اتهامات داوود رفعتی علیه کمیته داوران سبب شد تا عنایت و یارانش او را متهم به جعل مدرک تحصیلی کنند.
رفعتی بود که ابتدا آتش دعوا را روشن کرد. این کمک داور که از قرار گرفتنش در رده چهارم لیست کمک داوران بین المللی ایران ناراحت است ، در مصاحبه ای کمیته داوران را به دلالی و رقم زدن نتایج بازی ها بیرون از فضای مسابقه متهم کرد . او در گفته هایش بی آنکه اسمی از کسی ببرد به یک داور ملی بوشهری تهمت زده بود . این دو با هم در یکی از تست های آمادگی جسمانی گلاویز شده و کتک کاری کرده بودند. این تهمت ها سبب شد تا این فرد که فهیمی نام دارد در مصاحبه با فارس ، رفعتی را متهم به گرفتن خودروی ریو از سایپا کند.
این دعوا اما زاویه دیگری هم داشت. مسعود عنایت رئیس کمیته داوران که متهم اصلی این افشاگری ها شده بود در دفاع از خود تنها به خبرآنلاین گفت:« از ایشان بپرسید چرا علی خسروی برای آزادی اش در سال 83 سند خانه اش را گرو گذاشت و آزادش کرد. » این سرنخی مهم در دل دعوایی بزرگ بود برای تداوم یک دعوا . دعوایی که شاید بتواند یک بار برای همیشه این توهم دلالی داوری بازی های لیگ برتر را خاتمه بخشد و پرده از اتفاقات پشت پرده بردارد.
عنایت بی آنکه این ماجرا را شرح دهد ، داشت اشاره می کرد به پرونده ای که در آن داوود رفعتی به اتهام جعل مدرک لیسانس کارتوگرافی دانشگاه آزاد تهران جنوب ، در دادگاهی نظامی محاکمه شده بود. او که آن زمان کارمند نیروی دریایی ارتش بوده متهم به جعل مدرک تحصیلی شده بود چون در آن سالها داوران ر اساس مدارک تحصیلی شان می توانستند به امتیازات شان بیفزایند.
این اتهامی است که در گفت و گو با خبرآنلاین به کلی از سوی رفعتی رد می شود. او می گوید:« این اصلا صحت ندارد. دروغ محض است. اصلا اتهام با محکوم شدن فرق دارد. من در هیچ دادگاهی محکوم نشدم و خسروی هم هیچ وقت برایم سندی نگذاشت تا آزادم کنند. این ها را می گویند تا مسیر دعوا را عوض کنند. من لیسانس زبان های خارجی دارم. »
او می گوید می توانید در این رابطه از علی خسروی سوال بپرسید . سوالی که البته پیش از این از علی خسروی پرسیده بودیم و او ماجرا را تائید کرده بود:« بله این ماجرا را همه می دانند. من برای چند شب برای شان سند خانه ام را گذاشتم. نمی دانم چه مشکلی داشت اما ماجرا درباره یک مدرک تحصیلی بود.» او البته زمانی این جمله را گفته بود که در جریان دعواهای میان عنایت و رفعتی نبود .
رفعتی البته غیر از ای متهم است که در زمان ریاست محمد دادکان به واسطه اینکه همسرش رئیس دفتر دادکان بود بیشتر بازی های پخش زنده را قضاوت می کرد. این هم اتهامی دیگر است که او رد می کند:« آن فصل من 8 بازی زنده داشتم و این درحالی بود که سه داور دیگرتعدادشان از من هم بیشتر بود. این ها همه تهمت های دروغ است که به من نسبت داده می شود. »
رفعتی ادامه داد:« من خودم با دادکان دوست بودم و به واسطه همین دوستی وقتی رئیس شد خواستم تا همسرم را برای کار به دفترش ببرد. »
این کمک داور البته باید به کمیته انضباطی برود و مستنداتش را درباره اتهام دلالی و نتایج بازی های لیگ ارائه کند تا مشخص شود داوری ایران پاک است یا نه. او در بسیاری از گفته هایش از غیاثی به عنوان رئیسی پاک برای کمیته داوران در مقابل عنایت یاد کرده اما غیاثی درباره این دعوا می گوید:« عنایت شاید بی ادب باشد اما پک دست است.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید