آقا چرا شایعه می کنی من الان سربازم تو 01 ازتش همون 2 ماهه هنوز
آقا چرا شایعه می کنی من الان سربازم تو 01 ازتش همون 2 ماهه هنوز
ایشون شرایط کفالت مادر فاقد همسر رو ندارن.
سلام دوستان عزیز
آقا فکر کنم ما هم خدمتی باشیم دانشگاه هوایی ستاری شما بچه کجایی دوست داشتی آشنایی بده ببینیم همو خوشحال میشم . راستی وسایل و آرم و علایم رو از کجا گرفتی ؟
چه شایعاتی می کنن، واقعاً که
آخه بیش از 2 ماه می خوان چی یاد بدن، من نمی فهمم که دوستان می گن بیش از 2 ماه شده![]()
چی گیرتون میاد از این شایعه سازی ها ؟؟!
خیلی حالا مدت سربازی کمه !! شما هم هی شایعه سازی کنید .
متاسفم .
دوستای عزیز نگران نباشید به این حرفام گوش ندید آموزشی دو ماه بیشتر نیست حالا 4&5 روز کم و زیاد .
سلام خدمت دوستان عزیز
1-اگه بخواهیم که از پست برجک خارج بشیم و معاف از رزم هم نشیم چه کار باید بکنیم ؟ ( پزشکی یا چیز دیگه )
2-اگه یه مشکلی برامون پیش بیاد ( پزشکی ، یا مشکل از قبل داشته باشیم و در اون روز شدت پیدا کنه ) و مثلا پنجشنبه باشه و فرداش پست باشیم ( جمعه ) و دکتر بخواد برای شنبه استعلاجی بنویسه و به دکتر بگیم که برای جمعه استعلاجی بنویسه که یه باره پست هم ندیم آیا پادگان قبول میکنه ؟ یا باید استعلاجی برای روز های غیر تعطیل باشه ؟
سلام
دوستان هچ کس نمیتونه منو راهنمایی کنه؟اگر میتونید لطفا جواب منو بدید.
من در پادگان دو کوهه ارتش سربازم و به تازگی متاهل شدم لطفا سریعترین راه انتقالی گرفتن به شهر خودم رو بهم راهنمایی کنید.چون واقعا دیگه تحمل اینجا برام ممکن نیست.اگر مدارکم رو ببرم ستاد نیرو کارم زود تر راه میفته؟
آیا برای متاهلین هم کمسیون تشکیل میدهند؟این پروسه چقدر طول میکشه؟
لطفا لطفا من رو راهنمایی کنید.
با نهایت تشکر
با سلام
کسری خدمت جبهه پدرم در لویزان در حال پیمودن مراحل اداریش هست. بعد از لویزان باید ببرم ستاد ونک یا مستقیم ببرم پادگانمون؟ پدرم تو ارتش خدمت کرده. راستی اونجا هیچ مدرکی مثل عکس و شناسنامه و مدرک دانشگاه و.... ازنم نخواستن. آیا این مشکل ساز نمیشه؟
میشه یکه کم راجع به مراحل کسری جببه پدر توضیح بدید؟
متشکرم
Last edited by pedromi; 12-05-2012 at 19:18.
دوست عزیز من خودمم تازه وارد آموزشی شدم و اینو از بچه های پادگان شنیدم
خودمم از خدامه که همون 2 ماه (و حتی کمتر باشه)
در ضمن شما کی وارد آموزشی شدی ؟
مخلصم
حتما
اتفاقا کلی گشتم ببینم کسی اینجا هست یا نه
حتما تو پی ام خصوصی باهات هماهنگ میکنم
آرم که رو لباس دوخته شده بود
اتیکت هم دادم سمت گمرک زدن برام
کلا مشکلی از لحاظ آرم و اتیکت و اینا نیست
ظرف 2 دقیقه همرو برات ردیف میکنن و میدوزن (البته منظورم همون گمرکه)
البته میگن روبرو پادگانم یه نظامی فروشی هست
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)