فکر کنم مشکل از نصب باشه من اینطور موقعها دوباره با توجه به راهنما نصب میکنم
در ضمن واضح بگو که اگه روشنه هست چیزی نشون میده
؟
فکر کنم مشکل از نصب باشه من اینطور موقعها دوباره با توجه به راهنما نصب میکنم
در ضمن واضح بگو که اگه روشنه هست چیزی نشون میده
؟
دوست من ببین ،
کاملا مشخصه که مشکل از کجاست !
شما وقتی در وسط نصب Ignore میزنی خوب معلومه که یک سری از فایل ها کپی نمیشه و کلی درد سر درست میشه . پس اشکال از DVD بازی هست .
اگه خیلی خش داره یه بار CD رو تمیز کن . یا بشورش یا با اسپری تمیزش کن .
اگه دیدی سیدی مشکل نداره ، پس بدون اینی که شما داری یه کپی از سیدی مشکل دارش بوده .
ببر پس بده و اگه دیدی طرف قبول نکرد بگو واسم تستش کن .
موفق باشی . O R A C L E
در Windows Vista Ultimate 32 Bit عالی عمل میکنه. بدون حتی یک ایراد. تقریبا همه بازیهای 1998 و به بعد روی ویستا کار میکنه.
Last edited by havas_1980; 23-12-2007 at 00:58.
من بازی رو دو روزه تموم کردم خیلی زود تموم شد برای ورژن 2 من چند هفته گیر بودم برای بازی مدال هم چند ماه من فکر میکردم با خرید دو تا Dvd چند ماهی سرگرم بشیم !!!!
منم همین افکار داشتم.
من اونو 3روزه تموم کردمبرای ورژن 2 من چند هفته گیر بودم
دو روز درمیون بازی میکردی؟برای بازی مدال هم چند ماه
این مرحله دقیقا باید چیکار کرد؟؟
در قسمت 2 از 4 (سختی ) یجوری ردش کردم ولی الان 3 از 4 هستم گیر افتادم
قاعده این مرحله چیه؟
- مهمترین قاعده, یکبار شلیک کردن (Head Shot) و سریع شلیک کردنه.
- در نبردهای نزدیک از اسلحه USP .45 استفاده کن.
- به سگهایی که تو استخر دور جنازه هستن کاریت نباشه. چون وقتی نیروی دشمن به اون منطقه وارد میشه سگها به اونا حمله میکنن.
- مین گذاری ورودی های دشمن در پایان مرحله فراموش نشه.
- بهترین راه برای سنگر گرفتن در آخر مرحله, طرف چرخ وفلکه چون میدان دید خوبی داری.( روی سکو)
- آخر همین مرحله وقتی دشمن قصد داره نیروی کمکی خودش رو با هلیکوپتر پیاده کنه, نیروها رو حین پیاده شدن از هلیکوپتر رو هوا بزن.
Last edited by havas_1980; 23-12-2007 at 21:19.
من بازي رو چند بار تموم كردم اما متوجه يه مرحله نشدم . تو مرحله آخر جايي كه سواره كاميونه و يه هلي كوپتر دنبالشه . يه Rpg ميده دو بار بي هدف شليك كردم رد شد . تو اين مرحله بايد چكار كنه ؟
آقا من بازی خیلی وقته تموم کردم. ولی داخل Act 1 یه مرحله قفله. باید چه جوری بازش کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)