حربه ای بنام دوست بد!!!
مدتی است که خواننده ای خوش صدا در میان خوانندگان ما ظهور کرده ، از ایشان تا بحال 4 آلبوم و چندین تراک را شنیده ایم، خودشان اظهار دارند که همه آلبومها برای گرفتن مجوز منتظر بوده اند که ناگهان دوستان بی معرفتشان نارو زده اند و آلبومها را پخش کرده اند، به نظر شما 4 آلبوم و چند تراک برای خوردن سر انسان به سنگ بس نیست؟
میتوان گفت این حربه ای است برای مظلوم نمایی، به این صورت بیشترین مخاطب را میتوان جلب کرد، به شما اطمینان میدهم رکورد فروش آلبوم را برای چندین سال نزد خود نگه میدارد. البته هیچ کس در هیچ جایگاهی نمیتواند صدای مخملی و بی همتای آقای چاوشی را زیر سوال ببرد، ولی باور کنید اگر همان آلبوم اول مجوز میگرفت هرگز موفقیت امروز نصیب آقای چاوشی نمیشد.
شاید با این صحبتها باور نکنید که من یکی از طرفداران پر و پا قرص آقای چاوشی باشم ولی با کمی تعقل میتوانید به نتایجی را که من به آنها رسیدم ، برسید.
از طرف دیگر صحبتهای ضد و نقیضی که از سوی ایشان بیان میشود هر هواداری را دلگیر میکند.
به عنوان مثال در مصاحبه با شبکه بی بی سی اعلام داشتند: من با آقای یگانه فقط تراک (نشکن دلمو) را کار کردم... . با اینکه همه میدانیم یک پای آلبومهای آقای چاوشی، محسن یگانه است. ترانه های (آهای خبر نداری) ،(نفس بریده) با حضور کاملا آشکار ایشان پخش شده.یا در مجله همدل مرداد ماه گذشته اعلام کردند: ترانه پشت صحنه زندگی بصورت ترنس نبوده و من آن را بسیار سنگین خواندم ولی پس از پخش شدن کار آن را بصورت ترنس میکس کرده بودند. هر دو نسخه کار در دست شما هوادار محترم وجود دارد، به راحتی و با یکبار گوش دادن متوجه میشوید که سبک خواندن در هر دو کار متفاوت است. شاید شما هم دلخور شده باشید، اینها نشان دهنده کمی غرور و جو گرفتگی است، غروری که باعث میشود محسن چاوشی رو به زوال برود، امیدوارم هرگز اینگونه نشود