salam wa mamnoon az rahnamei shoma awalan ke man iran nistam ke be forooshgahi ke shoma goftin beram be dam dorost koneh einja ham nemidoonam aya kesi anjam mideh ya na ? shayad ageh umd sho begin behtar peyda konam wa sharmandeh ke farsi newinewisam choon farsi newis nadaram be bozorgi khodetoon bebakhshid.
سلام
خوب خارج بودن هم معضليه گاهي اوقات ! خوب الان چند تا نكته به وجود اومد اول از همه اينكه شما با انجام دانگريد گارانتي محصولتون از بين مي ره ! تو ايران ما PSP هامون گارانتي نداره عين خيالمون نيست !!!! دوم اينكه ممكنه در هنگام دانگريد دستگاه شما بسوزه ! كه در اين صورت بايد بندازينش دور ! واسه همين واسه دانگريد از ورژن اصلي پيشنهاد مي دم خودمون اين كارو نكنيم ! به هر حال اگه بازم مي خوايد اين كار رو انجام بديد به اينجا مراجعه كنيد همه چي رو كاملا توضيح داده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه شما طبيعتا انگليسيتون هم فكر كنم بهتر از من باشه پس من توضيحي در مورد نحوه دانگريد نمي دم خودتون بخونيد ! فقط يادتون باشه ريسك تبديل با خودتونه . دستگاه تركيد نيايد به من گير بدين ... تو خوده سايته هم قرمز نوشته اين كار ريسك داره !
موفق و پيروز باشيد
جاويد