خوب معلومه 5700
اونم به خاطر اين همه امكاناتي كا تا حالا 100 بار گفته شده كه داره و بقيه ي اونايي كه گفتي ندارن...
شك نكن كه 5700 از همشون سر تره... تو اونايي كه گفتي فقط ميشه با 6120 مقايسش كرد كه حتي از اونم بهتره...
خوب معلومه 5700
اونم به خاطر اين همه امكاناتي كا تا حالا 100 بار گفته شده كه داره و بقيه ي اونايي كه گفتي ندارن...
شك نكن كه 5700 از همشون سر تره... تو اونايي كه گفتي فقط ميشه با 6120 مقايسش كرد كه حتي از اونم بهتره...
چرا می خوای عوضش کنی P990 هم گوشی خوبیه فقط اندازش یکم اذیت می کنه. در هر صورت توی اون گوشی ها که گفتی 5700 از بقیه بهتره.
عزیز من سوالتو هر جا مطرح کنی جوابت مساوی هست با گوشی که در اون محل مورد نظره.یعنی اگه تو کلوپ 3250 مطرح میکردی بهت میگفتند 3250 بهتره!!!!من جواب کلی بهت بدم که اگه یه گوشی میخواهی که امکانات کامل و جدید رو داشته باشه 5700 و 6120 مناسبند اما 6120 اینفرارد نداره و صدای استریو نداره و صداش از 5700 کمتره.انتخاب با خودته!
بچه ها من یه ریسک انجام دادم ویه سوالی پرسیدم که ممکنه دست 5700 رو بشه!!!همونطورکه میدونید 5700 سی پی یوی 369 مگاهرتزی داره!!ولی نرم افزارهای مختلف یه چیزه دیگه ای رو نشون میدن(192 مگاهرتز)من از یک نفر که 6120 کلاسیک داره در این مورد سوال کردم وازش خواستم که با نرم افزارهای اطلاعات گوشیشو بدست بیاره و ببینه که ایا 6120 نیز که سی پی یوی 369 میغاهرتزی داره در نرم افزارها 192 میغاهرتز نشون داده میشه؟؟!!!
بلوتوث دیوایس خریدی درایور داشت!!جل الخالق
اینکه درایور نمیخواد..برای فرستادن از کامپیوتر به گوشی طبق روشی که گفتی گزینهSend رو میزنی بعد دکمه Browse رو میزنی شروع میکنه به سرچ کردن گوشی.بعد Ok میکنی و میفرستی..
امین جان ول کن این سی پی یو رو...
Last edited by DJ.Mamal; 26-08-2007 at 19:49.
نه ممل خان من ول کن سی پی یو نیستم!!!من ادم حساسم اگه به یه چیزی گیر دادم تا حلش نکنم ول کنش نیستم.شب خواب این سی پی یو رو میبینم!!!!!!!!!!
نه فعلا ندارم مگه چه طور ؟...
بخ نظر من هم 5700 بگیر بهتره..
1- امکانات ارتباطی خوب و تسریع سرعت شبکه ( اینفرارد - بلوتوث - جی پی آر اس - EDGE )
2- موسیقی بسیار خوب ( کیفیت خوب - صدای بلند در هدفون )
3-سرعت بسیار بالای گوشی
4-کیفیت تصویر بالا
5-سیتم عامل جدیدSymbian 9.2 S60 V3.1 که در آینده نرم افزار و بازیهای بهتری براش میاد...
حالا انتخاب با خودته...
من بودم 5700 میگرفتم....
ممل راست میگه اصلش سرعت گوشی هست که خداست...
برنامه رو ول کن...
دوست من P990 باگ زیاد داره ...
هنگ میکنه...
با رم پر سرعتش کمه....
صداش ضعیفه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)