تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 849 از 870 اولاول ... 349749799839845846847848849850851852853859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,481 به 8,490 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض سفرهای نجومی و پرخرج فوتبالی‌ها!!

جهان: در آينده‌اي نزديك قرار است تعدادي از مديران فوتبال باشگاه‌هاي كشور، كاركنان اتحاديه فوتبال و گروهي از خبرنگاران نشريات و خبرگزاري‌هاي ورزشي تحت پوشش يك سفر تحقيقاتي به اسپانيا اعزام شوند.

به گفته يك منبع آگاه در سازمان تربيت‌بدني، متولي اين سفر كه تحت پوشش "سفر تحقيقاتي" انجام خواهد شد، «ص . د» يكي از مسئولان اتحاديه فوتبال است.

به گفته اين منبع آگاه، هيئت اعزامي در اين سفر با مقامات رسمي اسپانيا از جمله رئيس، دبيركل فدراسيون، مسئولان اتحاديه فوتبال اسپانيا و لاليگا ديدار و گفت‌وگو خواهند داشت و نيز مصاحبه‌هايي با راديو و تلويزيون و نشريات مختلف اين كشور انجام خواهند داد. هزينه‌هاي سفر مديران عامل باشگاه‌ها از بودجه باشگاه‌هاي متبوعشان و هزينه سفر كاركنان اتحاديه فوتبال و خبرنگاران توسط شخصي به نام «محمدرضا . الف» تأمين مي‌شود.

اين تيم به اصطلاح تحقيقاتي در اواخر سال 1387 نيز سفري به ايتاليا داشته‌اند و با وجود هزينه چشمگيري كه صرف كردند هيچ دستاورد قابل توجهي حاصل نشد. حال اين سوال پيش مي‌آيد كه اين سفر در شرايط كنوني با چه انگيزه و رويكردي صورت خواهد گرفت؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض رفعتی، عنایت، مدرک لیسانس و اتهاماتی که تکرار می شوند!

اتهامات داوود رفعتی علیه کمیته داوران سبب شد تا عنایت و یارانش او را متهم به جعل مدرک تحصیلی کنند.

رفعتی بود که ابتدا آتش دعوا را روشن کرد. این کمک داور که از قرار گرفتنش در رده چهارم لیست کمک داوران بین المللی ایران ناراحت است ، در مصاحبه ای کمیته داوران را به دلالی و رقم زدن نتایج بازی ها بیرون از فضای مسابقه متهم کرد . او در گفته هایش بی آنکه اسمی از کسی ببرد به یک داور ملی بوشهری تهمت زده بود . این دو با هم در یکی از تست های آمادگی جسمانی گلاویز شده و کتک کاری کرده بودند. این تهمت ها سبب شد تا این فرد که فهیمی نام دارد در مصاحبه با فارس ، رفعتی را متهم به گرفتن خودروی ریو از سایپا کند.
    این دعوا اما زاویه دیگری هم داشت. مسعود عنایت رئیس کمیته داوران که متهم اصلی این افشاگری ها شده بود در دفاع از خود تنها به خبرآنلاین گفت:« از ایشان بپرسید چرا علی خسروی برای آزادی اش در سال 83 سند خانه اش را گرو گذاشت و آزادش کرد. » این سرنخی مهم در دل دعوایی بزرگ بود برای تداوم یک دعوا . دعوایی که شاید بتواند یک بار برای همیشه این توهم دلالی داوری بازی های لیگ برتر را خاتمه بخشد و پرده از اتفاقات پشت پرده بردارد.
    عنایت بی آنکه این ماجرا را شرح دهد ، داشت اشاره می کرد به پرونده ای که در آن داوود رفعتی به اتهام جعل مدرک لیسانس کارتوگرافی دانشگاه آزاد تهران جنوب ، در دادگاهی نظامی محاکمه شده بود. او که آن زمان کارمند نیروی دریایی ارتش بوده متهم به جعل مدرک تحصیلی شده بود چون در آن سالها داوران ر اساس مدارک تحصیلی شان می توانستند به امتیازات شان بیفزایند.
    این اتهامی است که در گفت و گو با خبرآنلاین به کلی از سوی رفعتی رد می شود. او می گوید:« این اصلا صحت ندارد. دروغ محض است. اصلا اتهام با محکوم شدن فرق دارد. من در هیچ دادگاهی محکوم نشدم و خسروی هم هیچ وقت برایم سندی نگذاشت تا آزادم کنند. این ها را می گویند تا مسیر دعوا را عوض کنند. من لیسانس زبان های خارجی دارم. »
    او می گوید می توانید در این رابطه از علی خسروی سوال بپرسید . سوالی که البته پیش از این از علی خسروی پرسیده بودیم و او ماجرا را تائید کرده بود:« بله این ماجرا را همه می دانند. من برای چند شب برای شان سند خانه ام را گذاشتم. نمی دانم چه مشکلی داشت اما ماجرا درباره یک مدرک تحصیلی بود.» او البته زمانی این جمله را گفته بود که در جریان دعواهای میان عنایت و رفعتی نبود .
    رفعتی البته غیر از ای متهم است که در زمان ریاست محمد دادکان به واسطه اینکه همسرش رئیس دفتر دادکان بود بیشتر بازی های پخش زنده را قضاوت می کرد. این هم اتهامی دیگر است که او رد می کند:« آن فصل من 8 بازی زنده داشتم و این درحالی بود که سه داور دیگرتعدادشان از من هم بیشتر بود. این ها همه تهمت های دروغ است که به من نسبت داده می شود. »
    رفعتی ادامه داد:« من خودم با دادکان دوست بودم و به واسطه همین دوستی وقتی رئیس شد خواستم تا همسرم را برای کار به دفترش ببرد. »
    این کمک داور البته باید به کمیته انضباطی برود و مستنداتش را درباره اتهام دلالی و نتایج بازی های لیگ ارائه کند تا مشخص شود داوری ایران پاک است یا نه. او در بسیاری از گفته هایش از غیاثی به عنوان رئیسی پاک برای کمیته داوران در مقابل عنایت یاد کرده اما غیاثی درباره این دعوا می گوید:« عنایت شاید بی ادب باشد اما پک دست است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض سعیدلو: فقط ناسزاهای استقلال و پرسپولیس به من می رسد /مال بدی که واگذار نمی شود

رییس سازمان تربیت بدنی از ضرر وزیانی که تیم های استقلال و پرسپولیس برای سازمان تربیت بدنی دارند حرف می زند و می گوید دلیلی وجود ندارند که نخواهند این دو تیم را واگذار کنند.

« این تیم ها برای ما فقط ضرر دارند. چه سودی برای مان دارند که نخواهیم واگذارشان کنیم. اگر تیم ها ببازند ، ناسزاهایش به ما می رسند و اگر پیروز باشند ، خوشحالی اش برای مدیران و پاداش هایش برای بازیکنان شان است.» این جمله علی سعیدلو در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا منافع سیاسی سبب می شود تا استقلال و پرسپولیس خصوصی نشوند ، روایتی جدید است از کلاف سردرگم خصوصی سازی دو تیم محبوب پایتخت که بیش از 8 سال است استارت اولیه آن زده شده اما هیچ گاه به جایی نرسیده است.
    سعیدلو معتقد است این کار پروسه ای کارشناسی نیاز دارد. باید اسناد مالی شان روشن باشد و مکانیسمی طی شود تا بتوان آنها را خصوصی کرد. او به ایسنا می گوید:« این تیم ها هیچ منفعت سیاسی برای سازمان ورزش ندارند و ما بازی های شان را از پای تلویزیون نگاه می کنیم. »
    این جمله را او در سالگرد دستور محمود احمدی نژاد در آستانه انتخابات ریاست جمهوری برای واگذاری دو تیم محبوب پایتخت مطرح کرده و این بحث که آن حکم برای بالا بردن تب انتخابات در سیاسی ترین روزهای ایران را به کلی رد می کند. حکمی که قرار بود در نهایت تا سه ماه بعدش ملی شود و حالا پس از یکسال هنوز همان مشکلاتی را دارد که پیش از این درباره اش بحث می شد.
    محمد عقدایی معاون سازمان خصوصی سازی کشور درباره آخرین شرایط تیم های استقلال و پرسپولیس می گوید:« همچنان راهکار ما برای ورود این تیم ها فرابورس است. آنها چون زیان ده هستند نمی توانند وارد تالار اصلی شوند و باید پس از مشخص شدن طرازهای مالی شان ، درباره اش تصمیم گرفته شود.البته هنوز در این زمینه هیچ اتفاق چشمگیری رخ نداده.»
    این شرکت ها با مصوبه دولت در سال جدید و بر اساس قانون بودجه 89 از شمول ردیف های بودجه سازمان ورزش خارج شده اند و به عنوان شرکت های تحت نظر سازمان خصوصی سازی باید زیر نظر مجمعی انتقالی و ریاست وزیر اقتصاد و دارایی فعالیت کنند اما در دو ماه نخست سال ، همچنان این بودجه های دولتی سازمان ورزش بود که به تیم ها تزریق می شد حتی یکی از جلسات مجمع انتقالی برای مشخص شدن شرایط جدید تیم ها انجام نشده است.
    در دل تلاش برای خصوصی سازی تیم ها ، حبیب کاشانی سرپرست موقت پرسپولیس درباره بحث واگذاری ها می گوید:« به نظر من ما الان با بحث قانون یک درصد می توانیم به بهترین نحو ممکن مشکلات مالی این تیم ها را حل کنیم. شرکت های خصوصی برای شان حضور در ورزش و جذب سرمایه از این طریق صرف نمی کند. پس بهتر است که به دنبال راهکارهای انجام پذیرتر باشیم. من شرکتی ریلی را می شناسم که هزینه یک درصدش می شود سالی 15 میلیارد تومان که با این بودجه می توان به بهترین شکل حتی بیش از هزینه های پرسپولیس ، درآمدزایی کرد. »
    او به عنوان مشاور ارشد سازمان ورزش مخالفت ضمنی اش را با این جمله بیان می کند. این دیدگاه البته در تاخیرهای مداوم برای واگذاری این تیم ها دیده می شود تا بیشتر این شائبه که دولت هم بنای واگذاری استقلال و پرسپولیس را ندارد در ذهن تداعی شود. اگرچه سعیدلو این گفته را تکذیب می کند اما مصطفی هاشمی طبا ، رئیس اسبق سازمان ورزش درباره این اظهار نظر می گوید:« مگر نمی گویند همه اش ضرر است؟ مگر بحث شان این نیست برای شان هیچ استفاده ای ندارد پس چرا این تیم ها را واگذار نمی کنند؟ این نشان می دهد میان گفته ها و کردار تفاوت وجود دارد. روایت مان همان حکایت مال بد ، بیخ ریش صاحبش شده. البته این بار خودمان جدایش نمی کنیم!»
    او با بیان این جمله می خواهد این طور جمع بندی کند که حتما نکاتی برای مدیران دولتی اهمیت دارد که در همه 8 سال گذشته همه زیان های مالی و دشنام ها را شنیده اند اما این تیم ها را واگذار نکرده اند.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض دلایل معنوی،مانع اصلی سازمان برای خصوصی سازی

.
    باید این حرف علی سعیدلو در راستای خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس را از یک زاویه دیگر نگاه کنیم.ایشان در گفت و گویی اعلام کرده اند که خصوصی سازی این دو تیم بزرگ پایتخت بار زیادی را از روی دوش سازمان تربیت بدنی بر می دارد.استدلالشان هم این بوده که وقتی یکی از این تیم ها می برد نگاه منفی تماشاگران به سمت سازمان تربیت بدنی معطوف می شود و زمانی که این تیم ها بازی هایشان را می برند افتخار آن تنها نصیب مدیر عاملان آنها می شود وسازمان از اداره این دو تیم تنها زیان می بیند!به همین دلیل است که می خواهم نگاهی متفاوت واز زاویه ای دیگر به این قضیه داشته باشم.سال 1387 دولت در مصوبه ای اعلام کرد که استقلال و پرسپولیس باید از طریق فرابورس به بخش خصوصی واگذار شوند.در آن مقطع زمانی مقام اجرایی اول کشور مستقیما در این دستور ورود کرد و با ابلاغ به سازمان تربیت بدنی اعلام کرد که باید دو تیم بزرگ پایتخت به بخش خصوصی واگذار شوند.اما امروز دقیقا یک سال و دو روز از زمانی که رییس جمهور این دستور را داده اند می گذرد و هنوز اتفاقی در زمینه خصوصی سازی این دو تیم نیفتاده است.لزوم اجرای اصل 144 که مقام معظم رهبری هم نگاه ویژه ای به آن دارند هنوز در این دو تیم به مرحله اجرا در نیامده است.حتی ایشان اشاره ای هم به این نکته داشتند که برای خصوصی سازی اگر نیاز بود باید قانون را اصلاح کرد.به عقیده من دولتی که مدعی است بابت این دو تیم ضرر و زیان زیادی را متحمل می شود چرا گامی در جهت خصوصی سازی دو تیم بر نمی دارد؟جلوی این ضرر و زیان را هر زمان که بگیریم منفعت است.اما آنچه مشخص است در این یک سال و چند روز به هیچ عنوان جلوی زیان را نگرفته ایم و فقط در این باره حرف زده ایم و روی مسائل مختلف آن مانور داده ایم.البته باید به نکته ای هم درباره اظهارات اولیه سعید لو اشاره کنم.بدون شک ایشان راست می گویند که دو تیم استقلال و پرسپولیس فقط و فقط برای سازمان ضرر دارند،اما به عقیده من این ضرر تنها مالی است نه چیز دیگری.زمانی که خودم در معاونت سازمان تربیت بدنی فعالیت می کردم علی پروین را روی کار آوردم.آن هم به این دلیل که 100 هزار نفر در ورزگاه آزادی فریاد می زدن«فائقی یادت باشد،پروین باید باشد».احساس عجیبی است قدرت موجود در روی سکوها.این قدرت وصف نشدنی است و به نظرم سازمان به همین دلایل معنوی است که نمی تواند قید استقلال و پرسپولیس را بزند.در آن زمان ما داور خارجی برای دربی می آوردیم تا نشاط را به این بازی حساس تزریق کنیم.هیجان روی سکوها در نقطع اوج قرار داشت وتماشاگر آنچه را که دوست داشت تجربه می کرد.جمع بندی تمام این اتفاقات خروجی اش آن می شود که دولت برای واگذاری دو تیم رضایت چندانی نمی دهد.دلایل آن هم کاملا مشخص است.البته این یک روی قضیه است.فکر می کنم حالا شرایطی پیش آمده که خود احمدی نژاد هم به این نتیجه رسیده است که دولت باید گام بزرگی برای خصوصی شدن این دو باشگاه بردارد.هیچ تردیدی در این زمینه وجود ندارد جز اینکه مدیران حاضر در صحنه به خوبی از پس اوضاع ییش رو بر نمی آیند و نمی توانند واژه خصوصی سازی را در ادبیات خود بخش کنند.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض تاج:در ایران حتی بوی تبانی هم به مشام نمی رسد!/رفعتی برای تبانی سند دارد رو کند

ادعای بزرگی می کند و می گوید که تبانی در فوتبال ایران وجود ندارد.

مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال که در روز های گذشته به همراه علی کفاشیان جلسه ای را با علی سعید لو برگزار کرده بودند درباره آن جلسه حرف می زند و می گوید«در این جلسه سعید لو تاکید داشت که نظارت فدراسیون بر هفته پایانی لیگ برتر بیشتر باشد تا شائبه ای برای تبانی وجود نداشته باشد.
    به همین دلیل ما بهترین داوران را برای هفته پایانی انتخاب کرده ایم تا خدای ناکرده اتفاقی نیفتد.همچنین یک تیم ناظری ویژه تشکیل داده این تا بازی هایی را که از حساسیت بالایی برخوردارند را نظارت کنند.»
    تاج حرف هایش را با اشاره به آگاهی فدراسیون مبنی بر اینکه فوتبال ایران پاک است ادامه می دهد و می گوید«البته ما می دانیم که تبانی در فوتبال ما اتفاق نمی افتد و فوتبال ما پاک است.به نظر ما حتی بوی تبانی هم در فوتبال ما به مشام نمی رسد.»

ادامه صحبت های تاج در خصوص ادعای رفعتی کمک داور بین المللی کشور است که چند روز پیش با طرح موضوعی اتفاقات فوتبال ایران را وارد فاز جدید کرد.او از تماس های مشکوک برای خرید داوران و..حرف زده بود.تاج به همین موضوع اشاره می کند و می گوید«ایشان یک حرفی زده که باید آن را به اثبات برساند.اگر این حرف به اثبات برسد باید در همه چیز فوتبال ایران تجدید نظر کرد.اما اگر رفعتی نتواند ادعاهایش را ثابت کند باید منتظر هرگونه واکنشی از سوی فدراسیون فوتبال باشد.»

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته ما می دانیم که تبانی در فوتبال ما اتفاق نمی افتد و فوتبال ما پاک است.به نظر ما حتی بوی تبانی هم در فوتبال ما به مشام نمی رسد.»

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راس میگه خوب : برا ایشون بوی تعفن با گلاب کاشان یکیه !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منبع فساد و تباني يكيش همين تاج اصفهونيس.
    كلاً كوپل خوبين : ساكت - تاج - قلعه نويي

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض حکم تبرئه فوتبالیست متهم به دوپینگ منتشر شد

کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال حکم تبرئه فوتبالیست متهم به استفاده از داروهای نیروزا (دوپینگ) را منتشر کرد. به گزارش واحد مرکزی خبر ، در حکم نهایی بازیکن موسوم به ح - ک که به امضا 4 عضو از 5 عضو کمیسیون کنترل دوپینگ رسیده آمده است : بدینوسیله رای کمیسیون بدوی در خور نقض تشخیص و رای به برائت آقای ... از محرومیت 4 ساله صادر و اعلام می گردد.

به منظور صیانت از اهداف مبارزه با دوپینگ کمیته کنترل دوپینگ موظف است نمونه بازیکن مورد نظر را به مدت یک سال از تاریخ این حکم در بانک نمونه گیری فدراسیون فوتبال قرار داده و طبق برنامه ریزی لازم با انجام نمونه گیری مکرر از وی ، سلامت رفتار بازیکن مذکور را در این خصوص تضمین نماید.رای صادره مطابق مفاد آئین نامه قطعی است.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض افشاگری این بار میان داوران

این روزها بازار افشاگری حسابی پر رونق است. داوود رفعتی از تخلفات كمیته داوران و تغییر نتایج برخی از بازی‌ها توسط داوران پرده برداشته بود. این كمك داور بین‌المللی در صحبت‌های خود اشاره‌ به یك دلال به نام «ف» داشت كه رابط تیم‌ها و داوران بود و به اصطلاح معامله را جوش می‌داد. پیش از آنكه رسانه‌ها این فرد را شناسایی و نام او را مطرح كنند آقای «ف» در مقام دفاع و پاسخگویی از خود برآمد.

آقای «ف» چه كسی است؟

محمدرضا فهیمی یا همان آقای «ف» خودش را اینگونه معرفی می‌كند: «رفعتی تصور می‌كند من پشت سرش بدگویی می‌كنم و مانع قضاوتش در فوتبال هستم در حالی كه هیچ سمتی در كمیته داوران ندارم و فقط با اكثر پیشكسوتان داوری از جمله نصیرزاده، فنایی و عنایت و داوران فعال دوست هستم. شغل من آزاد است و فقط با داوران دوست هستم و داوری را یك شغل زیبا می‌دانم.»

كتكش می‌‌زنم!

ماجرای درگیری كه داوود رفعتی به آن اشاره كرده بود از چه قرار است: «با داوود رفعتی در منطقه شهر زیبای تهران در حال بحث در مورد فوتبال پاك بودیم كه او به من ناسزا گفت و به همین دلیل با او درگیر شدم و كتك‌كاری كردیم. اگر این بار هم رفعتی را ببینم شدیدتر از قبل كتكش می‌زنم چرا كه حرف‌هایی كه به من نسبت داده خیلی بد است.»

افشاگری علیه آقای افشاگر

محمدرضا فهیمی كه خود مورد اتهام قرار گرفته بود حالا علیه رفعتی دست به افشاگری می‌زند: «رفعتی من را دلال خوانده است. می‌خواهم بدانم آیا مدركی از من در این مورد دارد؟ فایل صوتی ضبط شده یا پیامكی در مورد دلالی داوری دارد؟ او در زمان دادكان در فدراسیون فوتبال دیدارهای پخش زنده زیادی را پرچم می‌زد. نمی‌دانم به دلیل نفوذش بود یا توانایی‌‌اش اما پس از دوره دادكان قضاوت‌های كمتری به او داده شد.» افشاگری به همین جا ختم نمی‌شود:‌«می‌خواهم از این كمك‌داور دو سوال بپرسم، اول اینكه چرا خودروی ریو صفر كیلومتر خود را با یك ریوی دیگر مبادله كرد؟ دومین سوال این است كه در همان فصلی كه سایپا قهرمان لیگ شد چرا او در دیدار سایپا و شهید قندی یزد پنالتی را دو بار تكرار كرد؟ می‌توانید مصاحبه مجید جلالی را پس از این مسابقه در مورد داوری بخوانید.» اما مورد بعدی به سوء سابقه این كمك داور برمی‌گردد: «او مدرك مهندسی كارتوگرافی خود را جعل كرد و از سوی دایره حقوقی همان دانشگاه بازداشت شد تا در نهایت با سند منزل یكی از پیشكسوتان داوری آزاد شد. او یك جاعل است.»

اختلاف با عنایت

فهیمی دلیل صحبت‌های رفعتی را اینگونه تشریح می‌كند: «رفعتی من را به عنایت وصل كرده و عنایت را به من و مدعی شده كمیته داوران با دلال‌ها ارتباط دارد، علت اصلی این امر آن است كه او در این هفته های حساس ابلاغی برای داوری ندارد زیرا قضاوت‌های پراشتباهی داشته و كمیته داوران از او راضی نیست.»

رفعتی : این آقا را نمی‌شناسم

اما پاسخ داوود رفعتی به محمدرضا فهیمی هم جالب است:«نمی‌دانم او چه كسی است. در مصاحبه‌ای كه انجام دادم نامی از كسی نیاوردم. ضمن اینكه از مصاحبه‌ من اشتباه برداشت شده است. من از این شخص در دادگاه شكایت می‌كنم.» اما رفعتی به سوال آقایی كه نمی‌شناسد اینگونه پاسخ می‌دهد:«پنالتی را كه برای سایپا در سال 84 گرفتم هیچ نقشی در جایگاه این تیم در جدول نداشت.من در سال 85 در بازی پرسپولیس و سایپا در دقایق پایانی پنالتی‌ پرسپولیس را تكرار كردم و سایپا در سال 85 و نه 84 قهرمان لیگ‌برتر شد. در آن سال عنایت رییس كمیته داوران بود و دادكان نیز در فدراسیون حضور نداشت.در مورد اتومبیل ریو هم باید بگویم من این ماشین را با وام یكی از بانك‌ها خریدم و هنوز هم در حال پرداخت اقساط آن هستم. این ماشین را به همراه مسعود مرادی كه در شركت سایپا آشنا داشت خریدم. حتی باشگاه سایپا هم می‌تواند از این شخص به دلیل اتهامی كه زده شكایت كند.» رفعتی بیش از این نمی‌خواهد در این رابطه صحبت كند:«نمی‌توانم بیش از این در مورد صحبت‌هایی كه كردم حرف بزنم چون به آقای عزیز محمدی و منوچهر نظری قول دادم مدركم را در كمیته انضباطی ارایه كنم.»

كمیته داوران تكلیف رفعتی را روشن می‌كند

منوچهر نظری، عضو كمیته داوران فدراسیون از بررسی اتهامات داوود رفعتی در یك جلسه ویژه خبر می‌دهد:«زمانی كه از داوری استفاده نمی‌شود و او انتقادهایی به كمیته دارد باید مسایل را در كمیته داوران بیان كند و اگر به نتیجه نرسید به نزد مقام بالاتر برود نه این كه مسایل را در رسانه‌ها بیان كند. اتهاماتی كه رفعتی به داوران زده بررسی خواهد شد. در یك جلسه با حضور تمام اعضا كمیته داوران بررسی و نتیجه آن به اطلاع همگان خواهد رسید.»

منبع: گل

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •