تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 85 از 645 اولاول ... 357581828384858687888995135185585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 841 به 850 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[ تا چشم بهم بزني يك ماه تموم شده نامحدود به درد نميخوره خودمم بكوشم چقدر ميشه دانلود كرد صبح تا شب كه ادم بيكار نيستش .
    اگه خوت رو بکشی که خدا نکنه میتونی نزدیک به 30g با 128 بگیری بعدشم همه که ایترنت پر سرعت اونم تو شرکت زیر دستشون که نیست
    شما اگه زرنگ باشی اطلاعات دانلود رو توی یک ساعت در می یاری بعد کامپیوتر می ره سر کار البته من برای خونه گرفتم ولی خوب هر چی بخوای میشه[/QUOTE]

اره شما درست ميگي براي من در حال حاضر گرونه سپنتا چون هر چي حقوق ميگيرم بايد بدم به adsl چون درامد اينترنتي ندارم. ببينم 128 كه به شما ميده رو براي چند نفر ديگه share ميكنه؟؟ آخه شركتها به صرفه نيست براشون به يه نفر بدن براي همين براي چند نفر share ميكن. البته براي من پيش نيومده به خاطر ترافيك كاربر قطع باشه البته يه روز قطع بودش نگو براي برنامه Netlimiter بوده كه firewall بسته بوده نميزاشته ابزارها كار كنه نميدونستم زنگ زدم شركت گفتم آقا چرا قطع هستش گفت كدوم مركز هستش گفتم بعد گفت ترافيك خيلي زياده در صورتي كه محل ما اشتراك adsl خيلي خيلي كمه اينجا اكثر جوان هاش اراذل و اوباشن تو خيابونا هستن نميدونن adsl چيه. گفتم نبايد اينجوري باشه بعد دوباره زنگ زدم گفت مودم خاموش كن اسپيليتر رو در بيار مستقيم بزن گفتم يعني چي بعدش خودم فهميدم مشكل چيه. ميخوام بگم بيشتر اينا هيچي بارشون نيستش تو بازار كامپيوترم ميري بچه سوسولا مغازه دارن هيچي بلد نيستن يه mp3 player بلد نبود يارو بزنه به كامپيوتر چك كنه. در

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه خوت رو بکشی که خدا نکنه میتونی نزدیک به 30g با 128 بگیری بعدشم همه که ایترنت پر سرعت اونم تو شرکت زیر دستشون که نیست
    شما اگه زرنگ باشی اطلاعات دانلود رو توی یک ساعت در می یاری بعد کامپیوتر می ره سر کار البته من برای خونه گرفتم ولی خوب هر چی بخوای میشه
    اره شما درست ميگي براي من در حال حاضر گرونه سپنتا چون هر چي حقوق ميگيرم بايد بدم به adsl چون درامد اينترنتي ندارم. ببينم 128 كه به شما ميده رو براي چند نفر ديگه share ميكنه؟؟ آخه شركتها به صرفه نيست براشون به يه نفر بدن براي همين براي چند نفر share ميكن. البته براي من پيش نيومده به خاطر ترافيك كاربر قطع باشه البته يه روز قطع بودش نگو براي برنامه Netlimiter بوده كه firewall بسته بوده نميزاشته ابزارها كار كنه نميدونستم زنگ زدم شركت گفتم آقا چرا قطع هستش گفت كدوم مركز هستش گفتم بعد گفت ترافيك خيلي زياده در صورتي كه محل ما اشتراك adsl خيلي خيلي كمه اينجا اكثر جوان هاش اراذل و اوباشن تو خيابونا هستن نميدونن adsl چيه. گفتم نبايد اينجوري باشه بعد دوباره زنگ زدم گفت مودم خاموش كن اسپيليتر رو در بيار مستقيم بزن گفتم يعني چي بعدش خودم فهميدم مشكل چيه. ميخوام بگم بيشتر اينا هيچي بارشون نيستش تو بازار كامپيوترم ميري بچه سوسولا مغازه دارن هيچي بلد نيستن يه mp3 player بلد نبود يارو بزنه به كامپيوتر چك كنه. در[/QUOTE]

یه سوالی برام پیش اومد تو بدون VPN می تونی از برنامه های P2P استفاده کنی آخه الان داشتم یه نگاه به یک سایتی می کردم که می گفت این برنامه ها رو شرکتها فیلتر می کنن واقعا زد حاله ولی من که مشکلی ندارم چون بلدم چی کارش کنم

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها من امروز اي دي اس ال 64 خريدم زده بود ارسال و دريافت 64 يعني واقعا" 64 دريافت ميكنه از اينترنت
    و يه چيزي ديگه من ميخام مدم بگيرم مودم ها همه يكي هستن يا هر مودمي براي خودش سرعتي داره
    يه سري از كودم ها 30 تومانه يه سري 70 ميدونم اون 70 توماني ها لن و چند پورت داره
    من فقط اينو ميخاستم بدونم
    رو سرعت اينترنت كه تعصيري نميزاره اگه من اون 30000 توماني رو بخرم ؟
    ممنون ميشم رهنمائي كنيد

در آغاز فعالیت farhad757's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

salam
    bebakhshid ke farsi nadaram
    kesi az kermanshah adsl arzoon soragh dare ?
    lotfan addressesh ro baram bezarin
    mamnoon

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها من امروز اي دي اس ال 64 خريدم زده بود ارسال و دريافت 64 يعني واقعا" 64 دريافت ميكنه از اينترنت
    و يه چيزي ديگه من ميخام مدم بگيرم مودم ها همه يكي هستن يا هر مودمي براي خودش سرعتي داره
    يه سري از كودم ها 30 تومانه يه سري 70 ميدونم اون 70 توماني ها لن و چند پورت داره
    من فقط اينو ميخاستم بدونم
    رو سرعت اينترنت كه تعصيري نميزاره اگه من اون 30000 توماني رو بخرم ؟
    ممنون ميشم رهنمائي كنيد
    ببين دوست من مودم 30000 تومني به درد نميخوره. ميدوني چرا ارزونه؟؟؟؟ چون پورت usb داره مودم با پورت usb به درد نميخوره بايد ethernet داشته باشه يعني با كارت شبكه كار كنه اين مودم هم سرعتش خوبه هم بهتره من الان ZTE ZXDSL 831 دارم فقط پورت Ethernet داره 60 هزار خريدم ولي مودم فوق العاده اي هستش چون من آشنا دارم تو خود مخابرات و Isp تحقيق كردم تو بخش فني persiantools هم گفتن عاليه شما مودم ميگيري فقط Ethernet داشته باشه مارك ماله من خوبه زيمنس هم خوبه . Dlind كه اينقدر تو بازار ريخته به درد نميخوره .
    مودم تو ارائه سرويس خوب خيلي تاثير داره اگه مودم خوب نباشه سازگاري نداشته باشه سرعت و كيفيت شما خيلي بد ميشه و همش افت سرعت و قطعي خواهي داشت

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اره شما درست ميگي براي من در حال حاضر گرونه سپنتا چون هر چي حقوق ميگيرم بايد بدم به adsl چون درامد اينترنتي ندارم. ببينم 128 كه به شما ميده رو براي چند نفر ديگه share ميكنه؟؟ آخه شركتها به صرفه نيست براشون به يه نفر بدن براي همين براي چند نفر share ميكن. البته براي من پيش نيومده به خاطر ترافيك كاربر قطع باشه البته يه روز قطع بودش نگو براي برنامه Netlimiter بوده كه firewall بسته بوده نميزاشته ابزارها كار كنه نميدونستم زنگ زدم شركت گفتم آقا چرا قطع هستش گفت كدوم مركز هستش گفتم بعد گفت ترافيك خيلي زياده در صورتي كه محل ما اشتراك adsl خيلي خيلي كمه اينجا اكثر جوان هاش اراذل و اوباشن تو خيابونا هستن نميدونن adsl چيه. گفتم نبايد اينجوري باشه بعد دوباره زنگ زدم گفت مودم خاموش كن اسپيليتر رو در بيار مستقيم بزن گفتم يعني چي بعدش خودم فهميدم مشكل چيه. ميخوام بگم بيشتر اينا هيچي بارشون نيستش تو بازار كامپيوترم ميري بچه سوسولا مغازه دارن هيچي بلد نيستن يه mp3 player بلد نبود يارو بزنه به كامپيوتر چك كنه. در
    یه سوالی برام پیش اومد تو بدون VPN می تونی از برنامه های P2P استفاده کنی آخه الان داشتم یه نگاه به یک سایتی می کردم که می گفت این برنامه ها رو شرکتها فیلتر می کنن واقعا زد حاله ولی من که مشکلی ندارم چون بلدم چی کارش کنم[/QUOTE]

نه صبا نت هيچي رو ----- نكرده سرعتشم خوبه فقط سايتهايي كه از طرف مخابرات بازه اونم كه من بنامه رايگا دارم تمام فيلترها رو باز ميكنه سرعت رو پايين نمياره اين برنامه همه جا رو باز ميكنه فقط از سايت java.com نميتونه دانلود كنه نميدونم چرا اينجوريه چون ip شيكاگو هستش ولي Vpn هم دارم كه كلا ويندوز و چيزايي كه آي پي ايران رو بستن آپديت ميكنم. اداره ما كه سرور داره همه چي رو ----- كرده باز من همه جا ميرم تو اداره همه ميان از من ----- شكن ميخوان ميگن هر كاري كنن جلوي تو يكي رو نميتونن بگيرن تمام دانلود ها رو اداره ميكنم سرعتش 3mbps هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

salam
    bebakhshid ke farsi nadaram
    kesi az kermanshah adsl arzoon soragh dare ?
    lotfan addressesh ro baram bezarin
    mamnoon
    فرهاد جان شما تو اين سايت بري تمام ارائه دهنده هاي ADSL هستن ميتوني انتخاب كني ببين كدوم شهر شما رو سرويس دهي ميكنن اين آدرسشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه كن ببين براي شما رو پوشش ميده اين اولين شركتي هستش كه شهرستانها رو تحت پوشش داده و يكي هم سپنتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول از اينا شروع كن بعد برو سراغ بقيه چون بقيه تازه كارن فايده نداره فقط اولش خوب سرويس ميدن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

ممنون ميشم رهنمائي كنيد
    زاستي شما از كدوم شركت اشتراك گرفتي ؟!!! اخه هر شركتي واقعي نميده بر ميداه بين چند نفر share ميكنه و باعث ميشه پهناي باندت اشغال بشه همشون ميگن نه دروغ ميگن ولي سپنتا و صبا ندا گستر واقعا اائه ميدن دزديشون كمتره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

mrmostafa

مرسي
    طلا پس رو سرعت و كيفيت خيلي تاثير ميزاره من بخاطر اين گفتم ارزون قيمت برخك چون اينترنت كه من خريدم از يه شركتي خريدم به ناچار اونم خيلي گرون ميده
    64 نا مدود خريدم با 3500 مخابرات 18500 تومان نا محدود
    بخاطر سرعت 64 گفتم 30 توماني بخرم
    وگرنه من كابل خروجي ندارم مثلا" از يه مودم به دو سيستم استفاده كنم
    بازم رو اين 64 بنظرت سرعتشو نشون ميده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من از شركت نيونت

اينم ادرس اينترنتيش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خيلي گرون احساب ميكنه چون مجبور بودم ازش گرفتم اين مركز مخابرات ما فقط فعلا"‌با اين شركت قرار دادبسته
    مركز مخابرات ما شهيد ديالمه هستش
    پيش شماره من 3355 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •