سری ROG روشون نوشته شده PCB Made in Taiwan . حداقل تا Blitz اینطور بود شاید Maximus چینی شده باشه...
سری ROG روشون نوشته شده PCB Made in Taiwan . حداقل تا Blitz اینطور بود شاید Maximus چینی شده باشه...
این مادبورد، یکی از بهترین مادربوردهای P35 است. به خصوص اورکلاک خیلی خوبی داره ...
کسي ميدونه من از کجا مي تونم اين مادربورد رو تهيه کنم ؟
ASUS M2N-VM HDMI
آيا هنوز به بازار ايران نيومده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید منظور از سری ROG چیه ؟
آیا احتمال تقلبی بوودن هست یا نه ؟
R.O.G مخفف Republic of Gamers است که ASUS بهترین مادربوردهای خودش رو با این نام به بازار عرضه می کنه. احتمال تقلبی بودن سری R.O.G خیلی خیلی کم است چون تولید این بردها حتی ظاهرش هم خیلی هزینه داره. با خیال راحت میتونید Maximus Formula رو خریداری کنید.
سلام دوباره خدمت دووستان گلم
اخرین سوالم در مورد این مادر برد : ( ماکسیمووس )
تو سایت های ریویو یه کارت صوتی رو کنار برد گذاشتن مثل اینکه اینم داخل جعبس همینطوره ؟
چون می خوام این قطعه رو از تهران بگیرم نکنه فروشنده وسایل توی جعبه رو دسکاری کنه و از این جوور کارا ؟
کلا چطور میتونم مطمئن بشم همه چی سر جاشه ؟
برای نصب قطعات روی این برد که مشکل خاصی نیست چون باید بدم یکی اینکارو برام بکنه یعنی نیاز به چیز خاصی نداره ؟
ممنون از راهنماییهاتوون
تو سایت های ریویو یه کارت صوتی رو کنار برد گذاشتن مثل اینکه اینم داخل جعبس همینطوره ؟
چون می خوام این قطعه رو از تهران بگیرم نکنه فروشنده وسایل توی جعبه رو دسکاری کنه و از این جوور کارا ؟
برای نصب قطعات روی این برد که مشکل خاصی نیست چون باید بدم یکی اینکارو برام بکنه یعنی نیاز به چیز خاصی نداره ؟
ممنون از راهنماییهاتوون
من دنباليه مادر بورد با چيپست 680 sli مي گردم . از شما چه پنهون دارم برا جور كردن پولش قيد كليه مو ميزنم در نتيجه شما مي تونين با معرفي كردن ارزونترين مادربورد مبتني بر اين چيپست منو از فروختن كليه ام منصرف كنين...
خدا اجرتون بده...ضمنا كسي نمي دونهقيمت E6750 چنده ...؟//خواهشا قيمت rayansaba يا rayaneh.com نباشه...
این مادربرد Gigabyte - MA69g - S3H اوورکلاکینگش چطوری هست ؟ راحت می تونم اوورکلاک کنم ؟
می خوام یه مادربرد تا 120 تا 150 معرفی کنید که اوورش عالی باشه . اگه همین Gigabyte - MA69g - S3H برای اوور خوب هست بگین تا بخرم ؟
ممنون از راهنماییهاتوون
خوب قبل از خرید به سایتهای مختلف برو و ببین چی ها داخلش هست؟به مدلها و نوشته ها روی کارتون هم خوب توجه کن... موقع خرید هم بررسی کن ببین همون هاست یا نه.
به نظر من هم این مین تقلب نداره ولی ممکنه دستکاری بشه!پس خوب حواست رو جمع کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)