اره دوست من . .دوستان و اساتيد گرامي ، عاجزانه خواهش مي كنم راهنمايي بفرماييد ، شنبه مي خوام براي خريد اقدام كنم خواهشا!!!!
شارژش هم میزانش عادی و مثل باقی 6سل هاست همون حدود 2.5 ساعت . .
در مورد گارانتی حتما تماس بگیرید چون جزییات میخوای . .
اره دوست من . .دوستان و اساتيد گرامي ، عاجزانه خواهش مي كنم راهنمايي بفرماييد ، شنبه مي خوام براي خريد اقدام كنم خواهشا!!!!
شارژش هم میزانش عادی و مثل باقی 6سل هاست همون حدود 2.5 ساعت . .
در مورد گارانتی حتما تماس بگیرید چون جزییات میخوای . .
سلام دوست عزيز ممنون بابت وقتي كه گذاشتي اما من متوجه نشدم كه اين آره مربوط به كدام سوالم هست!؟؟ ميشه توضيح بديد؟؟
بابت سوال گرافيم دوم ( آپتيموس)
يا در مورد 3d؟
+شما n43sl داريد؟
خيلي خيلي ممنون
لپتاب asus n43sn چه cpu داره ؟
یه سوال دیگه که خیلی ابتداییه این کانفیگ چیه ؟
دوست من تالار مشاوره جای این بحثا نیست . . .لپتاب asus n43sn چه cpu داره ؟
یه سوال دیگه که خیلی ابتداییه این کانفیگ چیه ؟
تو تاپیکی که زدید ادامه بدید .. اونجا پاسخ داده شد[
[/]بله الان خیلی از مدلها همینطورن. .1) اين مدل كارت گرافيكش آپتيموس ( 1 انتل آنبرد و يه جي فورس اصلي) هست؟؟؟
اگه تی وی 3 بعدی ساپورت میکنه این هم بله . .2)با وصل شدن به تلويزيون 3 بعدي ، 3بعدي نشون ميده؟
بقیه هم که واضح بود . .
موفق باشی ..
با سلام
ببخشید دوستان تا 1400 تو برند های DELL ASUS HP چی پیشنهاد میدید که سرش به تنش بیارزه
بهش حداقل 2 تا بازی رو هم باهاش بازی کرد
دوتا بازی که سهله 10 تا هم میتونیبا سلام
ببخشید دوستان تا 1400 تو برند های DELL ASUS HP چی پیشنهاد میدید که سرش به تنش بیارزه
بهش حداقل 2 تا بازی رو هم باهاش بازی کرد
Pavilion DV6-6080
New Ci7 2630
6GB DDR3
750
DVD RW
15.6LED
6770 ATI
7-H
1.350.000
ایسوس
N53 SV
New Ci7 2630
4GB DDR3
640
DVD RW
15.6LED
GT540 Geforce
DOS
1.290.000
شبیه این مدلها رو بگیری حله
خیلی ممنون یه ببررسی تو سایتاشون میکنم بعد میام دوباره یه چند تا سوال دارم
بازم ممنون
خب الان بین این گرافیک 6770 و 540 کدوم قویترن با این وضعیت بنظر HP بهتر هست تازه من تا 1400 هیچ مشکلی ندارم اسوس دیگه بهتر از این تو بازار نداره تا 1400 ؟؟؟؟؟
Last edited by mInI_ClockEr; 26-06-2011 at 13:09.
آخه میدونی چیه من همین 2-3 ماه پیش یدونه ASUS برای دوستم گرفتم خیلی عالی بود مدل K52J بود فکر کنم اونی که CPU I5 روش هست و حدود 900 تومن بود و گرافیکش هم 6370 بود
ولی نیدفور اسپید هات پرو سایت رو نتونست اجرا بکنه و کاملاً پِت میزند تصویر الان این 6770 هم همونجوری هست
و بازی فوتبال پروساکر هم باید کیفیتش رو میاوردی پایین تا تصویر روان اجرا بشه
خب 6770 نسبت به 6370 خیلی خیلی قویتره . .آخه میدونی چیه من همین 2-3 ماه پیش یدونه ASUS برای دوستم گرفتم خیلی عالی بود مدل K52J بود فکر کنم اونی که CPU I5 روش هست و حدود 900 تومن بود و گرافیکش هم 6370 بود
ولی نیدفور اسپید هات پرو سایت رو نتونست اجرا بکنه و کاملاً پِت میزند تصویر الان این 6770 هم همونجوری هست
و بازی فوتبال پروساکر هم باید کیفیتش رو میاوردی پایین تا تصویر روان اجرا بشه
مطمئن باش تو هیچکدوم از بازیهای روز کم نمیاره .. .
حتی از 540 هم قوی تره ..
اینجا ببینید . :
http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
نیاز به هزینه بیشتر نیست چون کارت گرافیک همه همینه تو این رنج . .تازه من تا 1400 هیچ مشکلی ندارم اسوس دیگه بهتر از این تو بازار نداره تا 1400 ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)