خواهش مي كنم خودتون همه كارارو كرديننوشته شده توسط tom boy
خواهش مي كنم خودتون همه كارارو كرديننوشته شده توسط tom boy
اراده كن و بخواه كه كف دست هاتو توي خواب ببيني. قبل از خواب با تمام دقت به كف دست هات نگاه كن . تك تك خطوط كف دستت رو ببين . طوري به دست هات نگاه كن كه انگار براي اولين بار نوعي موجوده زنده رو نگاه ميكني . در واقع از نگاه كردن به اونا بايد احساس تعجب و كمي هم ترس بهت دست بده.براي كنترل خواب بايد چه كار كنيم
زماني كه تو تونستي كف دست هاتو توي خواب ببيني ميشه گفت زمان شك كردن رسيده . بايد شك كني . دست هاتو تكون بده . اين ور و اونور كن . ببر پايين و دوياره بالا بيار تا مطمئن بشي كه كنترلشون دست تو . بعد آروم آروم كف دست هاتو گسترش ميدي و ....
" نقل از : دون خوان "
تا بعد....
دوست عزيز در صفحات اوليه تاپيك نوشتن خوابها و مرور روزانه اونها توسط سوشيانت توضيح داده شده كه من هم اوايل از اون روش استفاده ميكردمنوشته شده توسط deer
ولي الان از يه روش ديگه استفاده ميكنم كه رد خور نداره
البته روش من مدت زيادي وقت ميبره تا ياد بگيرين ولي همونجور كه گفتم امكان نداره اين روش رو انجام بدم وهوشيار نشم
اولا از ابتدا در يك اتاق ودر يك زمان خاص مثل اين كار انجام بشه واسه اينكه حالت شرطي پيدا كنين
بعدشم حداقل 4 هفته هر روز بايد اين كارو انجام بدين مدتشم نيم ساعته
دراز ميكشين دستها رو سينه ميزارينو اونها رو قفل در هم قفل ميكنين
از ده به يك ميشماريد
بدن رو ريلكس ميكنين همونطور كه دوستمون صفحه قبل گفت
بعد احساس كنين بدنتون كرخ شده
بعد از ربع ساعت احساس كنين سبك شدين و أگاهي داره از بدنتون خارج ميشه تمركز روي چشم سوم بايد باشه
مدت حدود ده دقيقه اين كارو انجام بدين بسته به استعداد افراد ممكنه در اين حالت برونفكني انجام بشه البته تعداد اين افراد محدوده و منم بعد از حدود يك ونيم سال تا حالا نتونستم در بيداري اين كارو انجام بدم
بعد از اين مرحله به خود تلقين ميكنين كه هر موقع دستها رو در هم قفل كردين بسرعت ريلكس ميشم و به اين حالت ميرسم (20بار با تمركز تكرار كنين).
در اين حالت سعي كنين حواستون روي أرامش و سبكي بدن باشه و افكار متفرقه نكين البته با افكار جنگ نكنين واسه اينكه بدتر ميشه كاري باهاشون نداشته باشين خودشون ميرن البته بعد از يه مدت تمرين
سر انجام از يك به ده ميشمارين و هر شماره تلقين ميكنين كه بدنم به حالت عادي برگشته از روز قبل خيلي بهتر شدم شماره ده را كه گفتم بدنم كاملا به حالت عادي بر ميگرده و شاداب و با نشاط هستم
اين تلقين أخر را حتما انجام بدين
البته تمرين اول رو هم بايد همزمان ادامه بدين
شرط موفقيت هم اول پشتكار دوم پشتكار سوم يه نخود استعداد
اينم بگم كه اين روش رو خودم از كتابهاي هيبنوتيزمي استاد كابوك وكتابهاي ديگه در اوردم
روش نايت مار هم الان ديدم
جالب بود
Last edited by mehd20_esf; 05-09-2006 at 21:47.
اگر نتونستم بر گردم به حالت اول چي مي شه؟
مطالب جالب بود از همين شبي شروع مي كنم دعا كنين بتونم اين كارو بكنم از همه ي شما متشكرم
DOA kardim ...shod ya bazam doa konim?
روش من ؟نوشته شده توسط mehd20_esf
روش نايت مار هم الان ديدم
جالب بود.
اين رو هم آخرش نوشته بودم : " نقل از : دون خوان "![]()
تا بعد.....
نوشته شده توسط Bow
يخ![]()
خوشمزه
من اين كارو كردم ولي هيچ اتفاقس نيفتاد به تمام خطوط دستم نگاه كردم مثل اين كه براي اولين بار ديده بود مشوننوشته شده توسط nightmare
ئر اصل يكم ترسيدم وقتي خوابيدم يك لحظه تمام بدنم كرخ شد چشمامو باز مي كردم شب تا صبح همين جوري بود تا دماي صبح خواب رفتم دستامو ديدم امدم تكونشون بدم مامانم بيدارم كرد براي نماز صبح حالا به نظر شما باز هم مي تونم دستامو توي خواب ببينم
باز هم دعا كنين موفق بشم خيلي دوست دارم ياد بگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)