تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 85 از 1404 اولاول ... 3575818283848586878889951351855851085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

مازیار نه ,جاوید.فکر کنم بشه .
    لطفا فارسی تایپ کنید.
    مازيارم خوب مي تونه جواب بده ! البته نمي دونم چيكار كرده فعلا بنش كردن !

salam mazir aziz psp man version 2.6 hastesh aslan misheh karish kard ke bazihayeh copyro be khooneh ya na? mamnoon misham rahnamaei koni .
    آره ورژن 2.6 هم مي شه دانگريد كرد ولي دانگريد رو خودتون نكنيد بهتره . چون يو ام دي خاصي هم واسه دانگريد هر ورژن نيازه كه اگه بخواين بخرين هزينش همون مي شه كه بدين بيرون واستون دانگريد كنن ولي خوب اگه بدين بيرون حداقل اين مزيت رو داره كه ريسكش پا شما نيست ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان یه سئوال دیگه اینه که قیمت این کنسول و قیمت هر کدوم از بازی هاش چقدره ؟
    بازی هایی که داره چطوریه ؟ منظورم گرافیک و گیم پلی و .... هست .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یه سئوال دیگه اینه که قیمت این کنسول و قیمت هر کدوم از بازی هاش چقدره ؟
    بازی هایی که داره چطوریه ؟ منظورم گرافیک و گیم پلی و .... هست .
    سلام

اين كنسول سه تا پك مختلف داره كه قيمت هاش متفاوته :
    1. استاندارد پك يا بيسيك پك : شامل خود كنسول اصلي و يه شارژر ( قيمت بين 220 تا 235 )
    2. وليو پك علاوه بر موارد بالا يك كيف يك مموري 32 مگ و يك هدفون اضافه داره (قيمت بين 250 تا 270 )
    3. گيگا پك تمام موارد بالا رو داره به همراه يك مموري يك گيگي و يك محافظ ال سي دي ( قيمت بين 300 تا 320 )

بازي هم از نظر من گرافيكي از PS1 بيشتر و كمي كمتر از PS2 داره ( اين نظر منه ) . نظر ديگران رو بخواي اكثرا مي گن كيفيتش از PS2 بيشتره .

با كمك اين دستگاه شما قادر به اجراي بازي هاي پلي استيشن يك ، سگا ، ميكرو ، گيم بوي ، آتاري ، سوپر نينتندو ، كودور 64 و ... هستيد !
    اين دستگاه مي تونه فايل هاي صوتي با فورمت wma و mp3 رو پخش كنه .
    توانايي پخش فايل هاي تصويري با فورمت mp4 رو داره
    نمايش عكس ها با فورمت رايج .
    اجراي فايل هاي فلش swf
    اگه هم سيستم واير لس دم دستتون باشه مي تونيد با هاش به اينترنت هم متصل بشيد .
    همچنين گفته مي شه بهترين ال سي دي دنيا رو داره ...
    برنامه هاي متنوعي هم براش نوشته شده كه مي تونه كاراي ديگه اي هم انجام بده مثلا اجراي فايل هاي PDF ! البته اون بازي ها هم كه بالا نام بردم به كمك همين برنامه ها اجرا مي كنه !

در مورد UMD هم كه گفتم اين نوع خاصي از DVD كه داخل يه قاب پلاستيكي مخصوص قرار داده شده و حجمش 1.8 گيگابايت ديگه ته حجمي كه مي تونه داشته باشه ! اينم عكسش

سوال ديگه اي بود بتونم پاسخ بدم در خدمتم !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    کرج فاز4 مهرشهر

پيش فرض

مازيارم خوب مي تونه جواب بده ! البته نمي دونم چيكار كرده فعلا بنش كردن !

آره ورژن 2.6 هم مي شه دانگريد كرد ولي دانگريد رو خودتون نكنيد بهتره . چون يو ام دي خاصي هم واسه دانگريد هر ورژن نيازه كه اگه بخواين بخرين هزينش همون مي شه كه بدين بيرون واستون دانگريد كنن ولي خوب اگه بدين بيرون حداقل اين مزيت رو داره كه ريسكش پا شما نيست ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    salam wa mamnoon az rahnamei shoma awalan ke man iran nistam ke be forooshgahi ke shoma goftin beram be dam dorost koneh einja ham nemidoonam aya kesi anjam mideh ya na ? shayad ageh umd sho begin behtar peyda konam wa sharmandeh ke farsi newinewisam choon farsi newis nadaram be bozorgi khodetoon bebakhshid.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

salam wa mamnoon az rahnamei shoma awalan ke man iran nistam ke be forooshgahi ke shoma goftin beram be dam dorost koneh einja ham nemidoonam aya kesi anjam mideh ya na ? shayad ageh umd sho begin behtar peyda konam wa sharmandeh ke farsi newinewisam choon farsi newis nadaram be bozorgi khodetoon bebakhshid.
    سلام

خوب خارج بودن هم معضليه گاهي اوقات ! خوب الان چند تا نكته به وجود اومد اول از همه اينكه شما با انجام دانگريد گارانتي محصولتون از بين مي ره ! ‌تو ايران ما PSP هامون گارانتي نداره عين خيالمون نيست !!!! دوم اينكه ممكنه در هنگام دانگريد دستگاه شما بسوزه ! كه در اين صورت بايد بندازينش دور ! واسه همين واسه دانگريد از ورژن اصلي پيشنهاد مي دم خودمون اين كارو نكنيم ! به هر حال اگه بازم مي خوايد اين كار رو انجام بديد به اينجا مراجعه كنيد همه چي رو كاملا توضيح داده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ديگه شما طبيعتا انگليسيتون هم فكر كنم بهتر از من باشه پس من توضيحي در مورد نحوه دانگريد نمي دم خودتون بخونيد ! فقط يادتون باشه ريسك تبديل با خودتونه . دستگاه تركيد نيايد به من گير بدين ... تو خوده سايته هم قرمز نوشته اين كار ريسك داره !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

جاوید جان برنامه هایی رو که توی پوشه Game150 میریزیم شامل دو پوشه هست که یکی از اون پوشه ها یه علامت %داره و پی اس پی اون رو به صورت یه فایل ناشناخته میگیره میخواستم ببینم چجوری میشه یه کاری کرد که پی اس پی اصلا اون فایل رو نشون نده ولی برنامه اجرا بشه ممنون. راستی یه سوال دیگه چجوری بازیهارو بدون یو ام دی اجرا کنم ورژن دستگاهم 3.52 هست.
    Last edited by rassool; 11-08-2007 at 16:40.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جاوید جان برنامه هایی رو که توی پوشه Game150 میریزیم شامل دو پوشه هست که یکی از اون پوشه ها یه علامت %داره و پی اس پی اون رو به صورت یه فایل ناشناخته میگیره میخواستم ببینم چجوری میشه یه کاری کرد که پی اس پی اصلا اون فایل رو نشون نده ولی برنامه اجرا بشه ممنون. راستی یه سوال دیگه چجوری بازیهارو بدون یو ام دی اجرا کنم ورژن دستگاهم 3.52 هست.
    ببخشيد من اينو نديده بودم . براي اينكه اون فايل خرابه نشون داده نشه برو تو منو ريكاوري configuration گزينه hide corrupt icons رو enable كن .

براي اينكه بازي ها هم بدون umd‌ اجرا بشه برو همون جا و umd mode رو بزار رو m33 driver - no umd من خودم رو اين گذاشتم يو ام ديمم گذاشتم تو جعبش !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه titanium626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تو رویا

پيش فرض

آقا جاوید میشه بگی که ir shell رو چطور نصب کنم

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا جاوید میشه بگی که ir shell رو چطور نصب کنم
    من تا حالا اينو نصب نكردم ! ولي همه برنامه ها رو براي اجراشون بايد بريزيد تو فولدر game يا game150 ....

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از مخالفين همونم كه گفتي !ميثم ديگه همون كه اي ديش قرمزه ....
    خوب کدوم؟ندیدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •