تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 88 اولاول ... 35758182838485868788 آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 878

نام تاپيک: StarCraft II: Wings of Liberty

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

فکر می کنم یه مقدار مباحث از استارکرافت و تاپیک داره دور می شه ضمن تشکر از دوستان عزیز من چون در قسمت مولتی پلیر تازه کار هستم چند تا سئوال برام پیش اومده یکی از مولتی بازها لطف می کنه بهم جواب بده؟

اول من خیلی چرخیدم توی نت ولی به نظر می رسه استارکرافت باز های ایرانی یک جای مشخص ندارند شاید بگم شلوغ ترین جا همین جا بوده آیا جای دیگه ای هم هست که تعدا استارکرافت باز های ایرانی در اون انجمن زیاد باشه؟
    2- یک جایی خوندم که برای بازی در بتل نت باید ماهانه 40 تومن پول شارژ بدیم! یعنی الان که من سی دی کی اورجینال خریدم بعد از یکماه دیگه باید دوباره پول شارژش رو بدم؟
    3- من خیلی دوست دارم توی لیگ ها و مسابقات شرکت کنم وقتی هم وارد بازی می شم در قسمت لیگ تمام بخش ها خالی هست چطور می تونم در یک لیگ معتبر شرکت کنم؟دقیقا باید چیکار کنم جهت ثبت نام؟ ساعت انجام مسابقه دست خودم هست یا طراح لیگ؟
    4-من اگر بخوام با یکی از دوستهام به صورت تیمی بازی کنم چطور می تونم دعوتش کنم ؟ و چطور می تونم رقیب های تیمی پیدا کنم؟
    5- این کد معرفی ( کاراکتر کد) که بچه ها جهت معرفی خودشون گذاشتن از کجا می تونم ببینم یعنی می خوام بدونم کد من در بازی چی هست؟ نیک نیم من در بازی Ali هست اما کدم رو نمی تونم ببینم
    6- جایی هست که آموزش نحوه جنگیدن و کلا تاکتیک های مختلف بازی با ترن و پروتوس رو به فارسی داده باشه؟
    کسی از دوستان جواب ها رو نمی دونست؟
    این فایل سه تاریپلی من هست با سه نژاد مختلف ...دوستان مشکلاتم رو گوشزد کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

بلیزارد بازی انلاین مولتی پلیر رو با محدودیت هایی مجانی کرد.

متن خبر از سایت :Battle.net
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم امکانات و محدویت ها:
    AVAILABLE
    * replay watching at any version
    * first 3 missions at Mar Sara
    * 4th mission: Tychus Findlay or doctor Hanson
    * some challenges
    * 4 multiplayer maps:
    --- Xel'Naga Caverns
    --- Discord IV
    --- High Orbit
    --- The Shattered Temple
    * some custom maps
    * playable race - Terrans
    * map editor
    * ANY region availabled. Just register you account and download client (small message under button about client lanuage is allowed)

NOT AVAILABLE
    * ranked games
    * 99% of custom maps
    * all other melee maps, that are not marked by blue star
    * map publishing
    * chat channels
    * Protoss and Zerg

خیلی عالی شد کسانی که نمی خواستن پول بدن برن بازی کنند فقط فعلا نژاد ترن فعال هست و بعضی نقشه های خاص فقط هست ولی اگر پینگ پایینی دارید بازی کنید که لذتی که توی مولتی پلیر هست هیچی نداره بیلزارد این بازی رو برا مولتی پلیر ساخته

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

فکر می کنم یه مقدار مباحث از استارکرافت و تاپیک داره دور می شه ضمن تشکر از دوستان عزیز من چون در قسمت مولتی پلیر تازه کار هستم چند تا سئوال برام پیش اومده یکی از مولتی بازها لطف می کنه بهم جواب بده؟

اول من خیلی چرخیدم توی نت ولی به نظر می رسه استارکرافت باز های ایرانی یک جای مشخص ندارند شاید بگم شلوغ ترین جا همین جا بوده آیا جای دیگه ای هم هست که تعدا استارکرافت باز های ایرانی در اون انجمن زیاد باشه؟
    2- یک جایی خوندم که برای بازی در بتل نت باید ماهانه 40 تومن پول شارژ بدیم! یعنی الان که من سی دی کی اورجینال خریدم بعد از یکماه دیگه باید دوباره پول شارژش رو بدم؟
    3- من خیلی دوست دارم توی لیگ ها و مسابقات شرکت کنم وقتی هم وارد بازی می شم در قسمت لیگ تمام بخش ها خالی هست چطور می تونم در یک لیگ معتبر شرکت کنم؟دقیقا باید چیکار کنم جهت ثبت نام؟ ساعت انجام مسابقه دست خودم هست یا طراح لیگ؟
    4-من اگر بخوام با یکی از دوستهام به صورت تیمی بازی کنم چطور می تونم دعوتش کنم ؟ و چطور می تونم رقیب های تیمی پیدا کنم؟
    5- این کد معرفی ( کاراکتر کد) که بچه ها جهت معرفی خودشون گذاشتن از کجا می تونم ببینم یعنی می خوام بدونم کد من در بازی چی هست؟ نیک نیم من در بازی Ali هست اما کدم رو نمی تونم ببینم
    6- جایی هست که آموزش نحوه جنگیدن و کلا تاکتیک های مختلف بازی با ترن و پروتوس رو به فارسی داده باشه؟
    1- بیشتر بچه های ایرانی تو این فروم هستن و چند نفری هم هستن که به هیچ فرومی سر نمی زنن.
    2- شارژ لازم نیست و فقط با خرید بازی میتونین تا ابد بازی کنین.
    3- برای حضور در لیگ ها شما اول باید 5 تا بازی انجام بدین تا رتبه شما و مهارتتون معلوم بشه. بعد میتونین برای رتبه بجنگین.
    4- دوستتون رو به لیست دوستهاتون اد کنین. بعد بالا سمت راست Invite رو بزنین و بعد هم نوع بازی که میخواین انجام بدین رو مشخص کنین.
    5- کد معرفی رو هم جدیدن برداشتن. و برای دعوت دوستانتون نیازی بهش نیست ولی اگر خواستین روی عکس خودتون کلیک کنین و توی صفحه پروفایلتون کد رو ببینین.
    6- ندیدم

میدونم جواب سوالاتتون رو حتما پیدا کردین. این پست رو زدم که تاپیک بیاد بالا.

در ضمن اسم من تو بازی Amateraso هستش. خواستین Add کنین.
    Last edited by JIGSA; 17-11-2011 at 15:15.

4. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

یه خواهش از مدیران :
    این تاپیک رو به بخش بازی های آنلاین منتقل کنین.

6. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

تو versus ai که بازی میکنم یکسری از یونیتهای terrans مثل devil dog نیست تعدادشون هم کم نیست زیاده. این یونیتها تو قسمت help بازی نوشته terrans story یعنی مخصوص همون داستان بازی هست یا نه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام

دوستان منcd key sc2 خریدم و 5 ماهی مشغول بازی هستم اینترنتم 2 گیگ سرعت دانلودم 450 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه است ping =40 چهار ماه اول عالی بود بدون لگ اونم با گرافیک متوسط . 1 ماه به شدت دچار لگ شدم گرافیکم هم اوردم low باز درست نمشه . بگیر نگیر داره هی خوب میشه مثلا یه دست بعد باز لگ میشم ولی سیستمم با اینترنتم اصلا تغییر نکرده خواهش میکنم کمک کنید . اکانتم برای NA امریکای شمالی هستش اسمم تو بازی loten

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام

دوستان منcd key sc2 خریدم و 5 ماهی مشغول بازی هستم اینترنتم 2 گیگ سرعت دانلودم 450 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه است ping =40 چهار ماه اول عالی بود بدون لگ اونم با گرافیک متوسط . 1 ماه به شدت دچار لگ شدم گرافیکم هم اوردم low باز درست نمشه . بگیر نگیر داره هی خوب میشه مثلا یه دست بعد باز لگ میشم ولی سیستمم با اینترنتم اصلا تغییر نکرده خواهش میکنم کمک کنید . اکانتم برای NA امریکای شمالی هستش اسمم تو بازی loten
    آقا شما چرا رفتی اکانت آمریکا رو گرفتی خب ؟! تا اونجایی که من میدونم سرورهای اروپا ، آسیا و آمریکا جدا از همه ، شما یه ایمیل به بخش ساپورت بزن و ازشون درخواست کن که اکانتت رو منتقل کنن به سرورهای اروپایی (اگه نمیخوایی تو سرورهای آسیایی با این کره ای ها دربیفتی )

در ضمن مدتی هست که وضع اینترنت کلا خرابه برای همه ISP ها خیلی از دوستان مشکل دارن. پینگی هم که میگی 40 هست برای سرورهای داخل ایران باید باشه که به درد نمیخوره ! پینگ رو با سرورهای خارج از ایران باید سنجید.

پ.ن : اگه اشتباه نکنم در صورت انتقال اکانت ، reset میشه ، حواست باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا شما چرا رفتی اکانت آمریکا رو گرفتی خب ؟! تا اونجایی که من میدونم سرورهای اروپا ، آسیا و آمریکا جدا از همه ، شما یه ایمیل به بخش ساپورت بزن و ازشون درخواست کن که اکانتت رو منتقل کنن به سرورهای اروپایی (اگه نمیخوایی تو سرورهای آسیایی با این کره ای ها دربیفتی )

در ضمن مدتی هست که وضع اینترنت کلا خرابه برای همه ISP ها خیلی از دوستان مشکل دارن. پینگی هم که میگی 40 هست برای سرورهای داخل ایران باید باشه که به درد نمیخوره ! پینگ رو با سرورهای خارج از ایران باید سنجید.

پ.ن : اگه اشتباه نکنم در صورت انتقال اکانت ، reset میشه ، حواست باشه.
    پینگم با speed .net گرفتم بعد اگر در خواست بدم اکانتم به اسیا بره سرعتم بهتر میشه ؟

reast میشه یعنی چی ؟

من بیشتر custom game - hero attack بازی میکنم تو اسیا یا اروپا این بازی هست؟

با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پینگم با speed .net گرفتم بعد اگر در خواست بدم اکانتم به اسیا بره سرعتم بهتر میشه ؟

reast میشه یعنی چی ؟

من بیشتر custom game - hero attack بازی میکنم تو اسیا یا اروپا این بازی هست؟

با تشکر
    خب speedtest در حالت پیش فرض برای ایرانی ها سرورهای موجود در تهران و کرج رو در نظر میگیره ، شما باید سرور رو دستی تغییر بدی ، مثلا یه سروری رو در اروپا در نظر بگیری و نسبت به اون تست کنی.

مسلما برای ما ایرانیها سرورهای موجود در آسیا و اروپا بهتر از امریکا هست.

Reset میشه یعنی تمامی برد و باخت ها و achievement ها پاک میشن ! (البته سابقا اینطوری بود ، الان رو نمیدونم شاید درستش کرده باشن. باید تو فروم های خارجی بگردی ، یا بهترش اینه که به بخش ساپورتشون ایمیل بزنی بپرسی)

تمامی سبک های بازی و غیره که از طرف شرکت تعیین شده باشه ، در تمامی سرورها باید یکسان باشه قاعدتا.

امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه و بتونی راحت بازی کنی ، چون خودم هم خیلی پایه بازی آنلاین هستم (با اینکه الان متاسفانه وقت و امکانش رو ندارم) و درک میکنم چقدر اعصاب خردکن هست این جور مشکلات.

12. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

من سرعت نتم خیلی فرقی نکرده درسته اینترنت ایران بالا و پایین داره و خراب و سالم می شه ولی در کل یک روند داره
    اما توی بازی مدتی هست شدیدن لگ دارم و اصلا کانکت نمی شه! یا وارد که شد بیرونم می ندازه! دلیلش چیه؟

راستی اگر یوزرو پسوردم به یکی از آشناها تو یه شهر دیگه بدم مشکلی پیش می یاد برا م؟

یوزرم: Ali
    کاراکتر کد: 138
    Last edited by Ali-ss; 31-12-2011 at 22:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •