آقا ببخشيد من يه سوال داشتم البته نميدونم جاش اينجاست يا نه؟ كسي بازي تامب رايدر آندرگروند نسخهps2شو ديده؟ يا خريده؟ چون اين بازي ممنوعه !!! مرسي از همتون
آقا ببخشيد من يه سوال داشتم البته نميدونم جاش اينجاست يا نه؟ كسي بازي تامب رايدر آندرگروند نسخهps2شو ديده؟ يا خريده؟ چون اين بازي ممنوعه !!! مرسي از همتون
سلام
اون بازی که میگی تامب رایدر اندر وولد(underworld) هست نه اندر گروند (مگه need for speede )
اخرین شماره تامب رایدر هست که برای ps2 هم هست . البته نمیدونم تو بازار ایران اومده یا نه
سلام
یه سوال داشتم
چرا بازیایی که تو ایران میان بعضیا ntsc هستن ؟ اخه ntsc کیفیت رنگش خوب نیست اگه همه pal بودن خیلی بهتر میشد
مثل gta که ntsc هست . کسی نسخه pal رو داشته تا حالا ؟؟؟
خیلی ممنون از جوابتون . ولی واسه صداش چیکار کنم چون ورودی صدا نداره؟!
با سلام
مدتیه لنز دستگاهم خراب شده و تعمیرش گرونه که ارزش تعمیر نداره پی اس 2 از اون قدیمی هاست دستگاه سیاه بزرگ
من چند تا سوال داشتم
1 تازگی فهمیدم که میشه بوسیله هارد بازی هارو تو پی اس 2 اجرا کرد خواهش یکی کامل با نرم افزار های مورد نیاز توضیح بده من خودم 3 تا هارد الان داره 2 تاقدیمی که یکیش 40 گیگ و یکی 80 گیگ یکی هم جدید دارم 500 گیگ ساتا هیچ کدوم usb نیست نمیدونم هیچ کدوم به درد میخوره برای این کار یا نه لطفا توضیح بدید
2 بعد چطوری باید بازی هارو بریزم توش که اجرا بشه یعنی همینطور کپی کنم تو هارد بودن پوشه یا ...
3 از این کول دیسک های 4 گیگی هم میشه استفاده کرد ؟؟؟؟
تا اونجا که من میدونم برای ps2 نمیتونی بازی ها رو تو هارد نصب کنی
این کنسول هارد مخصوص داره که اونم برای نصب سیستم عامل linux خود کنسول و
یک سری نرم افزار های محدود هست
با سلام خدمت دوستان عزيز اگه كسي ميتونه بازي تامب رايدر آندرولردو براي من بفرسته(البته اگه گيرش بياره) من حاضرم قيمت خوبي بجز هزينه پستش بهش بدم! اولم پولو به حسابش ميريزم. لطفن اگه كسي ميتونه خبر بده. با تشكر(نسخه ps2)
با چه نرم افزاری از بازیهای ps2 می تونم ایمیج با پسوند elf بگیرم ؟مرسییییییییییییییییییی
سلام دوستان
یه سوال
من از طریق Wlan میرم تو اینترنت
بعدش میرم تو Youtube.com
بعدش اونجا نمیتونم ویدیو ها رو ببینم
میگه که فایل های فلش رو نشون نمیده
بعدیش میرم از خود سایت Flash دانلود کنم که نمیشه
حالا راهی هست برای اینکه بتونم ویدیو های Youtube رو توی PSP ام ببینم ؟؟
Last edited by Majid ²; 14-05-2009 at 09:38.
سلام.
فرق انواع دستگاههای پلی 2 (منظورم مشکی و نقره ای و کوچیک بزرگیش.نه)تو چیه؟چه فرقی باهم دارن؟قیمتاشون با هم چه فرقی میکنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)