دوستان سلام
شما هم با مخابرات قطعی زیاد دارین؟
برا من که زیاد قطعی داره
دوستان سلام
شما هم با مخابرات قطعی زیاد دارین؟
برا من که زیاد قطعی داره
قعطی ندارم ولی تایم اوت زیاد دارم
ولی شب جمعه مردم جاهای دیگه حال میکننمنم حال خودم رو کردم
نمیدونم چی بود ولی شب جمعه پینگم 105 به پایین بدونه حتی یه دونه تایم اوت بود لایو هم رایگان شده تا 6 اکتبر تا صبح ساعت 4 فیفا 14 رو بازی کردم بعد از 4 یا6 ماه تونستم بازی کنم فوتبال انلاین رو مثل یه اروپاییی
فکر کنم خدا خواست من اون شب یه سر برم به فردوس بیام خدایا شکرت با این لطفی که کردی میدونی ما ملت انشالله هستیم پس مارو یادت نره
انشالله دیگه شب جمعه ها ما دست به کار بشیم به امید هرچه بیشتر که متاهل ها زیاد بشن![]()
اقا كسي اون روشه رو بلد نيست اينترنت دانلود منيجر رو از ١٦ سرور به ٣٢ سرور با سرعت دانلود شديدن بالا تبديل ميكنه؟
Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم نمیشه بیشتر از 20 connection number گرفت
سلام چرا آی پی های 188 سایت دیجی کالا و بعضی سایت های دیگرو باز نمیکنه ؟ در صورتی که کسایی که صبانت دارن این سایت ها رو باز میکنه
راهی نداره درست شه ؟
با قند شکن برو
سلام
پیش شماره 730(ولیعصر).کسرا.زیبا شهر .یک سرویس دهنده میشه معرفی کنید سریع نصب کنند و اینترنتی بشه ثبت نام کرد.البته ما خط تلفنمون بیسم هست.اصلا ADSL میتونیم نصب کنیم؟راه حل چیه؟
یک مودم تی پی لینک هم دارم
Last edited by ali_12; 14-10-2013 at 14:56.
عزیزان، مخابرات بعثت پورت خالی دارد؟ حوصله ندارم برم واحد mdf. با 2020 و واحد فروش هم تماس میگیرم میگه ما اطلاع نداریم!!!
سلام دوست عزیز
مرکز مخابرات ولیعصر بیشتر تلفن های ان هوایی هستند و متاسفانه نمیتویند اینترنت بگیرید و هیچ را ه حلی هم ندارید
منم قبلا همین مشکل را داشتم و بالغ بر 1 سال به مخابرات رفت و امد کردم اما درست نکردند و نمی کنند
به هر جایی هم شکایت کنید بی فایده هست
شما فقط میتویند از gprs استفاده کنید یا خونتونو عوض کنید و به خونه ای برید که تلفن کابلی داره
محله های پردیس-کسری-زیبا شهر-متخصصین-صدرا 90 70 درصد تلفن هوایی دارند و هیچ وقت هم کابلی نمیشه
موفق باشید
سلام دوست عزیز
مرکز مخابرات ولیعصر بیشتر تلفن های ان هوایی هستند و متاسفانه نمیتویند اینترنت بگیرید و هیچ را ه حلی هم ندارید
منم قبلا همین مشکل را داشتم و بالغ بر 1 سال به مخابرات رفت و امد کردم اما درست نکردند و نمی کنند
به هر جایی هم شکایت کنید بی فایده هست
شما فقط میتویند از gprs استفاده کنید یا خونتونو عوض کنید و به خونه ای برید که تلفن کابلی داره
محله های پردیس-کسری-زیبا شهر-متخصصین-صدرا 90 70 درصد تلفن هوایی دارند و هیچ وقت هم کابلی نمیشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)