سلام . برنامه هایی که در صفحه اول گذاشته شدن درست کار نمی کنن مثلا منشی تلفنی بعد از چند باز زنگ زدن expire میشه ! لطفا راهنمایی کنید که چه جوری این فایل هل رو درست نصب کنم
سلام . برنامه هایی که در صفحه اول گذاشته شدن درست کار نمی کنن مثلا منشی تلفنی بعد از چند باز زنگ زدن expire میشه ! لطفا راهنمایی کنید که چه جوری این فایل هل رو درست نصب کنم
دوست من اینجا انجمن نوکیا و تاپیک 9.1 هست ...
اصلاً هیچ ربطی به p1 نداره ....
شما باید برید به انجمن سونی اریکسون ....
جناب rahnemoun دست به خاطر اینکه کد رجیستر برنامه symot رو دادی درد نکنه خیلی حال دادی
آقا این نرم افزار هایی مثل Advance Call Manager و Black List خیلی تابلو هستند چرا؟
آدم لو میره که با این وعض اول یه بوق آزاد میزنه بعد یهو اشغال میشه کار رو که خراب تر میکنه طرف مقابل دیگه فکر میکنه واقعا قطع کردی
نرم افزاری نیست که اینطوری سوتی نده؟ خیلی تابلوئه این دوتا نرم افزار اصلا بخواد اینطوری کار کنه که کارمون رو خراب نمیکنه
ما میخوایم وقتی طرف زنگ میزنه بوق اشغال بشنوه نه اینکه فکر کنه ما قطع کردیم این نرم افزار ها کار رو خراب میکنند.
ممنون و با تشکر
همشون همينجوري هستن. اين مسئله ربطي به نرم افزار نداره . به سرعت cpu و ram گوشي مربوط ميشه.
هرچي رم گوشيت آزاد تر باشه اين برنامه ها بهتر عمل ميكنن.
این مشکل رو بیشتر بچه ها دارن ... اما بهتر شما روش ساین کردن رو یاد بگیری .
توی بحث ها بگردی پیدا می کنی ... برنامه رو اگه ساین کنی و بعد نصب کنی دیگه با این پیغام رو به رو نمی شی ...
موفق باشین ...
گوشیم 5700 هستش ولی من روی هر گوشی دیگه ای هم دیدم که همینطوریه تازه 5700 سی پی یو 369 داره
به نظر شما بهتر نیست روی حافظه داخلی نصبش کنم ؟چون الان روی مموری نصبه.
دمت گـــــرم
مرسی
رو N73 ME تست کردم
نمیدونم چرا ولی نشد
همون اول کاری Error میده
نمیذاره اصلن کار به serial Number بکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)