کلا این چند روزه که سرعت تو کل ایران افتضاحه من از 3 تا ISP اینترنت دارم همشون مشکل قطعی و وصلی و سرعت پایین دارم
به هر کدومشون که زنگ زدم گفتن از سمت زیرساخت هستش
کلا این چند روزه که سرعت تو کل ایران افتضاحه من از 3 تا ISP اینترنت دارم همشون مشکل قطعی و وصلی و سرعت پایین دارم
به هر کدومشون که زنگ زدم گفتن از سمت زیرساخت هستش
کسی میدونه مشخصات کاربری رو برای شرکت توی قرعه کشی ماشین به کدوم قسمت سایت صبا نت باید فرستاد دقیقا ؟
من 1 مگ صبانت دارم ماهی 20 گیگ ! 58 هزار تومن سرعتمم راضیم با idm 450 kb/sec دانلود میکنم![]()
ماهی 58000تومن برای 1 مگ میدین.
خوب مخابرات با سرویس 128 همین سرعت رو بهتون میده نا محدود 999گیگ
سرعت مخابرات نامحدود تو مشهد طبق اطلاعاتی که من دارم 128 نامحدودش دانلودش 30 40 کیلوبایته !![]()
محدودش چنتا بهتون میده؟
برای استان ما که 128 تا 2 مگ نامحدود همشون یه سرعت هستن تا 480 هم میره
من کسی ندیدم از مخابرات گرفته باشه و راضی باشه -من سرعت بالا هم میخوام که بتونم بازی های انلاین انجام بدم
همین چند روز پیشم یه خانمی زنگ زد گفت پارس انلاین بگیرین حالا هرکیم یه چیزی میگه ! یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست!بخاطر نامحدود بودن حجمش میخواستم بگیرم
Last edited by hojjat74; 08-05-2013 at 11:59.
سلام
دوستان پینگ صبانت خوبه؟
صبانت در تمام کشور یک کیفیت رو داره؟
من قبلا اینترنت صبانت داشتم مزخرف هست.الان 1 مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی 38000 تومان سرعت دانلود هم بین 120 تا 130 هست پینگ هم با صبانت هیچ فرقی ندارد.پس بنابراین سرویس از صبانت یا کلا هر isp دیگر گرفتن تا زمانی که مخابرات هست اشتباه بزرگی هست.
Last edited by hosein_artist; 08-05-2013 at 23:28.
سلام
کسی میدونه اروزنترین طرح صبانت کدوم طرحشه؟ ترافیکش اصلا برام مهم نیست طرح 1 ماه داره که زیر 10 تومن باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)