سلام
فارسی هست ؟
بی خیال شین ممکن پذیر نیست
اگه انگلیسی هست میشه
سلام
فارسی هست ؟
بی خیال شین ممکن پذیر نیست
اگه انگلیسی هست میشه
برای تبدیل زیرنویس sub/idx به srt از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
کلا بهترین نرم افزار برای ویرایش و مرج و اسپلیت کردن فایل های زیرنویس به ویژه srt ها چه نرم افزاریه؟
سلام
یک نگاه به پست بالایی من مینداختین بد نبود.
تبدیل ساب فارسی به اس آر تی رو بی خیال شین
مگه اینکه یکی یکی جمله ها رو خودتون تاپیک کنید که جون آدم در میره
برای هر عملیاتی هم روی اس آر تی برنامه ی سابتایتل وورک شاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من kmplayer بعضی فیلم هایی رو که به فرمت wmv هستن زیرنویسشون رو نشون نمیده یعنی فایل srt جدا از فیلم و همنام با اون رو
ولی همون زیرنویس رو با jetaudio نشون میده
یه آموزش جامع برای برنامه Subtitleprocessorاگر قرار بدین خیلی خوب میشه.
مي خوام بدون اينكه بشينم فيلم رو ببينم فقط كل زيرنويسش رو تو كامپيوتر ببينم تا بتونم لغات مهمش رو پيدا كنم و ترجمه اش رو داشته باشم تا با خيال راحت بتونم فيلم را با زيرنويس انگليسش ببينم.
ايا سايت يا برنامه اي هست كه اين كار انجام بدهد؟؟
براي سريال OC مي خوام.
زیرنویس را استخراج یا دانلود میکنی. اگه srt که در برنامه note pad باز میشه همه متنو میتونی ببینی.. اگه sub بود چون انگلیسی هست فابل تبدیل به Srt است و باز همون روال.
این زیرنویس های sub /idx رو چه طوری میشه به فیلم اضافه کرد؟
آقا من یه مشکلی دارم. این سریال فرار از زندان رو دارم با kmplayer و در حالتی که زیرنویس انگلیسی(پایین صفحه) و فارسی(بالای صفحه) هر دو پخش می شند می بینم.
الان اومدم فصل 2 رو شروع کنم می بینم زیرنویس فارسی دوبار می آد. یعنی یه متن دوبار پخش می شه. می شه کمک کنید و بگید آیا راهی برای درست کردن این مشکل هست؟ اینم شکلش:
راستی با مدیا پلیر و vobsub که زیرنویس فارسی رو امتحان می کنم درسته ولی با kmplayer اینطوری می شه. چرا؟
و اینکه چطوری می شه مثلاً زیرنویس فارسی رو آورد بالا وسط به جای بالا کنار؟
ممنون
Last edited by shahi-007; 30-03-2010 at 21:02.
سلام
برای مشکل اول
Right Click > Subtitle > Show Multiple Subtitle
تیک این گزینه رو وردارین تا درست بشه !
برای مشکل دوم
Right Click > Subtitle > Subtitle Alignment > Horizontal: Center رو باید انتخاب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)