به تازگی ادکلن 1 میلیون رو خریدم . قبلش CK One داشتم .
یک رایحه لطیف و شیرین و خوب داره خوشم امد
به تازگی ادکلن 1 میلیون رو خریدم . قبلش CK One داشتم .
یک رایحه لطیف و شیرین و خوب داره خوشم امد
نوشته شده توسط usertyu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
کسی می دونه عطرهای تام فورد رو کجا میشه تست کرد ؟
مطمئنی؟؟من که تا حالا ندیدم اونجا...از خودشون هم پرسیدم گفتن نداریم..
داداش دمت گرم. پس الور بیشتر به دردم میخوره؟فقط گرمه یا شیرین هم هست؟من بوی شیرین اصلا حال نمیکنم.
فک نمیکنم بشه اینطوری استدلال کرد. من برعکسش رو هم دیدم. فک میکنم تاریخ تولید ( قیمتی که عطر رو خریداری کردن ) هم دخیل باشه
والا خودتون میتونید مقایسه کنید! عموما 20-30 درصد گرون تره!
البته بعضی برند ها مثل آزارو قیمت هاش مناسبه
بله اسپری های دئودورانت هم راه با رایحه خاص خودشون هستند و مطئنا رایحه ادکلن رو از بالانس اصلی خودشون خارج خواهند کرد. ولی خب اگر استفاده از اسپری و مام ضرورت داشته باشه روی محل مورد نظر ادکلن اسپری نشه (قیمت های دیگر استفاده بشه) شاید برای نگهداری از رایحه ادکلن مناسب باشه
در مورد تقلبی بودن موارد فوق هم هیچ کدام تقلبی از اونها دیده نشده بجز آزارو کروم لجند که تقلبیش به وفور یافت میشه و حتی آمارشون ممکنه از تعداد اصلیش بالاتر باشه
Last edited by f.t.g; 03-03-2013 at 18:22.
به نظر من همون بلو گزینه مناسبی برای خرید هست ولی این نظر به این معنی نیست که بلو ارزش بیشتری دارد بلکه با توجه به فصل پیش رو این رو خدمتتون عرض کردم
چون لانویت در فصل گرما به مقدار قابل توجهی پخش بو و خصوصا موندگاریش پایین میاد. حسی هم که بلو در هوای گرم انتقال میده به نظر خوش آیند تر از لانویت در هوای گرم هست. ولی در فصل سرما کاملا این قضیه برعکس خواهد بود
هر دو مورد گرم هستند
موندگاری و پخش بوی اوپیوم بسیار بیشتر از آلور هوم هست
با توجه به مواردی که استفاده کردید هیچ کدوم پیشنهاد نمیشن
بنده پیشنهاد میدم حتما و حتما آلور هوم ادیشن بلانچ رو تست بفرمایید. بسیار هم موناسب فصل پیش رو هست. رایحه ایی بسیار جذاب از لیمو و وانیل که در ادامه حالتی پودری پیدا خواهد کرد که جلوه زیبایی به این ادکلن میده
من یه مارک جدید به نام بلک آیس خریدم.روش که زده مال آمریکا(دیگه خدا می دونه)15 تومن.ولی هم بوش خوبه و هم ضد تعریقه و خارش هم نداره.
تا 150 تومان:
آزارو کروم لجند- خنک و سبز
پلیس تو بی - خنک و اسپایسی
آزارو کروم - خنک و مزکباتی
ناتیکا ویاژ - خنک و ملایم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)