم که باید این فایل ها رو توی Other File ریخت من هم ریختم . یک فایل Word بود ولی نمیدونم چجوری اونو بخونم اصلا هر چیزی که توی این فولدر میریزم اجرا نمی شه حتی عکس و فیلم فقط میشه اونارو با بلوتوث فرستاد لطفا کمک کنید
    دی900آی نمیتونه فایلهای ورد و پی دی اف اجرا کنه
    موفق باشی !

تاريخ عضويت
    Dec 2007

7

دی900آی نمیتونه فایلهای ورد و پی دی اف اجرا کنه
    موفق باشی

دوست عزیز شما از این حرفتون مطمئنید آخه چطور ممکنه d900 این قابلیت رو داشته باشه ولی d900i نداشته باشه درضمن توی سایت gsm هم نوشته که میتونه این فایل ها رو بخونه
    بهر حال اگر نتونه این عمل رو اجرا کنه آیا برنامه ای هست که با اون بشه این کار رو کرد
    آخه کم کم دارم از خریدم پشیمون می شم

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام به شما

اولا gsm.ir هرچی میگه چرته ملاک فقط gsmrena.comهست
    بعدش برنامه موجوده ولی محدودیت حجمی داره مثلا فایلهای بیشتر از 8 خط رو باز نمیکنه کلا بدرد نمیخوره
    اون تاپیکی که سامسونگ جان یادش رفت اینجاست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی خیلی زود از خریدت پشیمون شدی!!!!!!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

کی دیکشنری میخواست؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولا gsm.ir هرچی میگه چرته ملاک فقط gsmrena.comهست
    البته جی اس ام آرنا هم چیزی نیست
    فقط PhoneArena !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •